Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aditivi Alimentari - Alimente si Bauturi: 126 companii
 • Agentia de publicitate ce editeaza catalogul infoALIMENT - catalogul firmelor din domeniul alimentar si HoReCa, catalogul infoFERMA - catalogul firmelor din domeniul agro-zootehnic si revista "Fabrica de carne" - Revista specialistilor din industria carnii.

Bucuresti Servicii
 • Distribuitor de produse alimentare si bauturi alcoolice. Firma este pe piata din 1994 si acopera tot judetul Suceava. Reprezentant al unor branduri nationale precum Bermas Suceava, Galmopan, Salex Bistrita, Alconor, Arovit, etc.

Scheia Distribuitor
 • Magazin alimentar cu 2 ani de la data infiintarii, cu o vanzare sub 5 milioane pe zi, lucreaza cu furnizori si reuseste sa isi mentina in permanenta clientii si are un program cu ore foarte multe. Va asteptam pe la noi.

Ploiesti Altul
 • Inca din 2004, am incercat sa fim cei mai buni in a incerca sa le oferim clientilor nostri, tot ce le trebuie pentru a ne dezvolta impreuna. Comercializam: alune granulate prajite, alune in coaja si decojite crude, coloranti, acidulanti, extract de malt.

Targoviste Importator
 • Firma IVET COMPROD SRL are ca activitate principală comerţul cu amănuntul în magazine alimentare, detinand astazi 20 magazine super mini-market, un depozit propriu cu o capacitate de depozitare de 1500 metri patraţi şi un număr de peste 650 de angajaţi. Pentru transferul de marfă sunt utilizate cele 7 maşini proprietatea companiei, cu o capacitate totală de transport de 15 tone. 1996 - se infiinteaza firma S.C. IVET COMPROD S.R.L, cu sediul în Bucureşti, str. Tincani, nr.3, bl. OS3, sc.3, et. 9, apt 117, cod unic de înregistrare 8899841, cu atribut fiscal R şi certificat de înmatriculare nr. J40/8695/1996. 1996 - S.C. IVET COMPROD S.R.L. funcţionează cu primul magazin situat în str Mărgeanului nr.48. 2001 - Februarie deschideam al doilea magazin situat în str. Mărgeanului nr.14; 2003 - este anul in care această firmă deschide în luna septembrie al treilea magazin pentru clienţii săi în Şos. Giurgiului nr.118-120. 2004 - reprezinta un pas îndrăznet pentru S.C. IVET COMPROD S.R.L. când în aprilie deschide Supemarket Ethos 4 din Şos. Berceni precum si luna noiembrie când are loc deschiderea magazinului cu numărul 5 situat în Bulevardul Teiul Doamnei nr.14. 2005 - in luna aprilie, am deschis pentru dumneavoastră Supermarket Ethos 6 situat în Şoseaua Giuleşti, nr. 40, iar în luna septembrie magazinul din Aleea Huedin nr.3.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra ofera pentru consum dulciuri de calitate superioara din Turcia. Raportul dintre pret si calitate este in favoarea consumatorului, adica poate cumpara ceva de calitate la pret rezonabil.

Voluntari Distribuitor
 • Importator si distribuitor national de ingrediente pentru industria laptelui (cheag, culturi, stabilizatori, sare de topire, proteina, etc. Ferma ecologica in dezvoltare. Restaurant si magazin naturist.

Constanta Import - Export
 • Firma FlexComp Srl a fost infiintata in anul 1992 avand ca activitate principala distrbutia de produse alimentare pe raza judetului Mures iar din anul 2006 in judetele Alba, Timis si Cluj. Branduri comercializate: LaFesta, Nestle, Tymbark, Arnos, Masterfoods etc.

Tg-mures Distribuitor
 • Vindem en gross si en detail la preturi atractive putem asigura si transport contra cost, masinile noastre fiind noi si avind instalatie de frig, livrarea se face imediat din depozitele noastre. Va multumim si asteptam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • The company is a foreiggn capital trading company that was established in 1995 as the Turkish extension of the firm Chapari Co based in Tabriz İran. Being a family owned company, it is engaged in import, export and transit trade. The key accounts of the company are Central Asian Republic, the Middle East and Caucasian countries.

Istanbul Import - Export
 • Suntem cea mai mare brutarie din zona municipiului urziceni, cu o capacitate maxima de 35.000 paini pe 24h. Functionam in fosta fabrica de stat, construita in anul 1980. In septembrie 2005 s-a inceput programul de modernizare si implementare a normelor HACCP. Producem o gama variata de produse de panificatie (franzela de 200, 230, 270, 450gr, paine cu cartofi, paine cu graham, paine cu tarata, paine neagra, chifle, marturii, prescuri etc.) dar si produse de patiserie (cornuri cu rahat si cu ciocolata, cozonaci cu diferite umpluturi) si orice alt produs de panificatie sau patiserie pe baza de comanda.

Urziceni Producator
 • We can offer all the services involved in the fields :air and sea freight  we export all kinds of Egyptian products such as: foods and essences, genuine leather products,garments dyes cosmetics glass and crystal coal cement ceramics and pottery  carpets and tiles tools chemicals medicines hotel requirements medical and hospital equipment waterpipes and molasses tobacco firniture fertolizers yarn veterinary medicines car spare parts etc.

Cairo Import - Export
 • Vanzari produse alimentare perisabile si neperisabile, textile, bauturi alcoolice si racoritoare, incaltaminte, casnice, electrocasnice, birotica, papetarie, metalo-chimice, congelate, materiale constructii.

Lespezi Distribuitor
 • Compania noastră a fost înfiinţată în anul 1993 si este o societate 100% ungară. Principala noastră activitate este fabricarea si distribuţia intestinelor naturale, si artificiale, fabricarea si distributia amestecurilor de condimente. Produsele noastre sînt de înaltă calitate la preturi competitive. Dispunem de depozit propriu, astfel posibilitatea deservirii clienţilor este continuă şi fără probleme. Mulţumind profesioniştilor noştri, putem acorda clienţilor un sprijin eficient. Printre cumpărătorii noştri se numără şi companii sârbe, slovace şi ucrainiene, ruse etc. Datorită activităţii noastre în export, 50-60% din totalul vânzărilor este realizată pe piaţa externă. Vă invităm să vizitati website-ul nostru unde puteti afla informatii valoroase si intreaga gama firmei noastre. www.hc.hu Vă mulţumim pentru atenţia acordată şi avem încredearea că în viitorul apropiat veţi face parte din clientela noastră. Hungaro Casing Kft.

Budapest Producator
 • Este o companie mica, dar tot in aceleasi timp mare, este o firma seriasa, tratam clientii cu cea mai mare serizitate, si oferim produse de buna calitate si garantie la cele electronice, electrocasnice.

Balilesti Import - Export
 • Principala activitate a firmei este producerea de produse morarit, panificatie si patiserie, in unitatile situate in patru localitati ale judetului Arges: Pitesti, Costesti, Podu de Brosteni si Buzoesti.

Pitesti Producator
 • Furnizam aminoacizi, indulcitori, suplimente nutritionale, pentru domeniul biotehnologiei, farmaceutic, cosmetic si alimentar.     Pentru detalii accesati linkul: http://shiftnature.googlepages.com/shiftnature

Bucuresti Import - Export
 • ELOR srl a fost infiintata in 1991 ca prima firma mixta romano-americana din judetul Hunedoara. Producem arome si coloranti alimentari, indulcitori, compozitii de parfumare si alti ingredienti pt. bauturi.

Orastie Producator
 • Lant de supermarketuri, Brasov, Romania, se ocupa cu servicii de retail, sapte puncte de lucru, infiintata de patru ani, in continua dezvoltare, angajati specializati pe posturile ocupate, raspandita in orasul Brasov.

Brasov Altul
 • SC Zefyros Dcd Srl s-a infiintat in 2006 si importa produse din Grecia . Ofera toate produsele importate pe piata romaniei . Aceste produse sant: -fursecuri -ulei de masline -ness -cafea -rahat -nuga

Focsani Import - Export