Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Turism: 3193 companii
 • Sc. Europa Trade Srl. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Iasi, judetul Iasi, Str. 14 Decembrie 1989, nr.4. Agentia Europa efectueaza excursii interne si internationale, emite bilete de avion, bilete de autocar, ofera sejururi, facilitati pentru turisti. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Europa Trade Srl. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la telefon 0232211330 si 0755470383.

Iasi Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Globetrotter Srl este situata in Arad, judetul Arad. Compania noastra va pune la dispozitie servicii turistice - transport persoane, cazari in tara si strainatate, organizari excursii, sejururi, bilete de avion. Firma noastra are 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Globetrotter S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Globetrotter S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Financiar
 • Cu o experienta de 14 ani in domeniul pieselor auto, societatea noastra s-a axat in principal pe satisfacerea nevoii tot mai mari a clientilor nostri, de produse si servicii aferente de calitate. De aceea, ne-am propus si am reusit sa ne specializam pe vanzarea pieselor auto destinate autovehicolelor Ford Transit, respectiv Service complet a acestora. Echipa noastra isi completeaza mereu ofertele de piata, aducand cat mai aproape de client serviciile si produsele necesare intretinerii si repararii autovehicolelor Ford Transit. In magazinul nostru de piese auto si accesorii cu siguranta veti gasi tot ce inseamna Ford Transit. Activitatea de reparatie si intretinere se realizeaza cu personal specializat cu o inalta pregatire profesionala, utilizand dotariile de ultima generatie: testere motor, stand frana, aparate de masura si control. Clientii nostrii au un avantaj: decontarea directa cu firmele de asigurari(ASTRA, OMNIASIG, BT ASIST, ARDAF, etc)! In acest fel Dvs. nu trebuie sa achitati contravaloarea pieselor si manoperei, decontul cheltuielilor o vom face noi, cu societatea de asigurare, conform notelor de constatare emise. Competitivi in domeniu, va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme si autoutilitare pe platforme, atat in tara cat si in statele Uniunii Europene. Promptitudine si seriozitate! Necesitatea continuarii calatoriei sau a afacerilor ce este intrerupta de un eveniment rutier neplacut, este importanta si pentru noi. Acest lucru ne-a motivat sa va oferim un serviciu complementar. Pe perioada, cat timp masina Dvs. va fi in Service, noi va oferim autoturisme si autoutilitare de inchiriat pentru continuarea afacerii Dvs.

Arad Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1991. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii turistice, excursii in tara si strainatate, sejururi si pariuri sportive. Compania are un efectiv de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Turism Vulturul S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Ecoline S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania Ecoline S.R.L. efectueaza inchirieri automobile - rent a car, excursii, servicii de cazare. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Ecoline S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Ecoline S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Brasov Servicii
 • Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, si infiintata in anul 1996. Avand 2 angajati, firma noastra efectueaza: excursii interne, internationale, sejururi, bilete de avion, autocar, transport international. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Central Travel S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, si infiintata in anul 2003. Firma Sc Royal Tour S.R.L. are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de excursii in tara si strainatate, facilitati pentru turisti, bilete, transport international. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Sc Royal Tour S.R.L.    este promovata    o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Sc Royal Tour S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Servicii
 • Infiintata in anul 2004, Mitan Transactions & Service Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Busteni, judetul Prahova. Compania Mitan Transactions & Service S.R.L efectueaza servicii de alimentatie publica si facilitati pentru turisti in hotel si restaurant. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mitan Transactions & Service S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati la numerele de telefon: 0244 323656, 0742 221287, 0722 221287. Site: www.selectbusteni.ro Va asteptam cu drag ! Va invitam sa fiti oaspetii nostri !

Busteni Servicii
 • In inima centrului din Bucuresti pe artera principala, Magheru, pe langa teatrul Nottara, si in centrul istoric AMZEI, aici este contextul apartamentelor noastre pentru inchirieri in regim hotelier, cazare pe termen scurt sau long. Din 2003, principalul nostru obiectiv este a asigura toate nevoile clientilor nostri si a efectua aceste servicii intr-un mod profesionist cu respect reciproc.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Mamir S.R.L.-agentia de Turism Vacanta si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de circuite turistice, bilete de avion, transport intern si international, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Inca de la infiintare Adonis Import Export Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 6 angajati, Adonis Import Export S.R.L. efectueaza: excursii in tara si strainatate, facilitati pentru turisti, bilete. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa de Vest astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Mures Servicii
 • Complexul "Turistic" este amplasat pe DE 70 la 15 km nord de Craiova �ntr-un mediu natural deosebit.Complexul ofera servicii de cazare �n hotel si casute tip bungalow. Din anul 2007 Complexul va fi dotat cu posibilitati suplimentare de agrement(teren de fotbal,tenis,piscina). De asemenea va avea posibilitati pentru organizarea de simpozioane si miniconferinte.

Craiova Servicii
 • S.C. Valdir Tour S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova,str Romania Muncitoare, nr.3 (langa Banc Post), judetul Dolj. Avand 6 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: circuite interne, externe, sejururi, transport cu autocar propriu si    avion(toate companiile), bilete de odihana si tratament in toate statiunile litorale, montane si balneoclimaterice. De asemenea, la sediul firmei noastre puteti inchiea asigurari medicale de calatorie, de viata, asigurari RCA si CASCO sau va puteti asigura locuinta si terenul. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, respectiv zona Olteniei. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local, national si international. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare poate fi reciproc avantajoasa. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Palace Tour S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 6 angajati, Palace Tour S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: circuite interne, externe, sejururi, transport cu autocar si avion. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Servicii
 • fast invest a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, fast invest presteaza urmatoarele servicii: cazari, excursii, facilitati pentru turisti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • ****HOTEL LIDO oferă cazare modernă şi confortabilă în apropierea centrului oraşului Timişoara (15 min de mers pe jos). Hotelul este axat pe nevoile clienţilor de afaceri şi este unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din Timişoara. ****HOTEL LIDO oferă oaspeţilor săi parcare gratuită (închisa şi monitorizat prin intermediul unui sistem de camere de luat vederi). Interiorul hotelului, camerele şi sălile de conferinţe sunt dotate într-un stil luxos, elegant. Hotelul oferă 60 de camere dotate cu LED TV avand o capacitate de cazare de 144 de paturi. Avem camere single, duble, apartamente junior, suite familiare precum si apartamente DELUXE. Una din camere este complet echipata pentru persoanele cu dizabilitati.

Timisoara Servicii
 • Regent Tour Constanta S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Regent Tour Constanta S.R.L presteaza urmatoarele servicii: bilete de avion, de autocar, excursii interne si externe. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Firma noastra are ca principali clienti firme ca: Blue Air, Malev.Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Icar Tours S.R.L. a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: bilete de avion, excursii externe si interne, facilitati pentru turisti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Agentia tour-operatoare First Class Turism a fost infiintata in anul 2000, din anul 2002 devenind membra activa a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). First Class Turism ofera servicii complete, la standarde ridicate de calitate, printre care: -concepe si organizeaza propriile programe turistice, in tara si strainatate; -organizeaza excursii la cerere pentru turisti individuali si pentru grupuri, pentru toate bugetele; -rezerva bilete de avion, autocar, tren, camere la hoteluri si alte structuri de cazare pentru orice destinatie; -elibereaza asigurari medicale si carte verde; -servicii de intermediere rent a car; -organizeaza conferinte si congrese în tara si strainatate; -rezerva locuri la manifestari cultural artistice si sportive in toata lumea etc. -ofera consultanta turistica. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 5 angajati, Maraton S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: bilete, asigurari medicale, cazari, excursii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii