Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 111699 companii
 • Societatea Monolit ofera servicii complete de consultanta in activitati de supraveghiere si control in realizarea si implementarea proiectelor in domeniile: ingineria civila,hidrotehnica, de alimentari cu apa , canalizari si drumuri,etc. Obiectul de activitate al SC MONOLIT IMPEX SRL: consultanta tehnico-economica in domeniul constructiilor prin asigurarea asistentei tehnice de specialitate – dirigentie de santier, expertize tehnico-financiare, evaluari, verificari proiecte instalatii etc. Oferim consultanta in proiecte de la faza de ofertare (elaborarea documentatiei de management de proiect - grafic de executie, analiza drumului critic, analiza resurse si costuri), contractare si managementul contractelor (FIDIC),otimizarea costurilor de executie. Aceste servicii sunt facute la standarde profesionale si includ si experienta specialistilor nostri in management de proiect, planificarea si controlul proiectlor, negociere si optimizarea costurilor.

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Agatex S.A. este situata in Timisoara,str.Stan Vidrighin nr.18 judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Agatex S.A. produce o gama larga de produse: -scari interioare cu structura din metal vopsit in camp electrostatic, trepte din lemn masiv finisate cu lacuri ecologice pentru trafic intens,balustrade: -placare scari din beton cu lemn masiv; -constructii metalice pentru case:gsrduri porti, copertine; -tevi PVC cu garnitura si mufa prin lipire in gama de dimensiuni D 32,D 40 ,D 50, D 63, D 110 mm; -fitinguri PVC cu mufa prin lipire; -mase plastice injectate. -mic mobilier din lemn masiv si metal; Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • ScanRom Solutions este distribuitor in zona Dobrogea al produselor Thermia AB si Trebema AB fabricate in Suedia. Ideea noastra de afacere este promovarea pe piata romaneasca de produse fiabile, ecologice, caracterizate prin calitate, simplitate, siguranta in exploatare, avand ca principal scop reducerea consumului de combustibil si energie electrica precum si a costurilor de intretinere, in acest mod contribuind la sporirea nivelului comfortului dumneavoastra.

Constanta Distribuitor
 • Scottio S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: ciment, var, vopsele, instalatii sanitare, constructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • TotalSoft este una dintre cele mai importante case de software din România, cu o experienţă şi o reputaţie ireproşabilă pe piaţa IT&C românească şi regională. TotalSoft are headquarter-ul în România, subsidiare în Grecia, Bulgaria, Serbia şi Qatar şi o strategie de extindere a prezenţei internaţionale prin deschiderea unor subsidiare şi în Europa de Vest. Conform Ministerului de Finanţe, în anii 2009 şi 2010, TotalSoft a fost una dintre cele mai profitabile companii de IT din România. Portofoliul de clienţi depăşeşte 1500 de companii, aflate în Europa, USA, Orientul Mijlociu şi Africa, care au contribuit la obţinerea unei expertize de necontestat în furnizarea de solutii B2B. Suita proprie de soluţii software, Charisma Business Suite, este completată de serviciile de întreţinere şi mentenanţă hardware, soluţii de comunicaţii, sisteme de acces pontaj şi acces-control video. La nivel regional, TotalSoft este formatorul şi principalul promotor al profesiei de project manager, pregătind deja peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional. TotalSoft are parteneriate stategice cu principalii furnizori de tehnologie, deţinând statut de: Microsoft Gold Certified Partner, Oracle Gold Partner, IBM Business Partner. Soluţiile oferite de TotalSoft se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, compania fiind certificata ISO 9001:2001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001. Mai multe detalii despre suita Charisma se pot gasi pe www.charisma.ro.

Voluntari Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Nitex Trans S.R.L. presteaza servicii de transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Triumph ` 97 Comalim S.R.L a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: condimente si aditivi alimentari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Catalin-Nicoleta Srl a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza servicii de transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Uniunea Europeana. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan national si international. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: agentie imobiliara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Ingen Laboratory ofera o gama larga de echipamente si consumabile de laborator. Dintre acestea se pot enumera reactivi, hartie de pH, hartie de filtru, teste rapide, colorimetre, turbidimetre, pahare Erlenmeyer, pahare Berzelius, biurete, pipete, becuri Bunsen, becuri Teclu, creuzete, capsule, microscoape, higrometre, refractometre, lampi UV, distilatoare, etuve, agitatoare magnetice, cronometre, medii de cultura, balante, centrifuge, autoclave, pH-metre, bai de apa, lupe etc. Puteti obtine catalogul cu descrierile, imaginile si preturile produselor descarcandu-l sau solicitandu-l de pe site-ul www.ingenlaboratory.ro

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Brazi, judetul Prahova. Cu un efectiv de 5 angajati, Alteoma S.R.L comercializeaza o gama larga de: produse farmaceutice, creme, parafaramaceutice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brazi Altul
 • Seletron a fost infiintata in mai 2003, avand drept obiect principal de activitate proiectarea, executia, intretinerea si repararea echipamentelor electronice de automatizari industriale. In prezent activitatea de baza a firmei este focusata pe realzarea de sisteme de automatizare complexe pentru mediul industrial. Realizam solutii la cheie, ce includ intregul spectru de lucrari, respectiv: - proiectarea sistemelor - proiectarea si executia tablourilor de automatizare - programare PLC - executia sistemuli SCADA - integrarea si punerea in functiune a sistemelor in ansamblu. Avem o bogata experienta in realizarea de sisteme SCADA pentru statii de epurare ape uzate (Alexandria, Tarnaveni, Predeal, Segarcea, Urlati, Mizil, Valeni de Munte). Avem in portofoliu: - automatizare autoclave de mari dimensiuni pentru realizarea pieselor din fibra de carbon; - automatizare instalatie de productie erbicide; - statii de pompare, etc.

Bucuresti Producator
 • Autocom S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultanta, vinzare si service IT&C. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Distributie de piese de schimb IT&C: - pentru imprimante Laser, Matriciale, Plotter (cuptoare, role de preluare si transport, rotite, kit mentenanta, cap imrpimare, etc) - pentru calculatoare portabile (laptop, notebook, PDA, data scanner, etc). Baterii/acumulatori, alimentatoare de camera si alimentatoare de masina, priza 220V in masina, ecrane LCD/TFT pt. laptop/notebook, tastaturi/keyboard pt. laptop/notebook etc Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Sasory Soft S.R.L. produce o gama larga de: solutii software - programe contabilitate, salarii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Din Octombrie 2009 construim case in sistem AMVIC. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Omega Construct S.R.L presteaza urmatoarele servicii: inchirieri utilaje de constructii, reparatii drumuri, platforme, parcari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Briobit S.R.L. este situata in Constanta, b-dul Ferdinand nr.96 Constanta. Cu un efectiv de 8 angajati, Briobit S.R.L. comercializeaza o gama larga de: scule electrice de mana, acumulatori, service. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Constanta. Clientii nostri sunt IMM de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre de la producatori ca Bosch, Varta, Irwin, Stanley ofera o satisfactie garantata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Vescot S.R.L este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: sablare si vopsitorie navala si industriala. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Firma noastra are ca principali clienti firme ca: Oil Terminal, S.N.C., Rompetrol, G.S.P. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Echipa tanara de specialisti IT. Oferim servicii de comert electronic si dezvoltare de solutii web complete. Acordam atentie sporita detaliilor si suntem perfectionisti. Clientul face parte din echipa.

Bucuresti Servicii
 • S.C. Flexibil S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: gresie, faianta, obiecte sanitare, ciment, rigips. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Companie specializata in servicii de consultanta si implementare solutii IT, Mycroft System este orientata catre servicii de implementare solutii CRM dezvoltate de catre compania SugarCRM, fiind “bronze partner” pentru Europa de Est si Centrala din anul 2007. De asemena compania furnizeaza consultanta in domeniul infrastructurii IT, auditului sistemelor informatice precum si a managementului operational si decizional. O componenta importanta in domeniul managerial, sistemele de asistenta in luarea deciziei, este o latura de baza in strategia companiei, astfel ca Mycroft System dezvolta si implementeaza solutii de Business Intelligence capabile in analiza si generarea de rapoarte privind activitatea organizatiei.

Bucuresti Servicii