Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aditivi Alimentari - Alimente si Bauturi: 126 companii
 • Principalul producator si furnizor, din Romania,de materii prime pentru gelaterie si inghetata soft. Producator de topping-ri, paste aromatizante, stabilizatori emulgatori, siropuri pentru cokteil-uri, granitta, limonade, cornete pentru inghetata, pahare pentru inghetata si granitta. Suport tehnic pentru gelaterii si solutii tehnice complete.

Sibiu Altul
 • Firma noastra este cat si producator cat si importator de ulei de masline. Noi suntem pe piata 4 ani de zile unde cumparatorii sunt foarte multumiti de calitatea uleiului nostru, pe langa acestea importam si masline (Gigas) sunt de o marime foarte mari, cu un gust specific.

Chisinau Producator
 • Firma noastra a fost infiintata in 2007. Este o afacere de familie bazata pe seriozitate si are ca scop multumirea clientului. Firma noastra produce pliculete de zahar pt. cafea sau ceai. Pretul este avantajos si se poate negocia in functie de cantitatea comandata. La cerere putem oferi si pliculete personalizate.

Comuna Chichis Producator
 • Sub indrumarea unei firme de renume germane producem indulcitor lichid Zarinil atat pentru industrializare cat si pentru desfacere cu amanuntul. Este un aliment strict necesar pentru persoanele bolnave de diabet.

Cristuru Secuiesc Producator
 • Dear Sirs/ Madams, Good Day !, We take this opportunity to introduce our self “H.A.N.S. Spices GmbH” as a producer and suppliers of quality Seeds, Spices and Dehydrated vegetables; we are serving food community since 1992 as a satisfied quality products supplier, “H.A.N.S. Spices GmbH” has its collaborated manufacturing Facilities in India, China, Egypt and Vietnam, To suit the demand of the food industry for reliable constant and dependable quality for their food ingredients, we procure our raw materials from all around the world, with full control on quality management from “H.A.N.S. Spices GmbH” with certification ISO 22000:2005, KOSHER, we constructing synergistic partnership between customers and suppliers for long term business relations and partnership, OUR MAIN DEMAND to our suppliers and the quality of their products are high. With quality control by an accredited independent testing laboratory, third party audits and our own quality management system, we guarantee the high quality of our products to the food community, We offer maximum flexibility to our customers, more responsible, permanently faster response to their needs and it is our mail goal to serve the food industry in better way, we understood our role as a responsible and quality food supply for better health of end users, We are able to supply to the whole Europe, Russia and neighboring country of Europe, with fully satisfaction of logistic support and timely delivery to suite the exact needs on time, We are happy to submit you samples and specifications of your required products (find here with attached product list), please ask for it, and further details please feel free to ask, Your valuable feedback is requested, Mit freundlichem Gruß/ Best regards, Thanth. H.A.N.S. Spices GmbH, Winterhuder Weg 29, D-22085 Hamburg, Germany. Tel.: + 49 176 890 132 70 Site: www.hansspices.com

Hamburg Producator
 • Societatea noastra are o experienta de peste 15 ani in domeniul alimentar, avand ca principale activitati: importul si distribuţia produselor pentru industria alimentara (membrane naturale ovine, bovine si porcine, membrane textile, colagenice si poliamidice, aditivi, adjuvanţi, condimente).

Bucuresti Importator
 • Companie de import export intermediare vanzare zahar Beet origine Olanda, oferim spre vanzare direct din Spania in portul Constanta. Suntem vizatori directi nu intermediari, suntem interesati de a contacta cumparatori reali.

Chiclana Import - Export
 • Firma desfasoara activitate de comert cu amanuntul prin doua puncte de lucru situate in Slobozia, servicii de transport cu autoutilitare de 3,5 t si servicii in agricultura cu combine Jhon Deere la diversi clienti in zona de sud, sud-est al tarii.

Slobozia Servicii
 • Este un magazin alimentar, este situat in Valea lupului are 120m2, spatiul este inchiriat, este situat intr-o zona buna cu vad, de societate se ocupa 2 familii vanzarile au mai scazut in anul 2009 comparativ cu ceilalti ani.

Valea Lupului Importator
 • Pizzerie, Pub si terasa cu livrare la domiciliu. Dispunem de 2 locatii, una in centrul bucurestiului pe strada Mihai Eminescu colt cu Icoanei si una in zona pipere-baneaza pe strada Erou Iancu Nicolae in spate la gradina zoologica. Bucatarie cu specific italian, specialitatea casei consta in preparatele cu usturoi cum ar fi Pizza Garlic si Pastele Garlic. Pubul a fost deschis cu prima locatie din bucuresti iun anul 2007 iar apoi cea dea doua locatie in anul 2009.

Bucuresti Producator
 • Hannibal Limited Company is an import and export trade company established in 2004, to deal basically with import and export trade wild world. We are involved in trade mainly to the Middle East, Africa, and Oceania.

Beirut Import - Export
 • Catalin Consulting Srl are experienta in comertul cu ridicata cat si in cel cu amanuntul. Suntem calificati in distributia aditivilor alimentari cu 15 ani de experienta in domeniu. Avem colaboratori de cea mai ridicata tinuta profesionala, foarte mobili, cu zona de actiune preponderenta Moldova si Dobrogea.

Birnova Distribuitor
 • Compania “Suraki” Srl este un complex agro-industrial înfiinţat în anul 2001, situat într-o locaţie special selectată, neafectată de dezvoltarea industrială şi zgomot, aflată în comuna Răsuceni, jud. Giurgiu la circa 50 km sud-vest de capitala Bucureşti. Compania noastră a elaborat și a notificat o gamă de suplimente alimentare și o gamă de produse cosmetice din ulei de struț purificat și îmbogățit cu Omega-3, Omega-6 și Omega-9.

Rasuceni Producator
 • Compania Azolux este importator de pasta de tomate din China, Iran si Uzbekistan. Firma comercializeaza pasta de tomate BRIX 36-38%, cantitate nelimitata, pret atractiv&negociabil. Contactati pentru detalii.

Galati Importator
 • Importator si distribuitor de membrane naturale, condimente si aditivi pentru industria alimentara. Membru al grupului de firme Van Hessen, lider mondial in procesarea si distributia de membrane naturale.

Bucuresti Importator
 • Firma se ocupa cu vanzarea in cantitati mari de fasole, orez, boabe de mustar, faina de boabe de mustar, linte, mei, cafea, băutură bio organice, ambalaj cu dotare proprie, decojire, prajire cu dotare proprie.

Szombathely Import - Export
 • Societatea s-a infiintat in anul 2007 si vine in ajutorul consumatorilor si distribuitorilor de mac si nuca macinata. Personalul societatii este specializat pe sortarea,macinarea si ambalarea semintelor de mac si nuca. Tot procesul tehnologic de curatire,sortare,macinare si ambalare se realizeaza intr-un mediu perfect igienic,cu aparatura de ultima generatie care asigura un flux continuu pentru livrarea la termen a produselor noastre catre clienti. www.forfexmax.ro

Satu Mare Producator
 • Experienta de peste 17 ani pe piata din Romania a facut din firma noastra o companie cunoscuta si apreciata de catre colaboratorii sai. Parteneriatul de afaceri cu clientii si furnizorii nostrii este bazat pe incredere, cooperare si flexibilitate si ne propunem ca aceste parteneriate sa fie in permanenta dezoltare in beneficiul tuturor partilor.

Voluntari Producator
 • Suntem o companie stabila si in crestere. Cu tendinte de extindere in mai multe tari europene.Cu livrari prezente in 3 tari. Asigurand preturi bune pentru partenerii nostrii de afaceri cu o echipa tanara dinamica.

Hajdudorog Import - Export
 • Smart Intermed, infiintata in anul 2008 are un punt de lucru deschis in Sibiu. Supermarket-ul este vizitat zilnic de 800-900 clienti convinsi deja ca le oferim preturile cele mai bune din zona, la produse ale marcilor consacrate precum si la produse mai putin cunoscute.

Sibiu Servicii