Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 111429 companii
 • Deluxe Real Estate a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Deluxe Real Estate presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vanzari cumparari, inchirieri, consultanta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Imsat Cuadripol Sa Brasov realizeaza sisteme de instalatii complete indiferent de complexitatea sau, dupa caz, simplitatea lor, acoperind lucrari pe intreg teritoriul tarii. Domenii: - electrice > posturi de transformare medie tensiune - montaj - electrice > instalatii electrice - constructii montaj > constructii montaj instalatii - automatizari - interfonie - sisteme, aparate - instalatii > instalatii pentru constructii > incalzire centrala > echipamente - automatizari > instalatii electrice si automatizari - automatizari > achizitii de date - automatizari > echipamente de control - interfoane - instalari si reparatii - climatizare - auto > sisteme audio - telecomunicatii > echipamente - instalatii > instalatii pentru constructii > instalatii generale si constructii - usi - porti > usi si porti automate - usi - porti > usi pentru garaje - computere (calculatoare) > proiectare software - centrale termice - constructii, montaj, service si reparatii - computere (calculatoare) > retele. www.grupcuadripol.ro

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Gremocom Tim S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Gremocom Tim S.R.L. comercializeaza o gama larga de: ciment, var, vopseluri, table, tevi de otel. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Chic Srl. este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Chic S.R.L. produce o gama larga de: confectii barbati si femei. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator
 • Fast Decor S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Fast Decor S.R.L. produce o gama larga de: ornamente ipsos, decoratiuni interioare si pentru fatade,stucatura modele existente sau la comanda. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2005, Arcommat Nirom SRL este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Arcommat Nirom SRL comercializeaza o gama larga de lubrifianti auto si industriali. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Distribuitor
 • Dispunand de o experienta indelungata, societatea noastra ofera urmatoarele produse si servicii: PRODUCE: - Echipamente electrice de joasa si medie tensiune -       Confectii si constructii metalice sudate -       Diverse servicii de reparatii motoare si transformatoare electrice. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Campina Producator
 • Sc. Apimondia s.r.l. este o firma cu produse naturale, cosmetice, papetarie, birotica, are la baza vanzari de cartele telefonice: orange, vodafone, cosmote, romtelecom. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Lipova Altul
 • Digitek Impex S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Digitek Impex S.R.L comercializeaza o gama larga de echipamente second-hand, televizoare, masini de spalat, faxuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 2002, Arvensis S.R.L Sediu este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Arvensis S.R.L Sediu comercializeaza o gama larga de: ciment, var, gips, carton, polistiren expandat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Societatea noastra functioneaza din anul 2002, timp in care am acumulat experienta in domeniul sculelor si utilajelor electrice, pneumatice ori de inalta frecventa. Comercializam o gama larga de: scule electrice , utilaje pentru constructii precum si accesorii. Pentru sculele si utilajele comercializate oferim garantie conform legilor in vigoare, cu service gratuit in garantie si service post-garantie in Arad la sediul societatii noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local . Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: solutii software, distributie software, gestiune contabilitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Consact Consulting Srl este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Consact Consulting S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: implementare, sisteme de management de mediu, calitate, OSHAS, HACCP. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa, China. Vanzarile companiei noastre sunt peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: pompe, hidrofoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Fiamma Brenner Service S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: lucrari instalatii, amenajari interioare, exterioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, Calea Martirilor, Nr. 21 B, judetul Timis. Avand peste 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: montare si instalare calorifere, centrale termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 2010, Gamanor Aby S.R.L. este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de 4 angajati, Gamanor Aby S.R.L. importa o gama larga de: istalatii electrice, civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Lugoj, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Instalatii Pelicanul S.R.L. comercializeaza o gama larga de: instalatii termice, sanitare, canalizari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Lugoj Distribuitor
 • Mosaic Conference Service S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Avand mai putin de 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: organizare calatoriii, vacante, conferinte, bilete de avion, evenimente turistice interne si externe. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Congress Systems Services srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-Napoca, dar ofera servcii in toata tara. Este INTEGRATOR de SERVICII CORPORATE si asigura ca un en gros de servicii tot ce e necesar pentru ca evenimentul sa fie unul reusit, nu o povara pentru dvs., astfel: logistica, organizare, bugetare (tineti costurile sub control), TRADUCERE SIMULTANA (cabine, casti), traducatori interpreti,  facilitare cazare, masa, transport participanti. Suport tehnic, toate echipamentele necesare, inclusiv proiectie, filmare, inregistrare. Publicitate indoor si outdoor, grafica, materiale Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii