Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bilete de tren - Turism: 42 companii
 • Primatecnoval Srl are la dispozitie utilaje pentru productia de containere modulare, reconditionari containere maritim. Consultanta gratuita case din containere, Consultanta gratuita constructii din containere modulare

Bucuresti Producator
 • Firma noastra va ofera: -operatiuni de transport persoane si marfa -reparatii material rulant in facilitati proprii -formarea profesionala, calificarea si specializarea personalului de cale ferata -administrare si intretinere infrastructura

Putlitz Transportator
 • Misiunea noastra este de a oferi oamenilor siguranta în transportul feroviar prin realizarea de echipamente de dirijare si urmarire a trenurilor, care corespund standardelor impuse de circulatia pe calea ferata si in respectul deplin fata de mediul inconjurator.

Craiova Producator
 • Kaldra Logistic, ofera pachete de servicii complete de transport combinat de marfa, in sistem containerizat, feroviar si rutier. Serviciile oferite de compania noastra sunt: - organizarea de transporturi multimodale de marfa combinate: feroviar, rutier. - consultanta de specialitate privind cea mai avantajoasa modalitate de transport, stabilirea mijloacelor de transport si a rutelor cele mai eficiente, incadrarea tarifara si a cheltuielilor suplimentare( accesorii) de transport precum si facturarea acestora. - efectuarea manevrelor aferente si manipularea containerelor in punctele de lucru, de catre personal specializat. - avizari privind modul de derulare al transportului

Timisoara Servicii
 • Firma Sc Rc Cf Trans Srl, infiintata in anul 2002, in Brasov, se ocupa cu intretinerea de cale ferata, reparatii, gestionare. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Alstom este un lider global pe piata energiei si infrastructurii feroviare setand benchmark-ul pentru tehnologii inovative si benefice pentru mediu. Alstom Transport Romania efectueaza mentenanta completa, reconditionari si activitati de renovare a facilitatilor pentru clientii care furnizeaza servicii pe cale ferata.

Bucuresti Altul
 • Constructii Feroviare Srl din Sibiu, judetul Sibiu pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Constructii Feroviare S.R.L. are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii de cai ferate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Constructii Feroviare S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sibiu Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Galati, judetul Galati. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca electrice pentru calea ferata. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Rototrans S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Compania Mecanica 94 Sa va pune la dispozitie produse de calitate ca material rulant pentru CFR. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Mecanica 94 Sa. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Drobeta Turnu Severin Producator
 • Specons S.R.L. din Calarasi, judetul Calarasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii civile si industriale, constructii si reparatii cai ferate. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Specons S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Specons S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Calarasi Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Compania Arcons S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca schimbatoare de cale ferate, piese de schimb pentru calea ferate. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzau Producator
 • Firma are nr. angajati 832 Firma se ocupa cu intretinerea mecanizata a caii ferate, face parte din Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, lucreaza pe teritoriul intregii tari, are 8 puncte de lucru in toata tara, inclusiv la Bucuresti.

Brasov Servicii
 • Firma cu capital integral privat, oferim servicii complete de transport feroviar, manevra feroviara si intretinere si reparatii linii CFR. Printre portofoliul de clienti se numara: ROMPETROL, PETROM, AGRANA ROMANIA, ARCELOR MITTAL si altele. Mai multe detalii si imagini pe: www.doritrans.ro.

Roman Servicii
 • SC Olariu Contruct SRL vinde locomotiva LDH25-M20 in stare perfecta de functionare. Pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon sau sa lasti un mesaj.

Roman Importator
 • Isaf Sa - Societatea de Semnalizari si Automatizari Feroviare - este o societate romaneasca, infiintata in 1991, al carui principal obiect de activitate este executarea si montarea in tara si peste hotare, a oricarui tip de instalatii de automatizare, semnalizare, telecomunicatii, radiocomunicatii si productie, a instalatiilor de inalta tensiune destinate transportului feroviar si urban electrificat, precum si orice activitate care necesita confectii metalice. ISAF S.A. are peste 60 de ani de experienta in Romania si peste 10 ani in Grecia si Bulgaria. ISAF S.A. este membra a grupului COLAS RAIL, liderul francez in domeniul constructiei de infrastructuri feroviare, care activeaza pe piata romaneasca in diverse sectoare de activitate precum: - domeniul constructiilor rutiere si feroviare; - domeniul productiei de echipament si al serviciilor auxiliare pentru sectorul energetic si pentru transportul feroviar; - domeniul lucrarilor de constructii de cladiri; Misiunea societatii ISAF S.A. este aceea de a reusi sa devina partenerul ales pentru a indeplini cerintele segmentului de clienti guvernamentali sau privati care au conditii/exigente tehnice si operationale severe/ridicate. Angajamentul ISAF este de a oferi atat servicii profesionale si de inalta calitate cat si cele mai bune solutii pentru protejarea intereselor clientiilor nostri. Diviziile de Electrificare, Semnalizari si Telecomunicatii ofera proiecte si solutii la cheie, eficiente, la un standard tehnologic si calitativ inalt pentru lucrari de mare amploare (cale ferata, metrou, tramvai, troleibuz). Toate lucrarile executate, avand suportul dotarilor si amenajarilor existente, confera ISAF S.A. capabilitatea executarii unei game foarte largi de produse, de la confectii si structuri metalice la instalatii de automatizare, in conditiile de calitate si termenele stabilite cu beneficiarul. Pentru cazurile in care nu exista o solutie definitiva, se poate asigura, prin proiectarea ISAF S.A., alegerea si solutionarea variantei constructive optime de comun acord cu solicitantul. Compania ISAF inchiriaza utilaje feroviare si de constructii. Detalii cu privire la utilaje gasiti pe http://www.inchirieri-utilaje-feroviare.ro

Bucuresti Altul
 • Asiguram transport de marfa pe calea ferata cu personal si locomotive proprii si vagoane proprii sau inchiriate. Reparam toate tipurile de vagoane de marfa si locomotive diesel si electrice. Reparam si construim linii de cale ferata. Reparam si construim motoare electrice.

Bucuresti Servicii
 • Spiact Cluj activeaza in domeniul productiei de elemente generale de mecanica, a prelucrarilor mecanice, a productiei de echipamente de automatizare, semnalizare si control. Printre lucrarile efectuate in mod curent se pot mentiona: prelucrari prin aschiere, deformari plastice la rece, confectii metalice, asamblari si echipari elemente de automatizare specifice transportului feroviar.

Cluj-Napoca Producator
 • Let me introduce Somes Company, a sure partner in the logistic sphere. That is successfully presented on the European market more than 7 years. Our constant partners are the biggest European companies with who we exercise fruitful work. SOMES company exercise following types of services: • Offer wagons for rent (different modifications, types, destinations of using) • Cleaning wagons • Storage • Loading/unloading od ships (in the port of Rein) SOMES works with 3 types of transport • Maritime transport • Railway transport • Tracks One of our main activities is storage of heavyweight cargos, bulk cargo including loading/unloading works of agriculture products, stodgy, coal, liquids. Today we are developing multy-branch transit system, and further expedition of waste for recycling. Our annual activity of wagons cleaning and repairing is more than 4000 units. Exercising wagons cleaning after transportation of all types of cargo, except dangerous chemical production. Our washing tunnel is single in Strasbourg and exclusive in Europe by its quantity capacity.

France Servicii
 • Dispunem de toata gama de materiale marunte pentru cai ferate: sina cale ferata tip 40 si 49, Schimbatori de cale, Buloane orizontale si verticale, inele resort, Placi polietilena, placi 4 si 2 gauri, tirfoane, eclise, eclise lignofolium, si multe alte produse.

Dragasani Producator
 • Asigurarea transportului public de calatori cu ajutorul trenurilor electrice de metrou. Intretinerea si repararea instalatiilor si utilajelor care asigura alimentarea cu energie electrica a societatii, asigurarea conditiilor de microclimat in incinta statiilor de metrou, alimentarea cu apa a consumatorilor din incinta statiilor, evacuarea apelor reziduale la canal.

Bucuresti Transportator