Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 111684 companii
 • Infiintata in anul 1994, Edy Optic Ltt S.R.L este situata in Arad, judetul Arad. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de tipografie - imprimare carti, carti de vizita, pliante, brosuri, reviste. Compania are un efectiv de 15 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Edy Optic Ltt S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Compania Mayla Universal S.R.L efectueaza servicii de birotica, copii xerox, tehnoredactare, inscriptionare textile, carti de vizita, pliante, meniuri, invitatii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.  Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Mayla Universal S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • ROMVEGA SRL Instrumentatie si Automatizari Industriale este reprezentanta in Romania a firmelor germane VEGA Grieshaber KG, FLEXIM Messtechnik Berlin si TERMOAPARATURA. Va oferim traductoare si aparatura de tablou pentru: 1) masurare continua de nivel (traductore radar, ultrasonice, TDR si capacitive) 2) masurare de presiune (senzori cu ceramica sau celula metalica) 3) masurare de diferenta de presiune 4) masurare de debit pe canal deschis sau pe conducta cu senzori ultrasonici non-contact 5) masurarea de interfata (microunde dirijate) 6) masurare de temperatura (termorezistante sau termocuple) 7) transmisii de date, achizitii si sisteme de gestiune (wireless, Ethernet/INTERNET, GPRS) Produsele sunt certificate suplimentar: - ATEX (protectie antiexploziva) - pentru utilizare la apa potabila (aprobare WHG) - pentru aplicatii marine (aprobari de utilizare la nave :GL, LR, RINA, Det Norske Veritas s.a ) - pentru industria alimentara si farmaceutica (aprobari FDA si EHEDG); - siguranta in functionare dupa SIL Instrumentele sunt produse in conditiile de calitate si protectia mediului prevazute de certificatele ISO 9001 si respectiv ISO14001.

Iasi Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1931. Avand 200 angajati, firma noastra efectueaza inchirieri de limuzine. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Star Limo Services S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2004, Eurovoyage S.R.L ofera servicii de transport persoane pe rute interne si internationale. Activitatea firmei este orientata pe urmatoarele directii: * Servicii de autogara - punem la dispozitia operatorilor de transport persoane peroanele de plecare/sosire pentru rutele judetene si interjudetene. * Agentie de turism - touroperator - efectuam curse Romania - Italia cu plecare din Iasi, inchiriem autocare pentru excursii interne. * Efectuam servicii de transport a personalului angajat pentru societati comerciale. Firma noastra are un personal de 28 angajati. Asiguram un nivel inalt, constant in calitatea serviciilor noastre. Compania noastra se bucura de aprecierea clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Transportator
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1998. Ceea ce isi propune firma V&m Prodcom 2000 S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca pantofi, sandale, papuci, bocanci de protectie, incaltaminte ortopedica. Compania noastra are un personal de 15 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. V&m Prodcom 2000 S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Inel Trans S.R.L, a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Inel Trans S.R.L va pune la dispozitie servicii de transport intern de marfa generala cu tiruri. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Inel Trans S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Transportator
 • Inca de la infiintare Calliopia Com S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Calliopia Com S.R.L. va pune la dispozitie servicii de amanet. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Calliopia Com S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sibiu Servicii
 • Mactic 2000 S.R.L din Cernavoda, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Mactic 2000 S.R.L comercializeaza o gama larga de produse import Bulgaria. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Mactic 2000 S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cernavoda Distribuitor
 • Perspective Group offers HR Consulting services, providing to our clients global solutions for the human capital. We address to both Romanian and International companies and our approach is to build strategic partnerships. As a result, over 70 percent of our assignments of today represent repeat business. A substantial part of our new business is generated from Client references. We are a young and dynamic team, experienced professionals able to understand and fulfill the needs of the customers. We have a change-management approach. Our Values are: Ethics, Innovation, Proficiency and Enthusiasm. We understand the urgency of our clients' needs as well as the challenges they face. We believe that without talented and professional teams, successful organizations cannot survive. Our services are: • EXECUTIVE SEARCH AND RECRUITMENT • EVALUATION: - Thomas International - Assessment Center - Evaluation 360 degrees - Management audit • HR CONSULTANCY - Professional Development - Motivational Schemes - Change Management - Executive Assessment - Succession Planning - Satisfaction Surveys - Organizational Consulting - Client/Employee Relationship • OUTPLACEMENT • CAREER COUNSELING - Career development - Changing careers - Starting a job - Career tips • CREATIVE TEAM-BUILDING • HR OUTSOURCING Our work and business relationships are based, at all times, on an internationally accepted Code of Ethics. Confidentiality is fully guaranteed to both our Clients and our Candidates. Our recruitment projects cover a wide area of domains: Marketing & Advertising, Marketing Research, Engineering, Sales, Finance, Accounting, Secretarial & Administration, IT & C, Transportation/ Logistics, Tourism, Pharmaceutical, HR, Law, Manufacturing, Production, Construction & Architecture e.g.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Avand 10 angajati, firma noastra efectueaza evaluare si recrutare personal pentru middle si top management. Bucuresti este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Intercercetare S.R.L este situata in Bucuresti. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza servicii psihologice, activitati de selectie, evaluare resurse umane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Intercercetare S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Prometeu I.M. S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand 30 angajati, firma noastra produce o gama larga de centrale termice, boilere, regulatoare. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Prometeu I.M. S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Producator
 • STIMATI PARTENERI Speram ca accesarea site-ului va va permite sa ne cunoasteti mai bine si daca nu sunteti colaborator sa devenim parteneri de afaceri. PRO INVEST si-a inceput activitatea in 1998 ca distribuitor de etansanti siliconici produsi de GE BAYER SILICONES, promovand produse de calitate superioara care sa satisfaca necesitatile clientilor sai. Din anul 2001 devine importator de benzi adezive tesa oferind solutii complete de ambalare: benzi adezive, folie stretch, banda polipropilenica, utilaje de ambalat. PRO INVEST este distribuitor autorizat pentru producatori de renume mondial: MICHELIN, GOODYEAR, TESA, KLINGSPOR, SAINT GOBAIN. Renumele acestor producatori demonstreaza orientarea firmei catre produse si servicii de calitate. Cresterea firmei PRO INVEST se realizeaza de la an la an prin intermediul unei echipe de tineri dinamici, care trateaza cu seriozitate si profesionalism clientii sai. Avand ca obiectiv principal imbunatatirea continua a relatiilor comerciale cu partenerii sai, PRO INVEST elaboreaza strategia sa de dezvoltare printr-un dialog constructiv purtat de intreaga echipa. Sebastian Hugeanu Director General

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Group AAPC Dezvoltare | Agentia Imobiliara PRO CASA isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. GRUPUL nostru efectueaza tranzactii imobiliare, cumparari, vanzari, inchirieri case, vile, apartamente, terenuri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In GROUP se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile GRUPULUI nostru va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Pentru o mai buna informare: GROUP AAPC DEZVOLTARE | PRO CASA Iasi - sediu, strada Titu Maiorescu, numarul 10, etajul 1 - birou, strada Strapungerii Silvestru, numarul 7, parter - birou notarial Bulevardul Stefan cel Mare, numarul 3, parter, Notar Daniela badarau. Telefon | fax 0232215216 Mobil 0724301302 www.pro-casa.ro

Iasi Servicii
 • Sc Edolflex Company Srl Arad, pune la dispozitia dvs. profesionalism, seriozitate si promptitudine. Producem o gama diversificata de saltele din gama terapie spate marca Materflex si Sogno d'Oro. Venim in sprijinul dvs cu o experienta in domeniu de aprox 20 de ani in productie dar si cu un bogat material informativ pentru a va putea alege modelul potrivit dvs astfel putem obtine modele personalizate dupa caz. Realizam orice forma si dimensiune Onoram comenzi in termen de 48 de ore si livram in toata tara, contra cost. Va stam la dispozitie cu o slaa expozitionala de aprox 500 m cu diferite tipuri de saltele la noi la sediul fabricii din Arad in la showroomul din str Orsova 8a, Aradul nou. TEL 0722/790239. Recomandam saltele noastre tuturor clientilor livrare in toata tara (info curier) in 24 ore de la comanda ferma. Compania noastra are o experienta bogata de 20 de ani, pe piata din Romania. Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si de raportul calitate/pret al produselor noastre, de aceea acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru a putea garanta o maxima satisfactie in utilizarea produselor noastre. Dupa o zi de munca istovitoare, meritati o noapte de odihna si relaxare! Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dvs. suntem absolut convinsi ca sunteti multumiti de serviciile noastre. Cunoasterea cerintelor clientilor nostrii, ne ajuta sa ne perfectionam produsele si sa le adaptam mereu la cerintele si exigentelele pietei.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 1992, Gury Trans S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma noastra efectueaza transport de marfa intern si distributie cu dubite de 14 m3 si 17 m3. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Gury Trans S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Transportator
 • Infiintata in anul 1993, Precisa S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aparatura de laborator, sticlarie, reactivi, echipamente analiza aer-sol si produse agricole, balante microanalitice, analitice, semianalitice si tehnice, termobalante, etuve, incubatoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Arad, judetul Arad. Compania Liad Impex S.R.L efectueaza servicii medicale - medicina interna, medicina muncii, medicina de familie, laborator de analize medicale, stomatologie. Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania In cadrul companiei Liad Impex S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Liad Impex S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Compania Cribo Grup S.R.L comercializeaza elemente pasive, LAN tester UTP, priza dubla, patchcord, reglete. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Cribo Grup S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor