Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aditivi Alimentari - Alimente si Bauturi: 126 companii
 • GTPD este o companie de distributie pe raza judetului Gorj. Lucram cu numerosi furnizori cunoscuti de produse alimentare, lichide si tabac din toata tara. Avem in plan dublarea cifrei de afaceri in urmatorul an.

Targu Jiu Distribuitor
 • Domeniul de activitate al companiei noastre reprezinta distributia de solutii combinate sau ingredinte simple pentru industria alimentara. Sunt produse standardizate, dar la cerere se pot dezvolta produse concept create exclusiv pentru nevoile companiei dumneavostra.

Iasi Distribuitor
 • Ertrag, una din companiile cele mai importante din Romania in domeniul distributiei de ingrediente si arome pentru industria alimentara, a fost infiintata in 1998, desfasurandu-si activitatea la inceput in partea de sud a tarii prin cele doua depozite deschise in Bucuresti si Craiova.

Ostratu Altul
 • Compania dispune de un complex de productie si depozitare modern, utilaje de productie de ultima generatie, personal calificat, care impreuna cu management competent si o logistica bine construita, ne califica drept o companie care corespunde celor mai inalte cerinte si rigori a pietei interne cit si externe. In activitatea noastra primordial este parerea si cererea Partenerilor nostri si nemijlocit a Consumatorului final. Suntem deschisi spre cooperare cu producatori, distribuitori, companii en-gros, retele de retail, supermakete si sintem intodeauna gata sa oferim produse care indeplinesc cele mai inalte standarte, precum si programe de afiliere profitabile si o abordare individuala.

Mun. Balti Producator
 • Mira-Age C& D Distrib este distribuitor ingrediente alimentare, in toata zona Moldova, pentru carmangerii, unitati de productie lapte, cu propriile masini de distributie. Ca si produse avem izolat soia, texturat soia, amidon alimentar etc.

Brasov Distribuitor
 • Domeniul nostru de activitate reprezinta restaurarea si intretinerea rezervoarelor subterane si supratereste, cuvelor de retentie, foselor biologice, silozuri, etc., presupunand o serie de metode prin care se are in vedere economisirea de bani si timp (Practic&Eficient).

Brad Servicii
 • Suntem o companie de import-export condimente, bauturi, vinuri, axata mai mult pe distributia pe zonele Suceava, Botosani si Iasi. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele oferite va rugam sa ne contactati.

Suceava Distribuitor
 • Top Produkt LLC is one of the biggest  Russian manufacturer of Spices, Sweet decoration, Eggs dye,  Easter and Christmas Kits. We are looking for new partners in Europe and I hope our products might be interesting to you. Depending on what you expect to achive we can offer you our products with our brand name or we can make boxes with you label. We have experince of selling to Poland, Latvia, Ukraine, Israel, Belarus, Kazakhstan etc. All our products have all the necessary certificates and prices we can offer are very resonable. http://www.homekitchen.ru/ http://www.sdelai-tort.ru/ www.тестовъ.рф www.solonki.ru http://www.srozhdestvom.ru/ www.праздник-пасхи.рф www.весновей.рф

Moscow Region, Orekhovo-Zuyevsky District Producator
 • Domeniul principal de activitate este reprezentat in CAEN prin codul 4637, comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao și condimente. Distribuim sare, pret atractiv. Transport gratuit, oferim seriozitatate. Firma Sc Samtib Impex Srl este o societate comerciala din Dej, Cluj. CUI: RO3403016 N.i.R.C.: J12/408/1993 Capital social: 200 RON Cod CAEN principal: 4637

Dej Distribuitor
 • Firma noastra se ocupa cu comertul online cu produse biologice, produse alimentare. Piata de desfacere Italia, Germania, Franta. Suntem la inceput de activitate si dorim sa ne extindem mai mult in partea de vest a Europei.

Parabiago Distribuitor
 • Firma noastra se ocupa de comercializare de produse alimentare, bauturi spirtoase si nespirtoase. Totodata avem in sortiment si produse chimice, mai ales cele cosmetice, sampoane, gel de dus, lotiuni de par, etc.

Pusztavam Import - Export
 • Firma noastra cu sediul in Salajan va ofera o gama diversificata de hrana pentru animale, preturi foarte ieftine, livram la domiciliu orice produs. Pentru comenzi ne puteti contacta telefonic sau la adresa de email.

Bucuresti Distribuitor
 • Mirodenya-Shop va ofera produse vrac en-gross si en-detaille: condimente, fructe uscate, alune si oleaginoase, mirodenii, seminte, fulgi, produse pentru catering, marinate, mix-uri de fragezire, produse pentru patiserie, uleiuri, cereale si pseudocereale, condimix-uri, amestecuri pentru gust,sosuri, mix-uri industriale.

Brasov Importator
 • Societatea noastra ofera servicii de colectare si neutralizare a deseurilor de origine animala si nonanimala. Contract SNCU necesar la avizarea DSV, Contracte deseuri periculoase si separatoare de grasimi in custodie. Pentru o colaborare cat mai buna ne deplasam la punctul dumneavoastra de lucru.

Bucuresti Servicii
 • Falken Trade GmbH este o firma dinamica care furnizeaza materii prime pentru industria alimentara din Europa. Produsele noastre sunt atent selectionate de la cei mai mari producatori din lume. În oferta noastră veți găsi aditivi alimentari, cum ar fi regulatori de aciditate, stabilizatori, agenți de gelificare, antioxidanți, potențiatorilor de aromă, zaharoza etc Oferta noastră se adresează în principal producătorilor din industria alimentară: carne, condimente, băuturi, preparate instant și produse de patiserie.

10-450 Olsztyn Importator
 • Societatea noastra este specializata in mai multe domenii de activitate, dintre care si activitati de import - export de produse alimentare si nealimentare, cu o vasta experienta in domeniu de peste 20 de ani.

Arad Import - Export
 • Importam din italia diverse produse lactate si dorim sa intram in Romania. Produsele sunt de cea mai buna calitate. Rugam si alti distribuitori sa ne contacteze. Nu veti fi dezamagiti nici de produsele noastre si nici de termenele de plata si de comisioane.

Cluj Napoca Import - Export
 • Salerom Trade este importator si distribuitor national de sare alimentara si industriala, salina si marina. Sare este ambalata in pungi, saci, cutii carton big bag sau vrac. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Galati Importator
 • Firma specializata in comert exterior. Activa in domeniul ingredientelor si aditivilor pentru alimentatie. Lucram doar cu stocuri si livram produsele catre clienti prin TCE Logistics. La cerere putem trimite mostre de produs.

Pitesti Import - Export
 • Suntem o ferma de animale. Noi trasformam totul in carne si produse alimentare. Facem paine, prajituri, carne de oaie, bibilica, cocos, rate, capra, mezeluri, branza de capra, biscuiti. Detinem un restaurant, dar si un magazin alimentar unde vindem toate produsele.

Concoules Producator