Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Bilete de avion - Turism: 208 companii
  • Travel Mania din Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de sejururi turistice, asigurari medicale, agentie de turism, bilete de avion si autocar, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bistrita Servicii
  • Cautati o vacanta Last Minute in Turcia? Cautati vacante si hoteluri in Europa? Cautati o vacanta exotica sau un sejur cu avion din Cluj? De ce sa nu apelati la cea mai experimentata agentie pentru turism extern din Cluj? Infiintata la 31 Mai 1993, Iuve Travel se mandreste cu mai multe premiere pe piata romaneasca de turism. Iuve Travel este prima agentie care a promovat Tunisia in Romania in 1994, sau Republica Dominicana in 1995. Totodata, Iuve Travel este primul Dealer Autorizat al unui concern german de talie mondiala, Neckermann Reisen, inca din martie 1998. Dorim sa promovam vacanta ieftina? Nu! Dorim sa promovam vacante si sejururi de calitate care sa va lase amintiri placute, chiar daca destinatia nu se gaseste cu avion din Cluj direct. Credem ca meritati orice efort pentru a gasi vacanta perfecta. Fie ca este un hotel in Antalya, Tunisia, Thailanda sau Seychelles, noi depunem toate eforturile pentru a va face drumul cat mai scurt si sejurul la hoteluri cat mai odihnitor. Afacerile care merita facute sunt de 3 feluri: cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Servicii
  • Agentia de Turism Andi Travel a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Andi Travel efectueaza servicii de turism - organizari excursii, sejururi, vacante, bilete de avion. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul agentiei de turism Andi Travel desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj Napoca Servicii
  • Inca de la infiintare, Ro-Tur Travel Agency si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda cu exigentele dumneavoastra. Primii pasi au fost facuti in exclusivitate in transportul international de persoane pe distante lungi. Ulterior, orientandu-ne spre vanzarea biletelor de avion si intrarea in turismul intern si international. Compania functioneaza in prezent in trei divizii distincte: divizia de transport, divizia de turism si divizia de ticketing, avand astfel un numar de 30 salariati. Beneficiem de o mare recunoastere atat pe piata din Romania cat si cea Europeana Comunitara. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma S.C. Ro Tur Travel Agency S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in integrarea dumneavoastra in familia noastra RO TUR . In speranta unei colaborari, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
  • S.C. Valdir Tour S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova,str Romania Muncitoare, nr.3 (langa Banc Post), judetul Dolj. Avand 6 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: circuite interne, externe, sejururi, transport cu autocar propriu si    avion(toate companiile), bilete de odihana si tratament in toate statiunile litorale, montane si balneoclimaterice. De asemenea, la sediul firmei noastre puteti inchiea asigurari medicale de calatorie, de viata, asigurari RCA si CASCO sau va puteti asigura locuinta si terenul. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, respectiv zona Olteniei. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local, national si international. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare poate fi reciproc avantajoasa. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
  • Agentia tour-operatoare First Class Turism a fost infiintata in anul 2000, din anul 2002 devenind membra activa a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). First Class Turism ofera servicii complete, la standarde ridicate de calitate, printre care: -concepe si organizeaza propriile programe turistice, in tara si strainatate; -organizeaza excursii la cerere pentru turisti individuali si pentru grupuri, pentru toate bugetele; -rezerva bilete de avion, autocar, tren, camere la hoteluri si alte structuri de cazare pentru orice destinatie; -elibereaza asigurari medicale si carte verde; -servicii de intermediere rent a car; -organizeaza conferinte si congrese în tara si strainatate; -rezerva locuri la manifestari cultural artistice si sportive in toata lumea etc. -ofera consultanta turistica. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Bucuresti Servicii
  • Infiintata in anul 1994, Agentia de Turism Rovial are sediul in Brasov, pe Str.Mihail Kogalniceanu nr.4 si inca doua puncte de lucru, unul in Brasov pe Str. Republicii nr.60 si in Codlea pe Str. Lunga, Nr. 111, in judetul Brasov. Rovial Turism este agentie tour-operatoare, membra ANAT si acreditata IATA. Cu o baza de transport proprie, formata din autocare clasificate 4*, va oferim atat excursii interne si externe, dar si posibilitatea de a inchiria autocarele. In intampinarea clientilor nostrii venim si cu o oferta diversificata de hoteluri, atat din tara cat si din strainatate. Gama serviciilor oferite include si bilete de avion pe toate destinatiile, la preturi promotionale si asigurari medicale. Accentul pus pe calitatea serviciilor si profesionalismul cu care raspundem solicitarilor dumneavoastre, sunt cel putin doua motive pentru a fi multumiti de serviciile noastre. Faptul ca an de an ne-am situat in topul judetean al fimelor si printre clientii nostri se numara firme de top din tara si din strainatate, ne recomanda pentru a fi partenerul ideal pentru vacanta dumneavoastra.

Brasov Servicii
  • Infiintata in anul 1995, Eurolines Romania este situata in Constanta, Str. Stefan cel Mare nr. 71. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport persoane, transport colete. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii