Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Tenis - Produse Sportive: 32 companii
 • Suntem o companie specializata in amenajarea de terenuri sportive cu gazon artificial (fotbal, tenis, teren multisport). Oferim servicii de amanajari terenuri cu gazon artificial pentru decor, amenajari de baze sportive multifunctionale tip II conform programului de dezvoltare a infrastructurii unor baze sportive din spaţiul rural. Comercializam gazon artificial la preturi promotionale (culori si dimensiuni in functie de solicitarea clientilor). Gazon artificial pentru decor precum si gazon artificial sportiv, culori verde, rosu, caramiziu.

 • Sintetik S.R.L. investeste o mare parte a resursei sale de personal in dezvoltarea produselor sale, unde pe langa eficienta si calitate se pune accent si pe caracterul ecologic al componentelor utilizate. Prin calitate intelegem cerinta clientilor nostri referitoare la fiabilitate, flexibilate si competenta pe care se pot baza cu siguranta. Toate lucrarile noastre sunt executate la standarde Europene. Firma comercializeaza Gazon Sintetic Profesional pentru terenuri sportive destinate pentru fotbal, tenis, golf, multisport si decorativ de o calitate superioara la preturi accesibile. Amenajam stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private, la standarde inalte de calitate. Unic distribuitor pe Romania, cu o gama larga de Gazon Sintetic din import. Amenajam terenui sportive cu GAZON SINTETIC PROFESIONAL la standarde Europene, recomandat F.I.F.A. o stea sau doua stele.

 • Ca unic importator al produselor Bolle Safety in romania, compania tenisskisport ofera spre vanzare o gama larga de ochelari de protectie pentru diverse domenii de activitate: industria farmaceutica, industria petrolului si a gazelor, industria alimentara, automobilistica, energetica, constructii etc.

 • Magazin de vanzare online articole tenis: rachete tenis, mingi, gripuri, accesorii teren de tenis, accesorii medicale, racordaje, masini de racordat, gripuri, fitness, sepci, antivibratoare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Pensiunea Cara din Poiana Marului, Caras Severin va ofera cazare de 3 stele si piscina acoperita, sauna, teambuilding, tenis de camp, restaurant, fotbal, biliard, tenis de masa. Pensiunea Cara situata in statiunea Poiana Marului va ofera conditii excelente de a va petrece vacanta, un concediu sau weekend deosebit cu un climat subalpin si tonifiant.

 • Situat pe Bulevardul Kisselleff, in imediata apropiere a Arcului de Triumf, Tenis Club Champion este un club privat, fondat in anul 2004, care ofera un cadru adecvat practicarii sportului tuturor categoriilor de jucatori, de la incepatori la profesionisti, fie copii sau adulti.

 • Antrenor de tenis specializat in initierea copiilor si adultilor, partener de tenis pentru avansati. Cursurile se desfasoara in cadrul complexului Tineretului vis a vis de Muzeul Satului langa restaurantul MC Monis.

 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta si infiintata in anul 2003. Cu un efectiv de 5 angajati, ARENA TOP S.R.L. efectueaza: hotel, cazare, restaurant, cafenea, teren de sport, salon de infrumusetara. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In cadrul companiei ARENA TOP S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Ca oricare lucru facut pe pamantul acesta si clubul nostru are o poveste. Clubul s-a nascut in data de 15.09.2001 dintr-o cearta a doi tineri de 20 respectiv 21 ani . Era in Septembrie 2001 cand cei doi tineri erau in cautarea unui loc de munca in ceea ce facusera toata viata si toata copilaria lor si anume in sport. Si cum intre anii 1990 – 2000 nu s-a facut nimic pentru sport, cine sa-i angajeze ? Erau in anul I la facultatea de sport , nu aveau experienta, nu aveau multe cunostiinte in sport, nu aveau legaturi cu mai marii sportului pentru a cere ajutor cuiva, nu aveau o baza materiala, nu aveau o baza sportiva pentru a incepe sa lucreze in sport. Cei doi tineri au muncit pe unde au apucat o perioada de timp pentru a strange niste bani, pe care i-au folosit in cumpararea a 4 - 5 mingii de fotbal . In Octombrie 2001 a luat fiinta prima echipa de fotbal a clubului care avea sa se numeasca A.C. S. May-Day Sport Bucuresti In Noiembrie 2001 a luat fiinta sectia de tenis unde primii copii au facut cunostiinta cu abc-ul tenisului In 03.03.2002 ia fiinta Asociatia Club Sportiv May-Day Sport Bucuresti cu acte in regula. Cei doi tineri initiatori ai acestui proiect, din placere, dar si din necesitatile si cerintele clubului au terminat facultatea de sport si au urmat cursurile unui masterat in managementul sportiv. In 01.04.2008 aceasta formula de club cu o echipa de fotbal si o grupa de tenis a fost imbunatatita si in urma unui plan bine pus la punct si indelung studiat clubul s-a extins in tot orasul.

 • Vand masa de ping-pong; se prezinta foarte bine, are putine zgarieturi, este de culoare verde, are cadrul din fier, are patru roti pe margini, are linta din lemn, picioare din fier, fileu. Rog seriozitate. Tel.: 0786414028 Pret negociabil.

 • Tenisfun.ro suntem un magazin online de produse sportive de tenis de camp, tenis de masa, articole golf, squash, badminton. Colaboram cu cei mai importanti producatori de articole sportive, Wilson, Babolat, Head, Prince, Butterfly, TSP.

 • Este un joc sportiv practicat la toate varstele si pe toate meridianele, usor si accesibil, care presupune o mare viteza de reactie si de executie, rezistenta psihica si o buna pregatire fizica a celor care vor sa se perfectioneze. Daca sunteti pasionati de acest sport si veti gasi indrumarea necesara in cadrul Clubului nostru de tenis de masa, prima conditie este: jucati-va cat mai mult cu mingea si paleta! Va asteptam cu drag !

 • Suntem o companie ce trebuie contactata cand doriti ceva din viata sportiva. Firma ofera materiale sportive, corpuri perfecte si pline de energie ce trebuiesc incercate. Pentru mai multe detalii despre produse, nu ezitati sa ne contactati.

 • Sala sport la standarde europene 600 m2, pentru diverse sporturi, doua vestiare de 20 locuri, doua bai moderne, tabere de vara pentru elevi (5 zile)/ saptamana sau tabere de weekend (sambata, duminica), cursuri de dans modern si dans populare.

 • As Diamant Tenis Club, este afiliata la federatia romana de tenis din anul 2005, avand pana in prezent un numar de 40 de sportivi legitimati, din care 15 cu clasament si se adreseaza cu precadere copiilor ce doresc sa practice tenisul de performanta, dar si amatorilor ce vor sa se perfectioneze sau sa participe la turneele de veterani ale frt si la turneele organizate de bcr-tenis partener.

 • Sc Bumerang Srl s-a infintat in anul 1994 si are ca obiect de activitate prelucrarea prelatelor pvc pentru baloane presostatice si structuri lemn si metal, corturi, copertine, prelete auto cu o experinta de 16 ani in domeniul prelatelor PVC, terase de diferite dimensiuni.

 • Importator si distribuitor de plase sportive si industriale produse in Germania (plase protectie teren, plase porti fotbal, plase porti handbal, filee tenis, volei, badminton, plase protectie containere si remorci etc.).

 • Obiectivul nostru este de a initia, invata si a-i pregati pe copii si juniori pentru marea performanta, cat si acela de a ajuta prin sport, in speta prin tenis, la o dezvoltare fizica armonioasa ! Si nu uitati inca un lucru: tenisul se invata jucand si exersand mult timp alaturi de cei experimentati !

 • Pfa Laura Miroiu efectueaza cursuri de initiere tenis de camp pentru copii (baieti si fete) cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Antrenamentele se desfasoara pe perioada verii pe terenurile sintetice de la "Sala Sporturilor" Olimpia din Ploiesti, iar in perioada rece in sala de sport a Scolii Generale nr. 29 din Ploiesti. Antrenamentele se desfasoara in functie de programul scolar (2-3 ori/ saptamana)