Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Circuite - Turism Intern: 76 companii
 • Suites & Spa a inceput in anul 2010 cu inchirierea si reinchirierea la turisti a doua apartamente la o pensiune in Brasov si astazi dispune de cea mai larga si ieftina retea de hoteluri si pensiuni proprii din centrul vechi al Brasovului, cu un grad de ocupare anual de 98%. Suites & Spa ofera cazare ieftina (de la 69 Ron/2 persoane) in centrul Brasovului la Hoteluri si Pensiuni de 3 stele, cu toate facilitatile dorite: parcare interioara supravegheata gratis, internet gratuit, baie proprie, TV-LCD, etc. De asemenea ofera cazare ieftina pentru muncitori sau studenti, incepand de la 25 lei/ pers. in aceasi conditii cu baie proprie, televizor si internet wireless in camere de 2, 3 sau 4 persoane.

Brasov Servicii
 • turistictransmegic.ro efectueaza transport persoane intern & international, transport turistic, transport muncitori, transport elevi, transport de linie cu plecari din Tg. Mures, Romania, cat si excursii organizate de catre agentii de turism si grupuri de persoane, acestea efectuanduse cu microbuze de 8+1, 15+1, 18+1, 20 +1 locuri, 30+1+1, 42+1+1 pana la autocare cu capacitati de 53+1+1 de locuri. turistictransmegic.ro colaboreaza cu agenti de turism din multe tari europene de unde invatam si punem in aplicare calitatea si buna relatie cu clientii. Site: www.turistictransmegic.ro

Tg. Mures Transportator
 • Suntem o societate de transport persoane, care activeaza in zona BUCURESTI si se caracterizeaza prin seriozitate, flexibilitate si bun simt. Avem in dotare microbuze Mercedes Sprinter de ultima generatie, 19 locuri, scaune rabatabile, dotate cu aer conditionat individual, statie cu microfon, radio cd, spatiu de bagaje. Ne place sa tratam clientul asa cum ne-ar placea noua sa fim tratati. Ne place sa vedem cum calatorii sunt relaxati in timpul calatoriilor. CONTACTATI-NE O SINGURA DATA !

Bolintin Vale Transportator
 • P.F.A. Transport Persoane intern-extern 2010 site. www.robyturism.ro, ofera servicii de transport persoane pentru circuite in tara si in toata europa, dar si pentru scolii si firme, dar si pentru agentii de turism. Informatii de la Robert Man pentru transport persoane cu un microbuz de 8+1 louri, SI CU AUTOCARE MODERNE, in conditii foarte bune. Transport persoane pentru circuite in tara si in toata europa, dar si pentru scolii si firma, dar si pentru agentii de turism. Tel.: 0727895364, 0755023260. www.transportampersoane.ro

Cluj-napoca Transportator
 • Corabioara de otel  fabricata in Olanda, cu lungimea de 11m si cu o capacitate de 10 persoane, va asteapta in Tulcea pentru servicii de transport turistic. Vapor sigur si confortabil, asigurand conditii de confort pentru orice anotimp. Te poti plimba pe puntea ambarcatiuni, nu este necesar sa stai pe scaun pe toata durata excursiei. Totari complexe: toaleta, bucatarie 8 locuri de dormit, terasa, promenada, ambarcatiune de serviciu. Viteza de deplasare este de 10 - 15 km / ora. Servitul mesei la bordul navei in locuri deltaice de poveste, preturi competitive si negociabile

Tulcea Servicii
 • Limo 4 Travel va ofera solutia optima pentru deplasarea dumneavoastra in conditii de confort si eleganta. Un transfer la aeroport, o intalnire de afaceri, un tur al orasului, un eveniment special in viata taA�  A�  toate sunt la indemana ta.

Bucuresti Servicii
 • Excursii memorabile si transferuri rapide in Delta Dunarii incepand de la 60 lei. Va invitam sa descoperiti una din cele mai frumoase rezervatii naturale ale Europei, aceasta cuprinzand mii de specii de plante si animale, unele dintre aceastea fiind unice. Delta Dunarii este singura delta din lume care este in intregime parte a rezervatiei Biosferei, fiind inclusa in lista patrimoniului Universal Cultural si Natural UNESCO. Serviciile oferite de Eco Delta Dunarii sunt: Transferuri rapide Tulcea - Crisan - Sulina, tarif 60 lei, pentru copii de pana la 5 ani nu se percepe tarif de transport. Excursie Tulcea - Mila 23, grup 1-5 persoane 700 lei, grup 6-11 persoane 1200 lei. Excursie Tulcea - Sf. Gheorghe, grup 1-5 persoane 1000 lei, grup 6-11 persoane 1800 lei. Excursie Tulcea - Sulina, grup 1-5 persoane 900 lei, grup 6-11 persoane 1500 lei. Excursie Tulcea - Letea - Sulina, grup 1-5 persoane 1600 lei, grup 6-11 persoane 2400 lei. Excursie Tulcea - Mila 23 - Letea - Sulina, grup 1-5 persoane 1800 lei, grup 6-11 persoane 2500 lei. Excursie Tulcea - Mila 23 - Sulina, grup 1-5 persoane 1200 lei, 6-11 persoane 1700 lei. Excursie Tulcea - Mila 23 - Letea, grup 1-5 persoane 1400 lei, grup 6-11 persoane 2000 lei. Pentru mai multe detalii accesati website-ul: https://ecodeltatrip.ro

Tulcea Servicii
 • Site-ul www.cazari-ieftine.ro, apartine agentiei Coral Tour si este spcializat in domeniul turismului. Suntem o echipa tanara si dorim sa promovam in primul rand turismul autohton de calitate. Noi putem sa cautam pentru si impreuna cu dumneavoastra cea mai buna solutie in domeniul turismului. Va asteptam cu drag!

Pitesti Servicii
 • Sc Karpatour Express Srl este o agentie de turism din Targu Mures, care efectueaza curse turistice pentru persoane fizice, persoane juridice, asociatii, excursii, circuite turistice. Organizam pelerinaje atat in Romania cat si in Europa. Va asteptam.

Targu Mures Transportator
 • Confortul si siguranta dumneavoastra este scopul nostru pe care dorim sa il atingem. Am construit aceasta pensiune turistica cu scopul de a va oferi sansa de a va simti ca acasa dar totodata departe de casa!

Sacel Servicii
 • Terra Carpatica aims to promote the unspoiled culinary treasures of the Carpathian Mountains, one of Europe's most amazing natural environment. We believe that Romania as flora and fauna has an extraordinary potential to deliver natural, healthy and premium food. But many traditions kept over decades are falling into oblivion with the success of imported and convenience food.

Berca Servicii
 • East Africa Safari Bookers, a trail-blazer in the field of tour and travel, has been completely devoted and engaged themselves to offer vacationers a perfect date with the African safaris. With extensive experience and great exploration, we at East Africa Safari Bookers exposes some awesome safari destinations like Kenya, Tanzania, Mombasa and Zanzibar. Our best and entertaining safari packages are efficiently handled by the most efficient ground handlers, safari guides, rangers and trackers. Operating with the philosophy to render quality and affordable service, we assure complete excitement and fun for all the visitors along with the added comfort. Our sheer dedication and commitment has empowered us to meet and exceed the expectation of the most demanding and discerning clientele, which has helped us in building excellent reputation within the travel industry.

Nairobi Servicii
 • Pensiune agro turistica cu 5 camere cu baie la fiecare camera, televizoare, internet, posibilitati multiple de vizitare a judetului Hunedoara. Pensiunea se afla la 100 de km de Arad si la 50km de Deva.

Zam Altul
 • Asistent Voyage&Holidays va ofera: - Bilete avion, sejururi, excursii - vacante Delta Dunarii, - transfer Otopeni - circuite interne si externe Bulgaria, Grecia, Italia, Spania, Egipt - circuite pe canalele din Delta Dunarii cu barci rapide - destinatii exotice.

Tulcea Transportator
 • Aha Booking este un site de rezervari locuri de cazare, atat in tara cat si in strainatate. Misiunea firmei este de a ajuta calatorii sa gaseasca si sa rezerve mai usor unitati de cazare in tara si in strainatate.

Brasov Servicii
 • A store with handicraft of europe and with many leathergoods and ceramic. We are also leather goods handicrafters and want buy blankets, roll them up and put leather handles and so sell it for an original present.

Besalu 17850 (Gerona) Altul
 • Pentru a crea o ofertă turistică unică, trebuie să adaugi un plus de valoare pachetelor pe care le creezi. La Ideativ Travel, asta ştim să facem cel mai bine... şi o facem în mod ideativ! Programele propuse de noi sunt o combinare de aventură, cultură şi istorie prin care oaspeţii noştri vor avea posibilitatea să descopere nu doar o destinaţie turistică, ci şi o poveste! Tărâmul acesta de dincolo de păduri, Transilvania, e un tărâm magic. Dar trebuie să-l vezi aşa cum l-am văzut noi, prin ochii bunicilor şi a străbunicilor! Vă chemăm şi pe voi să-l descoperiţi şi să-i cunoaşteţi slovele ascunse! Servicii: - ghidaje turistice în Cetatea Alba Carolina - călătorii de afaceri - organizări de expoziţii şi conferinţe - ateliere de pictură pe sticlă - vizionare de filme româneşti - participare la activităţi casnice în gospodării tradiţionale - lecţii de dansuri populare - plimbări cu bicicleta - olărit Pachete turistice: - Ghidaj în Cetatea Alba Carolina (1-4 h) - Treasure Hunt în Cetatea Alba Carolina (2-8 h) - Trăieşte româneşte (3 zile) - Obiceiuri şi Tradiţii în Transilvania - Team Building "Toţi pentru unul şi unul pentru toţi" - Team Building "Aghiuţă şi Peştişorul de Aur" - Vânătorii de legende în tărâmul lui Dracula - Haihui prin Munţii Apuseni - Excursii la obiectivele turistice din zonă (o zi) - Descoperiţi Transilvania pe bicicletă (6 zile) - Tradiţii Romaneşti - Animaţie evenimente corporate sau private

Alba Iulia Servicii
 • Sc. Teleschi Srl. a fost infiintata in anul 1994, avand ca prim proiect infiintarea unei baze de agrement in comuna Feleacu. In momentul de fata detine o partie de schi in comuna Feleacu, Pensiunea Teleschi Feleacu si este in curs de implementare a unui proiect care presupune crearea unui parc de distractii in comuna Feleacu si a unei baze de agrement cu partii de schi in comuna Marisel, zona Copcea.

Feleacu Servicii
 • Centrul de Calarie Aladin s-a nascut din dragostea fata de acest animal nobil: calul. Aici va asteptam oricand la o plimbare calare, o ora de echitatie sau de voltija (gimnastica pe cal) sau doar sa mangaiati calutii. Dana, Anca, Luna, Tania si Piciu va stau mereu la dispozitie si va asteapta cu bucurie. Centrul de Calarie Aladin este situat in localitatea Benic, comuna Galda de Jos, jud Alba, la ferma Valea. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0728953090.

Benic Servicii
 • Go off the beaten track and visit Transylvania and its tourist attractions. We provide one day tours and short trips starting from cities throughout Romania. Whether you choose to go on a relaxing or comfortable trip or bike your way through Romania, we are your number one choice. Are you participating in a conference and you have a few days off? We should have a tour for you. Check out our website. Are you passing through Romania and want to find out more about this Transylvania and Dracula business? Contact us and book a tour. No matter what's the nature of your trip, we are more than capable to attend to your needs.

Cluj-Napoca Servicii