Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 110220 companii
 • Electromecanica Op S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Sinaia, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: sisteme pentru testare injectie diesel. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sinaia Producator
 • ABC TRADING, agentie de turism infiintata in 1992 cu capital integral privat, este agentie tour-operatoare si se ocupa de asigurarea intregii game de servicii turistice pe plan intern si international pentru turismul de grup si individual, fiind specializata in vanzarea de bilete pentru transport aerian. Agentia ABC TRADING este acreditata IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni), membru al Camerei de Comert si Industrie si al ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism). Din anul 2003, ABC TRADING a devenit agent autorizat TUI, putand oferi pachete de vacanta atractive pe destinatii exotice, de calitate si la preturi competitive pentru toate destinatiile. ABC TRADING pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii: EMITERI BILETE AVION - bilete de avion pentru zboruri interne; - bilete de avion pentru zboruri internationale; - inchirieri de avioane si curse charter. TURISM EXTERN - rezervari on-line cu confirmare imediata la hoteluri in toata lumea, la tarife competitive; - pachete turistice si programe la cerere; - vacante individuale si de grup; - turism de afaceri; - organizari de simpozioane, congrese si actiuni incentive; - servicii de inchirieri auto; - asigurari auto-carte verde; - asigurari de sanatate; - asigurari storno. TURISM INTERN - rezervari la hotelurile din Bucuresti si principalele orase ale tarii; - rezervari la hoteluri si pensiuni din statiunile montane, balneo-climaterice si de litoral ale Romaniei; - servicii de transfer si inchiriere auto; - pachete si programe turistice pentru individuali si grupuri; - organizare conferinte, simpozioane si intalniri de afaceri; - organizare de evenimente (posibilitatea de inchiriere vile, restaurante, etc);. - tururi de oras si excursii in tara.

Bucuresti Servicii
 • Termo Star S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: montaj aparate de aer conditionat, centrale termice si agregate frigorifice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1990, Brandusoiu Mirela Elvira este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand sub 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: proiectari interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • In anul 1999 pe piata romaneasca a ambalajelor apare Art Papel Group, primul producator roman, care aduce in Romania, prin produsele sale calitatea occidentala, sustinuta de cei 30 de ani de experienta acumulati de concernul spaniol Graficas Salaet. Art Papel Group este producatorul roman de ambalaje din hartie si carton pentru patiserii si cofetarii, care detine cea mai diversificata gama de produse. Art Papel Group s-a dezvoltat puternic impunandu-se pe piata romaneasca prin calitatea si diversitatea produselor, raportul pret calitate fiind decisiv. Produsele firmei romanesti sunt apreciate de clienti aceasta facind ca din portofoliul Art Papel Group sa nu lispeasca cei mai renumiti producatori de patiserie si cofetarie din tara. Din 2004 Art Papel Grup exporta produsele sale in Spania, Ungaria, Bulgaria si Republica Modova concurind de la egal la egal cu cei mai mari producatori europeni. Dezvoltarea puternica este datorata si managementului modern si agresiv practicat avind ca tinta acapararea unui mare procent din piata ambalajelor pentru cofetarii si patiserii si nu numai. Apreciind importanta clientului asa cum se cuvine, Art Papel Group devine renumita atat in tara cit si peste hotare devenind un nume puternic in productia de ambalaje din hartie si carton pentru patiserii si cofetarii. Acest lucru ne obliga la o continua dezvoltare atat pe piata autohtona cit si pe piata externa, ajungand pina la 7000 mp de hale de productie si depozite, in urmatorii doi ani. Avem in planul de dezvoltare prevazute investitii in valoare de 1 mil euro in utilaje de ultima ora pentru a spori randamentul si a mentine calitatea produselor, aceste investitii fiind prevazute pentru anul urmator. Art Papel Group aduce pe piata romanesca a ambalajelor idei si mentalitati noi, promovind produse de calitate superioara si educind daca este nevoie clientul in spiritul normelor Uniunii Europene pe probleme de ambalaje. Prin faptul ca punem la dispozitie clientului produse de calitate avizate sanitar conform normelor, contribuim la sporirea sigurantei clientului de patiserii si la adoptarea de catre patiser a unei noi idei despre ceea ce inseamna ambalajul si importanta sa pentru produsele ce le comercializeaza. Art Papel Group ofera clientilor sai stabilitate si continuitate prin politica de preturi practicata si prin unitaritatea ofertei, prin actiunile de promovare facute in favoarea distribuitorilor, urmarind prin acest lucru acapararea a cit mai mult din piata ambalajelor din hartie si carton. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Timisoara Producator
 • Microtec Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: termometre digitale, umidometru portabil pentru lemn, beton, indicatoare si regulatoare de temperatura, indicatoare de presiune, automatizari industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Producator
 • Complex Comercial Ralisa, ofera spre inchiriere spatii de productie si depozitare cu suprafete cuprinse intre 250 si 2500 mp, spatii pt depozite farmaceutice, spatii comerciale, incepand de la 2-7 euro/ mp, birouri mobilate complet in suprafete de 30-60-120 mp, acces direct din DE, utilitati; curent, gaze, apa, canal, cantar bascula electronica. Telefon: 0747-506654

Craiova Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparate de aer conditionat industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Instarom Instalatii Romania a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparate de aer conditionat si centrale termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Lux Premier S.R.L. comercializeaza o gama larga de alimente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Forte Instal 2000 S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Avand 15 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: lucrari de instalatii pentru constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Incepind din anul 2003, societatea comerciala PLASTIC INDUSTRIES srl produce articole din folie PVC electrosudata, cu aplicatii in domeniul papetariei, articolelor promotionale,precum si protectii executate din folii pvc pentru uz industrial. Aplicatiile produselor realizate de noi urmaresc fidel nevoile clientilor, fiind realizate in proportie de 90% dupa desenul si specificatiile tehnice ale acestora. Beneficiind de o experienta de peste10 ani in prelucarea foliilor din materiale plastice, de utilaje performante si nu in ultimul rind de un colectiv motivat, putem satisface cele mai exigente cerinte, la standarede inalte de calitete si cu timpi de livrare minimi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 2001, Neagu Emilia este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Neagu Emilia presteaza urmatoarele servicii: vanzari si cumparari, inchirieri imobile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Imo Business Centrum S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: inchirieri, intermedieri imobiliare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • S.C. EGEA CONSTRUCT S.R.L. este o firma privata cu capital integral romanesc infiintata in anul 1995. Domeniul de activitate al firmei s-a dezvoltat in fiecare an s-a specializat in constructii civile si industriale, instalatii, amenajari interioare si exterioare, tamplarie de AL si PVC, productie de schele metalice mobile si investitii imobiliare. Pentru realizarea si promovarea acestor servicii si produse personalul societatii a fost atent selectionat, astfel incat nivelul de calificare si experienta sa satisfaca exigentele clientilor nostri. Sediul central al firmei se afla in Ploiesti, str. Maramures, nr. 32, judetul Prahova, tel. / fax: 0244 407 509 de unde este coordonata intreaga activitate a firmei, in mod special departamentul de constructii, amenajari si investitii imobiliare. S.C. EGEA CONSTRUCT SRL dispune de un show-room in Ploiesti, str. Cuza-Voda, nr. 9, tel. / fax: 0244 590 188 / 590 193 pentru preluarea comenzilor de tamplarie de AL si PVC. Societatea noastra mai dispune si de o sectie de productie pentru schele mobile metalice si confectii metalice in orasul Boldesti-Scaeni, str. Calea Unirii, nr. 58, tel. / fax: 0244 211 410

Ploiesti Servicii
 • Hawle S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara judetul Timis. Avand 2 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: fitinguri si armaturi industriale de la fabricile noastre din Germania, Ungaria, Elvetia, Austria, Polonia, etc. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Infiintata in anul 1992, alxodi com s.r.l este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii;constructii civile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 25% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Con&con S.R.L. produce o gama larga de: tamplarie de aluminiu si amenajari interiaore. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Producator
 • De ce firma noastra de contabilitate? Pentru ca am investit in cea mai buna tehnologie pentru a automatiza pe cat posibil procesul de creare si prelucrare a actelor contabile primare pentru o cat mai buna optimizare a timpului. Pentru ca am creat o echipa de profesionisti specializati in : contabilitate, fiscalitate, salarizare, drept comercial. expertize contabile, verificari si certificari ale situatiilor financiare. Pentru ca am inteles ca serviciile trebuie prestate personalizat, ca fiecare client are nevoi si asteptari unice iar noi ne adaptam acestor nevoi cu mare usurinta. Pentru ca avem experienta mai multor sisteme fiscale, avand clienti firme atat romanesti cat si straine : Italia, Canada. Pentru ca raportul nostru calitate/pret nu are concurenta. Ne gasiti si pe FORUMUL nostru de pe www.global-office.ro pentru orice intrebare legata de contabilitate.

Bucuresti Servicii
 • Sc Rophill Com Srl este o companie cu capital integral privat romanesc si activeaza din anul 1999 pe piata furnizorilor de:organe de asamblare si elemente de fixare, utilaje, scule, echipamente si accesorii, destinate cu precadere profesionistilor din domeniul    constructiilor civile si industriale, prelucrarilor mecanice,serviciilor de profil si nu in ultimul rand industriei auto. De asemenea,consilierea in alegerea solutiei optime de catre client,asigurarea serviciului de garantie si post-garantie pentru gama de produse comercializate sunt avantaje evidente in alegerea companiei noastre ca furnizor de produse si servicii. Mărci comercializate         Produse abrazive (KLINGSPOR, BOSCH, MAKITA,UNIOR)         Scule/dispozitive pentru ateliere mecanice, electrice şi anti-ex (METALLURGICA-MINOTTI, UNIOR)         Scule pentru instalatori (UNIOR,KRONUS)         Scule electrice şi accesorii ale acestora (BOSCH, MAKITA,DEWALT,STAYER)         Burghie beton/metal, carote bi-metal, filiere, tarozi (BOSCH, MAKITA,KOCH)         Generatoare de curent si sudura (PRAMAC,AGT)         Echipamente si accesorii pentru tehnologia sudării, electrozi şi accesorii pentru sudură (TELWIN,LINCOLN,ISKRA VARJENJE)         Maşini-unelte pt. prelucrarea lemnului şi metalului (PROMA , MAKITA,BOSCH,STAYER)         Maşini şi utilaje pentru construcţii, pompe, hidrofoare motopompe, generatoare de curent/sudură (PRAMAC, TECHNIK, AGT, )         Compresoare şi scule pneumatice ( ABAC,FINI,)         Maşini agricole şi pentru grădină ( MAKITA, BOSCH )         Echipament de lucru şi de protecţie

Craiova Distribuitor