Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 111429 companii
 • Infiintata in anul 1992, Condor Club '90 Srl este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Condor Club '90 S.R.L. comercializeaza o gama larga de: instalatii termice si sanitare, gresie, faianta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 11 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service de roti pentru utilaje industriale, camioane si turisme! Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 30% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Rom Decor Srl. Punct Lucru a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Rom Decor S.R.L Punct Lucru comercializeaza o gama larga de: usi de interior si exterior, porti garaj, elementi fier forjat, parchet, tamplarie, seminee, tapet, muluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Importator
 • S.C. Internedcam Impex S.R.L. este importator direct al gamei de produse si consumabile medicale marca EuroMed si anume : Seringi cu ac EuroMed, Ace seringa EuroMed, Perfuzoare si Transfuzoare EuroMed, Manusi examinare EuroMed, Manusi chirurgicale EuroMed, Pungi urinare EuroMed, Sonde Foley cu 2 cai, Catetere IV ( Branule ), Lame bisturiu, Masti chirurgicale cu 3 pliuri, Spatule linguale, Ace vacutainer si multe alte produse specifice domeniului medical. Societatea fost infiintata in anul 1997 si activeaza de cca. 10 ani in domeniul importului si distributiei de produse si consumabile medicale. Absolut toate produsele noastre au marcajul CE si sunt importate de la producatori certificati ISO ! Produsele noastre sunt distribuite in farmacii prin colaboratorii nostri - firme importante de distributie pe plan local si national. De asemenea, colaboram si cu spitale din Bucuresti si din intreaga tara. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali, atat din punct de vedere al calitatii si pretului produselor noastre, cat si al seriozitatii si promptitudinii serviciilor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la Tel./ Fax: 021-231.94.50, 021-231.94.51 sau pe e-mail.

Bucuresti Import - Export
 • Dieter & Kitty S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese auto, produse chimicale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Drivertising SRL dezvolta pentru prima data in Romania un nou concept media, ce se alatura sau chiar concureaza cu momente de publicitate transmise pe posturile de radio si televiziune. Astfel, in timpul calatoriilor in taxi, diverse mesaje publicitare pot fi transmise prin intermediul unui MultiMedia player. Drivertising intra in forta pe piata media romaneasca, avantajele pe care le prezinta croindu-i usor drumul printre modalitatile de promovare utilizate pana in prezent. Conceptul Drivertising se adreseza companiilor care opteaza pentru calitatea si eficienta transmiterii si receptionarii mesajelor publicitare. Difuzarea de spot-uri publicitare in timpul curselor de taxi a inregistrat un real succes in tari precum Marea Britanie, Statele Unite sau Japonia. De ce sa alegi Drivertising ? - Mediu nou si spectaculos, care permite transmiterea in conditii de calitate si eficienta a mesajelor audio-vizuale ; - Impact ridicat, genereaza efect de surprindere datorita factorului inedit ; - Public up-market, activ ; - Audienta ridicata ; - Atentie sporita - ideal pt lansari, cu spoturi folosite in varianta lunga.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ascarom S.R.L. comercializeaza o gama larga de: produse abrazive, electrozi, sarme de sudura. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 1.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Distribuitor
 • PROASCON este o firma de proiectare si consultanta in constructii infiintata in anul 1998, care ofera servicii integrate din domeniul constructiilor - pentru a raspunde in mod unitar cerintelor clientilor. Suntem constienti si de responsabilitatea noastra sociala, de a furniza solutii care aduc laolalta un mediu durabil, natural si construit. Cretivitatea si solutiile inteligente intalnite in proiectele PROASCON, impreuna cu o riguroasa urmarire de santier - bazate pe o experienta de peste 1000 de proiecte realizate de o echipa de specialisti cu competente multidisciplinare - angajati si colaboratori - sunt o masura a valorii adaugate investitiilor clientilor nostri. PROASCON si-a extins activitatea in domeniul investitiilor din constructii civile, industriale si agricole, cu toate specialitatile din cadrul echipei de proiectare - de la studii de teren, arhitectura, structura, instalatii, pana la consultanta din perioada executiei precum si expertize tehnice. Dorinta PROASCON este de a promova o proiectare eleganta, eficienta si economica, astfel incat constructia sa fie executata usor si cu costuri reduse.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Sav Com '97 S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Sav Com '97 S.R.L. produce o gama larga de: pungi, felicitari, mouse-paduri, inscriptionari materiale promotionale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2001, I& I Studio S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: design, grafica, soft. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Cosmetic Plant este unul dintre producătorii majori de produse cosmetice din România. Fondată in 1991 cu capital privat autohton la Cluj-Napoca, compania a primit certificarea ISO 9001-2000 in 2004, fapt ce atestă grija pentru calitatea produselor sale. Extractele naturale din gălbenele, muşeţel, salvia, cătină, ceai verde, aloe vera şi măceşe stau la baza produselor comercializate. Inspirată de natură, atentă la calitate şi plină de tenacitate şi hotărâre, Cosmetic Plant va sta mereu alături de clientele sale şi de îngrijirea frumuseţii acestora! Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Producator
 • Eurobac Romania s-a lansat pe piata romaneasca in anul 1999, avand domeniul principal de activitate intermediere si comert. Sediul central este situat in Oradea pe strada Horea numarul 59, urmat de punctele de lucru si parteneri in toata tara, centre logistice in Oradea, Timisoara, Cluj si Bucuresti, totodata dispune de un parc auto generos, onorand astfel fiecare livrare necesara. Cu un efectiv de peste 15 angajati, Eurobac Romania SRL comercializeaza o gama larga de: usi de interior si exterior, usi tehnice, parchet laminat, stratificat, linoleum, pluta, paneluri si accesorii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Tws Logistic Romania a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza servicii de transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: www.twsonline.it Tel.: 0720541857

Oradea Servicii
 • Afa Trans Srl a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, b-dul 21 decembrie 1989, nr. 118, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Afa Trans S.R.L presteaza urmatoarele servicii: verificare contoare de apa. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme si asociatii de proprietari de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Grafinet Design S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 17 angajati, Grafinet Design srl produce o gama larga de: materiale promotionale, chibrituri personalizate, lacuiri selective,pliante, meniuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 15% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sector2 Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Maneciu, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 50 angajati, S.C. Mobi Cord Impex S.R.L. produce o gama larga de: mobilier de birou, sufragerie, mobila tapitata. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Maneciu Producator
 • Infiintata in anul 2004, intex eco construct srl este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, intex eco construct srl presteaza urmatoarele servicii: ecologizare, depoluare, costructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Frankar Advertising Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 8 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: gravura laser, tipar digital, imprimare carduri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • S.C. Eco Tech Service S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Constanta. S.C. Eco Tech Service S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: protectia mediului. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Din februarie 2003 de cand am inceput activitatea noi echipa VERADI TRADE SRL respectam cu strictete urmatoarele reguli: * cresterea satisfactiei clientului * intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor * incredere reciproca si respect * construirea unei imagini satisfacatoare * cresterea permanenta a calitatii produselor si serviciilor oferite Din 2005 ne concentram pe dezvoltarea si distributia sistemelor de pigmentat vopsele si sisteme de etansare, izolare in constructii. De aceea in anul 2009 VERADI a devenit un brand respectat si vandut la nivel national avand in toate zonele tarii personal pregatit: Timisoara, Arad, Caras Severin, Bihor, Cluj, Bistrita, Brasov, Iasi, Neamt, Constanta, Ploiesti, Craiova, Bucuresti, etc. Doar continuand cu aceasi seriozitate si professionalism vom reusi sa nu dezamagim asteptarile clientilor nostri. Promisiunea brandurilor nostre: VERADI- spume poliuretanice, siliconi si adezivi;    AQUATINTA- colorant superconcentrat pentru colorarea finisajelor premium destinate spatiilor interioare, VERAQUA- colorant universal pentru colorarea finisajelor premium destinate exterioarelor, VEROKOLORE, KOLOR colorant superconcentrat destinat finisajelor interiare, UNIKOL colorant universal superconcentrat destinat finisajelor exterioare cu rezistenta in timp, BASCOL diluant nitro si vopsea lovitura de    ciocan, DEKOLOR gel decapant pentru orice fel de vopsea sau support, LEGNOPIU sistemcomplet de finisat lemn, AMICA vopsea cu efect de antic special pentru fier forjat, Mr. FLO system de vopsea epoxidica pe baza de apa, vopsea clorcauciuc penru piscine, vosea siliconica pentru temperaturi de pana la 600 C, vopsea eposidica folosita pentru finisarea spatiilor alimentare (silozuri pentru faine, cereale, cafea, cacao, etc.) sunt sustinute de:                                 * calitatea produselor                                 * rezistenta lucrarilor in timp                                 * inovatia si cercetarea continua v-a duce la dezvoltarea produselor In judetel TIMIS, ARAD, CARAS SEVERIN si BIHOR suntem reprezentanta SARCOM producatorul brandurilor : STICKY si CORAL Capacitatea VERADI TRADE de a oferii clientiilor servicii si produse cu un raport calitate pret corect este consecinta procesului de inbunatatire si inovare continua la cel mai ridicat nivel. Competenta, lucru in echipa si managementul vizionar sunt factorii cheie pentru a devenii numarul 1 in ceea ce priveste satisfactia clientilor. Orientarea catre piata si inovarea imbinate cu cunostinte si abilitate la cel mai inalt grad sunt ingridientele de baza pentru a asigura satisfactia consumatorului. Pentru a deveni prima alegere VERADI TRADE are avantajul de a fi reprezentat pe plan national de o echipa tanara si profesionista formata din angajati proprii.

Timisoara Distribuitor