Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aditivi Alimentari - Alimente si Bauturi: 126 companii
 • Pe langa gama larga de concentrate si arome pentru aparatele Granita. Oferim spre vanzare si aparate pentru suc rece cu gheata. Aparatele Granita beneficiaza de cea mai buna apreciere din partea consumatorilor, dar si a comerciantilor de dozatoare Granita. Raportul calitate pret pentru oricare dintre cele doua aparate Granita este unul favorabil.Aparate sunt SH. Aparat granita cu 2 capete x12 litri cuva. Aparate granita cu 3 capete x 12 litri cuva. Aparatele sunt pe structura de inox, cuvele din plexigas, usor de curatat.

Rovinari Importator
 • Societatea noastra este proaspat infintata pe piata din Romania si incercam sa ne facem cat mai bine treaba ca viitori si actuali nostri clienti sa fie foarte multumiti. Noi incercam sa nu ne laudam, incercam sa ne facem treaba asa cum trebuie. Va multumim.

Tg Jiu Servicii
 • Companie dedicata intermedierii de produse alimentare, în principal de floarea soarelui si ulei de masline. Alte produse alimentare: Conserve din legume, pește și produse din pește, branza, ciuperci, șuncă, etc.

Aspe Import - Export
 • Firma in ascensiune, cu potential mare de dezvoltare, incercare extindere activitate prin diversificarea gamei de produse oferite, personal calificat, serios, cu vechime mare in campul muncii, administratie ok.

Blaj Altul
 • Vand produse alimentare si nealimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice, detergenti, ambalate si neambalate, sifoane dar si fructe si legume de toate tipurile si orice fel de marfa de comert. Pentru mai multe detalii despre produse  nu ezitati sa ma contactati.

Tudor Vladimirescu Altul
 • Societatea noastra vinde o gama larga de aditivi si ingrediente pentru industria alimentara, condimente si membrane artificiale. Dintre produse enumeram: amidon nativ de cartofi, izolat proteic de soia, caragenan, erithorbat de sodiu, cazeinat de sodiu,acid ascorbic, acid lactic, acid citric, benzoat de sodiu, fibre alimentare, legume deshidratate, piper, boia, enibahar, coriandru, etc.

Bucuresti Importator
 • Firma Adridara New Worker va ofera: cafea si ceai vrac sau varsat, condimente complementare pentru consumul de ceai si cafea, biscuiti, dulceturi, miere, ulei de masline. Putem incheia orice fel de contract cu orice furnizor doar in conditii de calitate maxima, pretul este ultimul lucru care se discuta.

Brasov Distribuitor
 • Societatea noastră produce și distribuie sosuri de calitate din ingrediente naturale și cu gusturi unice. Misiunea noastră este de a oferi consumatorilor noștri o calitate excelentă la un preț accesibil.

Tarnovita, Comuna Bradesti Producator
 • Firma distribuie produse alimentare si nealimentare in magazine si supermarchet in Bucuresti si in tara. Produsele se distribuie pe baza de comenzi. Produsele oferite sunt: pasta tomate, mustar, paste fainoase, apa, sucuri, detergenti.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma distribuie produse alimentare si nealimentare in magazine si supermarchet in Bucuresti si in tara. Produsele se distribuie pe baza de comenzi. Produsele oferite sunt: pasta tomate, mustar, paste fainoase, apa, sucuri, detergenti.

Bucuresti Distribuitor
 • We are a company "VladPisheProm", Ltd located in the Far East of Russia, in Vladivostok. We are regular buyers of food ingredients and additives. We import food products from foreign manufacturers and suppliers. We are at the market for more than 10 years.

Vladivostok Importator
 • Rich Connection Srl, este o companie tanara si dinamica fiind formata de o echipa de tineri ambitiosi, calificati, cu experienta in comertul exterior si interior. Compania nostra este dedicata satisfacerii nevoilor partenerilor si clientilor. Societatea are grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aibe in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu parteneri. Va putem ajuta atat in aprovizionarea cat si in desfacere pentru dezvoltarea activitati dumneavostra si in modul cel mai operativ in functie de necesarul pe care-l solicitati pentru a putea fi operativi la livrare produsul catre dumneavostra. Putandu-va oferi atat produse alimentare cat si ne alimentare la preturi rezonabile. Noi ne dorim o colaborare fructuasa de lunga durata cu societati serioase si punctuale.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma noastra va ofera: făină de grâu, făină de porumb, făină de porumb vânzare masă de distribuţie, de marketing, vanzari porumb, ingrediente de copt comerţ cu ridicata, de export-import, servicii comerciale, de producţie, de distribuţie péktermék.

Magyarorszag Import - Export
 • Infiintata in anul 2001, Pacovis Romania Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Pacovis Romania S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca produse pentru industria carnii, aditivi, condimente. Firma noastra are un personal de 28 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Pacovis Romania S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Pacovis Romania S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Vitaland Srl. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Firma Vitaland Srl. are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aditivi alimentari pentru industria laptelui, carnii. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Vitaland S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Importator
 • Compania B&B Super Import, distribuitoarea produselor americane Wilton, Silikomart, Madame Loulou, Fat Daddio`s, Jem & PME, SugarVeil pe piata romaneasca ofera peste 3000 de ustensile si materiale pentru cofetarii si patiserii, precum        fantani de ciocolata, diverse forme de tort, suporturi pentru tort, posuri pentru ornare, coloranti alimentari concentrati pentru martipan si creme, ornamente comestibile si necomestibile, diverse figurine, martipan, fondant, precum si carti de specialitate cu retete si instructiuni pas cu pas. Avantajele pe care le reprezinta produsele noastre sunt calitatea lor superioara a produselor similare pe piata si usurinta cu care pot fi utilizate in diferitele retete, confera un stil unic si un desing impresionant in timp foarte scurt asadar crescand eficienta oricarei productii de patiserie. Fiecare produs pe care il promovam au fost dezvoltate dupa ample sesiuni de cercetare si analize senzoriale pentru a oferii un aspect aparte produselor finite avantajand posibilitatea de a lucra repde si eficient asigurand prin calitatea inalta a produselor criterii importante ca:culoare, gust, aspect, diversitate si utilitate, focalizanduse pe segmentul consumatorilor cu pretentii. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma B & B Super Import Srl. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Toate produsele sunt insotite de certificate de calitate si conformitate cu normele UE.

Sovata Importator
 • Societate serioasa, probabil se vede si dupa vechime, angajati multumiti de conditiile oferite de conducerea companiei, ne pastram si sustinem cat si incurajam angajatii pentru munca pe care o desfasoara.

Constanta Producator
 • Înterprinderea „Vacum-Nord” SRL este producatorul marcii "MAX" care  ofera o gama larga de aditivi alimentari si condimente, precum si: stafide, mac, cacao, seminţe de floarea soarelui prajite, peste uscat.

Balti Producator
 • We are a trading company from Bulgaria and we have customers who are interested in industrial sugar products origin EU. We trade with the following products: Refined sugar, Glucose syrup, Glucose-fructose.

Bulgaria Importator
 • Stimati Colaboratori, Societatea noastra este producatorul salatelor Vico, prezente pe piata din Romania inca 1998, in special in retelele de super-, hypermarket-uri si cash&carry. Sunt produse de cea mai buna calitate, fabricate cu tehnologie de ultima generatie, cunoscute consumatorilor din Romania. In prezent sunt comecializate in retelele: Kaufland, Real, Metro, Cora si Auchan. Suntem interesati in colaborarea cu distribuitori cu potential de distributie pe alte canale: retail, ho.re.ca. si alte retele KA. Produse: salate - diverse sortimente; maioneza; sosuri; ready meal. Ambalare: produsul ambalat in ATM la 200 g, 400 g, 1 kg, 2 kg, 5 kg si 10 kg. Termene de valabilitate ale produselor: 60 zile. Temperatura de depozitare si transport: 0-8 gr. C In cazul in care sunteti interesati, va rugam sa aveti amabilitatea de a stabili o intalnire, pentru a discuta detaliile unei potentiale colaborari.

Timpul Noi Producator