Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 111684 companii
 • Ne-am infiintat in anul 1994. In acest timp am acumulat o bogata experienta in comertul en-gros si en detail de produse textile, incaltaminte si accesorii ale brand-ului MOTOR JEANS. Avem o larga retea de distributie in toata tara atat prin magazinele proprii cat si prin punctele de desfacere ale colaboratorilor nostri. Principiile noastre de lucru in relatiile cu clientii se bazeaza pe corectitudine, promptitudine si loialitate. Din anul 2001 suntem unicul distribuitor al marcii Motor Jeans in Romania. Prin produsele pe care le distribuim avem ca target o gama larga de consumatori incepand de la 14 ani si pana la peste 65 ani, acoperind o varietate de stiluri de la sport, casual, pana la elegant. Ne adresam unui client fidel, cu o personalitate puternica preocupat de imaginea sa si intotdeauna atras si iubitor de nou. Impreuna cu prtenerii nostri promovam un concept, un stil de viata, un alt fel de "a fi". Daca sunteti interesati sa colaboram sau doriti mai multe informatii despre noi accesati sectiunea profil membru.

Constanta Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 1994. SC PCAV SRL este distribuitor STIHL si comercializeaza o gama larga de motounelte STIHL: motofierastraie, motocositoare, motocultoare, motostropitoare, masini de debitat, utilaje de curatat, masini si tractorase de tuns iarba VIKING, motopompe. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. www.stihlarad.ro

Arad Distribuitor
 • T.C.R. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. T.C.R. efectueaza proiectare si executie retele de fibra optica si echipamente de telecomunicatii. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania T.C.R. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Tricar Grup S.R.L din Iasi, judetul Iasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese si accesorii auto, pivoti, placute de frana, cuzineti. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Tricar Grup S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tricar Grup S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Inca de la infiintare Padova S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Padova S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca bijuterii aur si argint, lanturi, inele, cercei si reparatii bijuterii. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Padova S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Constanta Distribuitor
 • Transgor Logistik efectueaza transport si expeditii rutiere internationale de marfa in Romania si in toata Europa. Transportam marfuri generale, ADR-periculoase, confectii, frigorifice, agabaritice, in regim de exclusivitate sau grupaj. Transgor Logistik - transport si expeditii rutiere internationale de marfa - Romania, Iasi.

Tomesti Transportator
 • We are an advertising service centre specialized in brand strategy consultancy, offering the full array of the communication package. Our service platform has about 12 years of experience and offices in Transylvania, Romania and it was born as a business after Bogdan Onin and Suzana Nemes - the principal partners of the project - decided to return to Romania to capitalize on the educational and work practice acquired in Milan, Italy. WHAT MAKES OUR APPROACH DIFFERENT? We have built the agency driven by client need but led by local talent. Our team offers a unique combination of skills and abilities across creative and technical disciplines, as we believe that unity is more powerful than integration. We are one of the most multidisciplinary team in the region and we can promise to push the known boundaries and reach new ways of aiding our clients. We are united by our vision and by our values; by common tools and resources. We are connected by shared technology. Our obsession with technical detail and engineering rigour provides the means to operate at speed and scale. We are always interconnected with our local or international clients and partners, in order to make collaboration across the network 100% effective. SERVICES Our teams have a skillset covering a wide range, from marketing research, project management, creative design, public relations, brand strategy to internet and mobile technologies. And because currently the information is ever more embedded in the visual content, our work becomes also more visual with an important part being played by photography, motion graphics, digital and hand drawn illustrations, animation and video productions. Nowadays brands must provide added value in form of entertainment, information and utility. With this in mind, we create concepts that can live on any platform or any medium, sparking conversation and final customer action. Together with our clients, we generate content that people want to read, interact with and share. oninbranding&more by HELSING & GRAF ADV S.R.L. Phones: +40722-429816 / +40726-033865

Cuvin Servicii
 • Trans Gigel S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Sipote, judetul Iasi. Compania Trans Gigel S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca lapte, branza, cascaval, cas, urda. Firma noastra are un personal de 28 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Trans Gigel S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Iasi Producator
 • Va oferim servicii de traducere specializata pentru urmatoarele domenii: economic, financiar, bancar, juridic, tehnic, medical, publicitar, IT, si servicii de localizare. Firma noastra asigura toate serviciile conexe activitatii de traducere: autorizare, legalizare notariala si curierat. Calitatea proiectelor de traducere este monitorizata pe parcursul fiecarei etape in cadrul Sistemului de Management al Calitatii certificat ISO 9001:2018. Echipa noastra de profesionisti, aplicand cele mai inalte standarde profesionale la preturi competitive, este acum la dispozitia Dumneavoastra: coordonatori de proiect, traducatori, interpreti si corectori nativi, tehno-redactori, specialisti in diverse domenii. Serviciile noastre de traducere si interpretariat de inalta calitate sprijina activitatea partenerilor nostri si dezvolta relatia de afaceri intr-un mod unic, care ne face sa fim diferiti.

Bucuresti Servicii
 • G.L.I, companie israeliana, desi noua pe piata romaneasca, are experienta unei lungi activitati in afara. Importatoare exclusiva a branduli AMAV, a salatelor cu specific oriental - Shamir salads, precum si a cartelelor produse de Digital Print, destinate operatorilor telefonici.

Bucuresti Import - Export
 • Roholz Agentur S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Arad, judetul Arad. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale pentru industria mobilei - furnir, folie, PFL. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Roholz Agentur S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Arad Distribuitor
 • Inca de la infiintare biroul nostru de traduceri si-a propus sa ofere servicii optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de traduceri legalizate in/din limba turca, precum si din alte limbi. Ne straduim ca raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, sa fie cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Bine ati venit la pagina Plastics Bavaria ! Suntem specializati in utilaje de injectie si extrudere mase plastice precum si injectie cauciuc. Oferim toata gama de echipamente si servicii conexe de la prelucrarea granulei pana la cea a produsului finit. Dispunem de un service prompt si o consultanta competenta. Partenerii nostri sunt: - KraussMaffei - utilaje de injectie, extrudere mase plastice si cauciuc - Motan - sisteme de alimentare/uscare/dozare/stocare materii prime - ONI - sisteme de racire cu recuperare de energie / temperare - Maplan - injectie cauciuc - Regloplas - aparate de temperare matrite, racitoare compacte - Rapid/Neue Herbold - reciclare mase plastice, macinare, granulare - MTF - benzi si solutii transport si sortare piese sau macinatura. Va asteptam cu drag pentru multe informatii la: www.plastics-bavaria.ro

Brasov Importator
 • Petrea Agentura Tehnica Srl. din Codlea, judetul Brasov comercializeaza o gama larga de: utilaje termopan, linii complete pentru producerea de geam termoizolant, utilaje de prelucrat sticla, utilaje pvc, linii pentru producerea de ferestre din PVC, profile PVC Roplasto, feronerie Roto. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Petrea Agentura Tehnica S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Site: www.petrea.ro

Codlea Distribuitor
 • Ted Construct S.R.L, a fost fondata in 1996 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza constructii civile, case, vile, apartamente, renovari drumuri si poduri. Compania are un efectiv de 50 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ted Construct S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ted Construct S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Servicii de intermediere si tranzactii imobiliare, asistenta juridica. Consilierea persoanelor fizice si juridice in alegerea si obtinerea unui credit bancar. Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este faptul ca ne ocupam de fiecare pas al procesului de intermediere, asigurandu-va maxima eficienta si eficacitate. Mai mult, va punem la dispozitie servicii integrate, solutii personalizate in concordanta cu nevoile dumneavoastra de dezvoltare.

Cluj Napoca Servicii
 • Pantex S.A. a fost infiintata in anul 1956 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania Pantex S.A. produce o gama larga de accesorii pentru textile, produse de pasmanterie, etichete, snururi, benzi elastice, jacard. Firma noastra are o echipa de 250 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Pantex S.A. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • AEP-automatizari S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de instalatii electrice de automatizare pentru utilaje de preparat betoane, mixturi asfaltice, emulsii bituminoase, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei AEP-automatizari S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta AEP-automatizari S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Producator
 • T.G.H. S.R.L., a fost fondata in 1996 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca intermediere financiara pe piata de capital. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta T.g.h. S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Inca de la infiintare Superchim Srl. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Superchim Srl. va pune la dispozitie produse agrochimice de calitate si intretinere durabila pentru lemn cu lacuri si tratamente. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Superchim Srl. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor