Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bilete de tren - Turism: 42 companii
 • Autoritatea Feroviara Romana - AFER este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, desemnat sa asigure, in principal, inspectia de stat si controlul de siguranta a circulatiei in transportul feroviar si cu metroul, activitatea specifica de registru feroviar, licentierea operatorilor de transport feroviar, autorizarea si supravegherea tehnica a furnizorilor interni de produse si servicii in domeniul feroviar, organizarea examenelor si emiterea atestatelor, certificatelor si a licentelor, dupa caz, pentru personalul de siguranta a circulatiei, cercetarea evenimentelor si accidentelor feroviare.

Bucuresti Servicii
 • Firma este importator si distribuitor sistem tractiune cu senila pentru Enduro Motocros. Ideal pentru orice sezon. www.enduromotosport.ro Livrare gratuita in Romania max. 2 saptamani. Ideala pentru enduro iarna.

Rasnov Importator
 • Firma noastra desfasoara urmatoarele activitati: -promovarea si realizarea proiectelor in domeniul tractiunii electrice, locomotive, tramvaie, metrouri si troleibuze. - vanzarea respectiv cumpararea de locomotive diesel si electrice - repararea si modernizarea locomotivelor diesel si electrice la firme cu renume in domeniul materialului rulant - vanzarea de piese de schimb pentru locomotivele fabricate in Romania         - comercializare baterii(acumulatori) Ni-Cd cu capacitatea de pana la 1250Ah - cabluri electrice.

Craiova Distribuitor
 • EXPRESS INTERFRACHT ROMANIA este o companie specializata in transporturi interne si internationale, logistica si depozitare.

Otopeni Servicii
 • SC Classfer SRL este o companie privata transportatoare feroviara de marfuri generale si imbuteliere GPL. Pentru mai multe detalii privind serviciile noastre va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0741741201.

Ramnicu-Valcea Servicii
 • Delamode Romania este o companie internationala care ofera solutii integrate de logistica / Expeditii internationale (terestre, aero si maritime)/Livrari si colectari locale/Antrepozitare si depozitare/Servicii vamale.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera servicii turistice si de transport persoane. Promtitudine la fiecare cerere !!! Tot ce trebuie sa faci e sa ceri !!! Doar mersul pe jos este mai ieftin !!! Tu ce alegi?!?

Vaslui Transportator
 • Suntem o casa de expeditii cu foate bune relatii de colaborare cu partenei din Sebia, Croatia, Macedonia, Boisnia, Polonia, Bulgaria, Italia. Efectuam transporturi atat in regim de grupaj cat si in regim de exclusivitate.

Bucuresti Servicii
 • Eurolog transport, membra a grupului italian EUROLOG srl, se ocupa cu transportul intermodal de marfa pe relatia Italia - Romania si retur, Italia - Polonia si retur, Polonia - Romania si retur. Va oferim o varianta mai eficienta mai economica a transportului de marfa implemetata nu de foarte mult timp in romania si aprobata si sustinuta de Uniunea Europeana. Pentru mai multe informatii www.eurolog.net sau 0040213194472.

Bucuresti Transportator
 • Societatea comerciala S.C. GDO MOV IMPEX S.R.L., cu sediul in Baia Mare, str. I.L.Caragiale nr. 10 apt.22, judetul Maramures s-a specializat in lucrari de intretinere si reparatii linii cai ferate pentru C.N.C.F. "CFR" S.A., Sucursalele Regionale Craiova, Constanta, Brasov, Bucuresti, Timisoara dar si pentru linii de cale ferata industriala, pentru beneficiari ca S.C. CONPET S.A. Ploiesti. In urma extinderii acestei societati, in prezent prestam si servicii de salubriazare si pastrare a curateniei, revopsiri tamplarie metalica (platelaje ale podurilor si podetelor c.f., garduri metalice etc), precum si lucrari de intretinere si reparatii drumuri rurale, pietruite/pavaje, montat de pavele si borduri, consolidari de maluri si terasamente, decolmatari santuri si rigole, toaletari arori si cosire, defrisari cu/fara scoaterea radacinilor/ cioatelor etc.

Baia Mare Servicii
 • Societatea de servicii in domeniul petrolier / agricultura / transport auto / cfr / naval / feroviar, care se ocupa cu importul si productia de rezervoare supraterane cu pereti dubli si toate accesoriile destinate livrarii de motorine si Biodiesel.

Sighisoara Import - Export
 • O companie flexibila ,cu un colectiv tinar si inovator, care stie sa faca afaceri si care este permanent conectat la ultime noutati in domeniu. Ne consideram foarte buni in cea ce facem si credem ca cel mai important in afaceri este pasiunea.

Bucuresti Transportator
 • Apartinem de societatea de transport feroviar de calatori "Cfr calatori" Sa Bucuresti, regionala de transport feroviar de calatori Cluj si avem ca obiect de cativitate intretinerea si exploatarea locomotivelor de catlatori, in scopul oferirii confortului optim si o viteza comerciala in crestere calatorilor.

Satu Mare Transportator
 • Prestarea serviciilor de transport public de persoane cu tramvai, autobuz si microbuz, intretinerea si repararea mijloacelor de transport calatori , cailor de rulare, a retelelor de contact si substatiilor de redresare, cursuri de calificare, policalificare, perfectionare in profesiile si meseriilor specifice activitatilor noastre, laborator de testare psihologica, restaurari vagoane de epoca, scoala soferi.

Iasi Transportator
 • Simplextrans presteaza o gama larga de servicii de expeditie si transport a marfurilor in regim de export-import si tranzit pe teritoriul Republicii Moldova, spatiul CSI si Europa cu utilizarea transportului feroviar auto si maritim (inclusiv transportul cu feribot). Avand o retea larga de parteneri pe teritoriul tarilor CSI, tarilor Baltice si Europei (case de expeditie, brokeri vamali etc.) , Avem posibilitatea organizarii transporturilor pentru toate tipurile de marfa, atat in regim de vagoane izolate, cat si de trenuri complete in deferite puncte ale lumii.

Chisinau Servicii
 • SC Transfrigotren International dispune de cel mai mare parc de vagoane frigorifice din Romania autorizate atat pentru trafic local cat si international. Oferta noastra consta in urmatoarele prestari de servicii: -Transport de marfa in trafic local si international, cu monitorizare stricta a regimului de temperatura pentru marfurile transportate; -Transport combinat (cale ferata-auto, cale ferata-naval); -Asigurare plaja larga de temperaturi controlate, incepand de la -200 pana la +160. In derularea transporturilor se asigura: -Logistica in domeniul expeditiilor interne si internationale (consultanta si asistenta tehnica etc.); -Suport pentru asigurarea mijloacelor de transport la incarcare; -Urmarirea mijloacelor de transport in vederea derularii transportului in timp util atat pe parcurs intern, cat si pe parcurs extern; -Informatii privind derularea transportului; www.transfrigotren.ro

Buftea Transportator
 • Societate cu obiect principal de activitate " Transport persoane in regim Taxi" . Am infiintat societatea in 2003, incepand cu o singura masina, iar in prezent detin 20 de masini. ACTIVITATEA S-A DESFASURAT NORMAL PANA IN MOMENTUL INTRODUCERII NORMELOR EUROPENE.

Iasi Transportator
 • Faur S.A., a fost fondata in 1921 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local / european pentru capabilitatea si calitatea produselo sale. Peste 80 % din produse sunt exportate in UE Africa, Asia, etc. Avand 650 angajati, firma noastra produce o gama larga de: produse industriale, locomotive, motoare electrice, carcase de motoare electrice, arbori, axe, roti dintate, cuplaje, confectii metalice pentru ciment, metalurgie si petrochimice. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Faur S.A. se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1997, SP Proiect Feroviar S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Sp Proiect Feroviar S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca proiectare in constructii - domeniul feroviar - lucrari pentru CFR. Firma noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Kanera Com Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca intretinere si reparatii linii cale ferata, constructii-montaj instalatii SCB. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In firma Kanera Com S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Kanera Com S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Craiova Servicii