Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipamente Radio & Tv - Comunicatii Fara Fir: 120 companii
 • promtitudine

Hateg Distribuitor
 • Telefon durabil, si aspect placut. A ajuns repede. A fost o placere sa cumpar de la dvs.

Bistrita Distribuitor
 • Societatea Traiect a fost fondata din dorinta de a oferi pietii si consumatorilor, din tara noastra, o mare varietate de antene si mufe (conectori) de radiofrecventa. A fost si este o firma cu capital integral romanesc. De la infiintare (2001) si pana in prezent, ne-am dezvoltat impreuna cu dumneavoastra. Putem afirma cu deplina responsabilitate ca am avut si avem o contributie importanta in dezvoltarea acestui segment al pietii romanesti. O parte insemnata din produsele noastre provin de la producatori de marca din Europa si Asia. Suntem importatori directi, comercianti si producatori. Oferim en-gross si en-detaille o varietate mare de antene, cabluri, mufe RF, conectori, amplificatoare TV, amplificatoare de telefonie mobila GSM, 3G, 4G (repetoare), microcomutatoare, limitatoare, etc. Producem: -antene Yagi (Radio, TV, Radioamatori, GSM, 2.4Ghz, etc) la comanda, unicate, serii mici etc -cabluri coaxiale RFmufate(pigtail-uri) Pentru o mai buna cunoastere a ofertei noastre va invitam sa ne accesati web site-ul: www.traiect.ro

Cluj-Napoca Import - Export
 • Suntem o echipa tanara si oferim servicii de inalt profesionalism si seriozitate fata de clientul final in asa fel incat sa poata apela la serviciile noastre si cu alta ocazie. Fiecare lucrare pentru noi reprezinta o carte de vizita.

Targu Mures Servicii
 • Firma a fost inregistrata la Registrul Comertului Covasna, in 2003 si are ca principal obiect de activitate: reparatii tv color. In acest moment firma se afla intr-un proces de extindere a domeniului de activitate.

Brasov Servicii
 • Compania Video & Satellite: -produce/ fimeaza/ transmite in direct prin satelit si internet evenimente sportive, conferinte, emsiuni tv, filme si seriale, nunti filmate cu Carul de televiziune; -inchiriaza/vinde camere video hd/sd profesionale; -inchiriaza/vinde echipamente de televiziune; - producem/ filmam clipuri publicitare, videoclipuri muzicale, video CV; -telemedicina/ videoconferinte- filmam si transmitem in direct interventii chirurgicale sau simpozioane cu tematica medicala Contact: Tel: +40 745 249 795 +40 751 397 066 e-mail: office@videosatellite.ro

Bucuresti Servicii
 • Va putem furniza orice echipament necesar unui studio de televiziune sau de productie video: camere video, mixere video, video recordere, servere de emisie, generatoare de caractere, monitoare, multiviewere, promptere, hardware si software pentru editare video, studiouri virtuale, software pentru post-productie si animatie 3D, conectica. De asemenea, va punem la dispozitie know-how-ul acumulat in ani de zile de lucru in domeniul televiziunii. Nu in ultimul rand, incercam sa tinem preturile la un nivel minim si sa oferim conditii de plata avantajoase pentru clienti.

Bucuresti Importator
 • Comercializam produse en-gross la toti furnizori din tara. Ne ocupam de montarea antenelor satelit si asiguram service-uri pe o perioada de 12 luni. Avem o deosebita placere sa va ajutam cu orice informatie.

Falticeni Importator
 • Digital Media Engineering este din anul 1996, distribuitor autorizat de echipamente video si audio profesionale pentru studiouri de televiziune si case de productie video si film. Oferim clientilor nostri o gama completa de echipamente broadcast si profesionale; camere video digitale, servere video playout, sisteme editare video neliniara, generatoare de caractere si grafica 3D, routere digitale video audio, mixere video de productie si emisie TV, echipamente de conversie si distributie a materialului video, studio virtual 3D, telepromptere, intercomunicatie, master control, automatizare emisie TV, IPTV si streaming. Prin activitatea noastra de peste 13 ani, promovam sustinut tehnologii moderne de achizitie, editare, post procesare, arhivare si transmitere in format digital a materialului video pentru televiziuni si studiouri de productie. Digital Media Engineering ofera solutii inovative si eficiente la orice probleme tehnice aparute in exploatarea echipamentelor si sistemelor de televiziune. Oferim suplimentar servicii de proiectare, consultanta si instalare pentru echipamente si studiouri TV cit si pregatirea personalului tehnic din televiziune. Oferim servicii de inchiriere pentru echipamente video si audio profesionale pentru televiziune. Deasemenea, oferim service pentru echipamentele achizitionate de la firma noastra si aflate in perioada de garantie sau post-garantie. Produsele pe care vi le prezentam acopera cerintele filmarii, editarii, post procesarii si trasmisiei de programe TV folosind echipamente ce indeplinesc standardele de calitate si performanta asteptate de catre profesionisti. Distribuim in Romania produsele unor companii de renume in domeniu precum AVID, THOMSON GRASS VALLEY, OMNEON, EVS, ROSS VIDEO, BROADCASTPIX, AJA VIDEO, BLUEFISH 444, DARIM, 360SYSTEMS, CODAN BROADCAST, AXON DIGITAL DESIGN, SI-MEDIA, VIEWCAST, STREAMBOX, BEEHIVE SYSTEMS, etc.

Bucuresti Importator
 • Companie romaneasca de import si distributie directa de echipamente de receptie si transmisie digitala. Comercializam la prima mana receptoare digitale high definition, receivere, antene satelit, terestre, LNB-uri si toate accesoriile necesare sistemelor de receptie prin satelit, cablu sau terestru, precum si statii de cablu TV digitale Blankom.

Bucuresti Importator
 • Firma Elpis Media SRL din Cluj distribuie in scopul revanzarii sau catre clientul final antene exterioare (Yagi sau auto magnetice), precum si amplificatoare (repetoare) utilizate la amplificarea semnalului la telefonul mobil sau modem. Vezi www.elpismedia.ro Antenele si amplificatoarele opereaza pe frecventele principalilor furnizori de servicii de telefonie mobila: Orange, Vodafone, Telekom, RCS-RDS (DIGI), 2K Telekom, Radiocomunicatii SA. Problemele care apar in locatiile cu semnal slab (convorbiri intrerupte, viteza mica la internet, dipozitivele nu se conecteaza la retelele 3G sau 4G, etc) se pot rezolva prin conectarea dispozitivului la o antena sau prin instalarea unui sistem de amplificare.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Firma este importator unic distribuitor in Romania a multor marci de renume din domeniul echipamentelor profesionale de sunet si lumini pentru teatre, cluburi, stadioane, mall-uri: Qube, FBT, DTS, Coemar, Robert Juliat, d&b Audiotechnik, LDDE.

Brasov Import - Export
 • Diadi Telsat are o echipa cu experienta in domeniul comercializarii de echipamente de receptie prin satelit (receptoare digitale, antene, fibra optica, cabluri coaxiale, LNB). Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Radio online Romania:: Mixcraiova.ro:: Asculta si tu diferenta!!! Nu ai aflat inca de radio Mix? Este un radio pentru romanii de pretutindeni, pentru tinerii care doresc sa se distreze, pentru oamenii care vor sa asculte muzica buna! Informeaza-te, relaxeaza-te si fa-ti noi prieteni numai ascultand Radio MixCraiova! Puteti asculta genuri variate: muzica dance, house, disco, romaneasca, va puteti alege singuri piesele, puteti da dedicatii celor dragi! DeeJay-ii nostri va asteapta pe www.mixcraiova.ro ... Impreuna ne distram mai bine!

Craiova Altul
 • vivomag.ro isi propune in primul rand sa fie un partener serios atunci cand vorbim de o nista atat de specializata, cum este cea de vanzare a achipamenteleor Foto si Video. Echipa noastra este formata din oameni cu experienta in aceste domenii si oricand poate furniza solutiile cele mai bune. In ceea ce priveste politica preturilor, vivomag.ro nu isi propune sa fie cel mai ieftin jucator din piata, deoarce, odata cu acest lucru vine si incompetenta celor ce fac parte din echipa. Acest lucru nu inseamna ca vivomag.ro nu poate oferi preturi competitive. Vorbele insa pot fi de prisos, cred ca cel mai bine va poate convinge experienta proprie in interactiunea cu noi si mai ales in solutiile oferite de noi. Credem cu tarie ca mai intai de toate, prioritatea noastra nu este sa vindem cu orice pret, ci mai degraba sa creem o legatura stransa intre noi si client, o legatura bazata pe respect si seriozitate din partea ambelor parti. Cu deosebit respect, echipa www.vivomag.ro

Popesti-Leordeni Distribuitor
 • Aparuta in 2002, cu o activitate de instalarea antenelor satelit fiind cea mai mare activitate dezvoltata de firma noastra, Activitate desfasurata pe mai multe judete, astfel ca in anul 2006 am putut ajunge pe primul loc in tara la vanzarea si instalarea sistemelor FOCUS SAT. Acest loc s-a pastrat si in 2007 dar pentru DOLCE TV. In paralel am dezvoltat si o retea CATV in zona rurala pe care am cumparat-o fiind neintretinuta, iar solutiile si investitiile noastre au dat rezultate crescand in fiecare luna vizibil numarul de abonati.

Craiova Altul
 • Firma a T&T Consulting 2001 SRLa este o societate cu capital integral privat autohton care comercializeaza intreaga gama de echipamente Panasonic (TV, audio/ video si de telecomunicatii). Istoria firmei incepe propriu-zis acum 20 de ani, cand Electronica International, azi Panasonic Romania, a inceput sa incheie contracte cu distribuitorii din tara si din Bucuresti. In anul 2001 o parte din vechii angajati, reprezentanti ai conducerii in departamentele de marketing, s-au gandit sa infiinteze o societate comerciala care sa se ocupe mai intens de promovarea exclusiva pe piata romaneasca a produselor Panasonic. Pe scurt, pasii au fost urmatorii: Tineri absolventi, Iuliana & Marian Todiroaie ai Universitatii Gheoghe Asachi din Iasi - Facultatea de Constructii din anul 1991, lucreaza in domeniu pana in anul 1993. Dupa aceasta perioada, sub conceptul shop@Panasonic coordoneaza deschiderea unui numar de 7 magazine exclusive Panasonic (Bucuresti: Unirea, Mosilor, Crangasi, Ploiesti, Brasov, Constanta, Galati). In anul 2001 isi fac propria companie de consultanta in acelasi domeniu, T&T Consulting. Incepand din 2006 hotarasc dezvoltarea colaborarii cu Panasonic si compania  devine dealer autorizat. Astfel, cu o bogata experienta, incep deschiderea unor magazine exclusiv Panasonic in Bucuresti -  Unirea Shopping Center, Bacau - Galeriile Real, Focsani - Galeriile Carefour. Sub aceasta forma, societatea T&T Consulting  se dezvolta si se afirma pe piata intr-un timp relativ scurt, impunandu-se si devenind unul din principalii parteneri Panasonic la nivelul intregii tari. T&T Consulting este dealer autorizat Panasonic Romania.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem distribuitor european de echipamente CCTV, WLAN, TV-SAT şi producători de antene de telecomumicaţii, de televiziune şi radio. Oferim peste 1400 de articole împreună cu aferentul suport tehnic.

Bucuresti Importator
 • Synaptic SBS este un producator de software si integrator de solutii informatice cu sediul in Bucuresti. Synaptic SBS dezvolta si integreaza cu resurse proprii toate aplicatiile pe care le implementeaza. Impreuna cu grupul de parteneri, lucreaza pentru a furniza clientilor un singur punct de oprire pentru toate proiectele informatice pe care le doresc. Synaptic SBS asista clientii in toate etapele proiecte software: Design, Dezvoltare, Documentare, Testare, Implementare; Asigura dezvoltari ulteriore si suport.

Bucuresti Producator
 • Tele M, primul post privat de televiziune din Iaşi, a fost înfiinţat în anul 1991. În cei peste 20 de ani de emisie programele noastre s-au impus prin obiectivitate şi preocupare pentru problemele comunităţii. Jurnalistii care au contribuit la consolidarea a ceea ce numim astăzi brand-ul Tele M, nume care s-au impus în presa românească prin profesionalism, au primit, în decursul vremii, premii şi distincţii onorante pentru materialele difuzate de postul nostru. Reportajele, anchetele, jurnalele de ştiri, dar şi emisiunile educative, cele de divertisment sau de cultură au impus Tele M-ul între preferinţele ieşenilor.

Iasi Altul