Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Universal Spedition Srl

Solutii inteligente
004(0)356460067, 0737022999

Despre noi

Trimite mesaj
Universal Spedition Srl
Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa, cat si spatial extracomunitar.

Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri, transport maritim si transport aerian.

Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobindirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri.

Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri, avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport.

Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde la tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.

Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice.

Prin casa de expeditii oferim servicii de transport in Romania, servicii de transport in Europa, transport rutier de marfuri in Asia, transport de marfuri in tarile CSI.
Produse si servicii:
transport marfuri generale, transport frigorific, transport ADR, transport express, transport agabaritic, transporturi speciale, transport utilaje
Tipul companiei:
Transportator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Universal Spedition Srl
Persoana de contact: Vinu Sofia
Adresa: Ion Ionescu de la Brad, Nr. 29
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 004(0)356460067
Telefon mobil: 0737022999
Fax: 004(0)356460038
Website: http://www.transportmarfauniversal.com