Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Arte Martiale - Produse Sportive: 26 companii
 • Am primit coletul in stare buna si la timp.O zi buna.

 • Sportist.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor celor care vor sa beneficieze de produse sportive si echipamente de fitness de o calitate superioara la un pret cat mai corect. Ne expunem produsele intr-o maniera cat mai placuta si accesibila pentru a va ajuta sa luati o decizie informata privind produsele dorite. Dispunem de o gama variata si completa de produse ale majoritatii brandurilor cunoscute ce se importa in Romania. Toate produsele oferite spre vanzare sunt noi si contin garantia oferita de catre producator. Suntem o echipa tanara dar cu experienta in comercializarea produselor sportive. De aceea va oferim nu doar produse de calitate ci si servicii de calitate. Cu noi puteti fi siguri ca produsele sunt livrate catre dumneavoastra in cele mai sigure conditii si in cel mai scurt timp posibil.

 • Grupart este si reprezentant oficial Kwon - Danrho in Romania pentru echipamente arte martiale omologate de IJF, WKF si WTF: kimono judo, kimono karate, dobok sau costum taekwondo, kimono aikido, tatami judo, hakama aikido sau kendo, centura arte martiale, bokken aikido. Producem echipament sali sport: spalier gimastica fag, banca gimnastica, saltea gimnastica, lada gimnastica trapezoidala, capra gimnastica si saltea kinetoterapie.

 • Societatea noastra Sc Evogym Art Srl, este producator de articole sportive cum ar fi: spaliere pentru gimnastica si recuperare medicala, bari de tractiune, bancute pentru gimnastica, saltele medicale si saci pentru box.

 • Tatami Pro este singura companie de pe piata din Romania specializata in domeniul sportiv care va ofera servicii profesionale in montare, asamblare, proiectare, modificare a salilor de sport cu Tatami Fix;va oferim de asemenea, puzzle tatami, saltele tatami, ring box, cusca MMA. Servicii complete de pardoseala si capitonare. www.tatami.ro www.pardosealacapitonare.ro

 • Infiintat in 2009 si avand in spate mai mult de 10 de ani de experienta in domeniu Knock Out Store Timisoara va sta la dispozitie cu brand-ul propriu Knockout constand intr-o gama larga de echipemente pentru sporturile de contact. Pasiunea pentru aceste sporturi cat si dorinta de a excela ne determina sa fim rigurosi in fabricarea produselor pentru a va oferi cea mai inlata calitate pastrand totodata preturile la un nivel accesibil oricarui buzunar.

 • Suntem o firma care importa si produce articole sportive. Suntem singurii importatori Top Ten, Hayashi, Manus din Romania, un brand recunoscut in toata Europa. De asemenea, detinem o linie de productie, Shogun, inregistrata si omologata.

 • Scoala Shindo Ryu efectueaza cursuri si meditatii in arte martiale. Karate - arta luptei cu mana libera Kenjutsu - arta scrimei japoneze. A luat nastere in 2004 si are peste 11 ani de experienta in Romania. Scoala este condusa Tiberius S. 5 Dan si are peste 30 de ani de experienta.

 • Sc Budo Sport Srl activeaza din anul 2008, oferind in special produse pentru practicantii de arte martiale, dar si pentru sporturile apropiate. Echipament pentru box, saltea de gimnastica ritmica, arcuri-sageti-tinte, tricouri-geti personalizate, echipamente aprobate WKF.

 • Academia Artasia - Academia de Arte Asiatice pentru Sanatate si Spiritualitate - organizeaza cursuri de arte martiale, dansuri, spectacole, stagii intensive in Romania si China cu mari maestrii chinezi.

 • Cel mai important producator de pe piata romaneasca de echipamente pentru practicarea artelor martiale. Oferta noastra este extrem de diversificata pornind de la echipamentele simple, individuale pana la dotari complete pentru sali de sport: costume de karate, saci si manusi de box, arme de antrenament sau sabii japoneze traditionale (katana), toate le gasiti in stocul nostru. Livrare imediata !

 • Clubul nostru, KUMADE este infiintat din 1998 avem toate autorizarile de la Federatia Romana de Arte Martiale precum si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Organizam campionate, cantonamente pregatim sportivi de performanta pentru competitii nationale si internationale.

 • Societatea s-a infiintat in 1991 sub numele de Garell Poligraphis srl desfasurand activitate tipografica. Din anul 2010 a devenit distribuitor exclusiv pentru Nihon Taiyo Ken - producator de sabii japoneze.

 • Budo Best srl s-a infiintat in 1994 activand strict in segmentul artelor martiale, acoperind o gama larga de produse de la editarea cartilor si revistelor specifice pana la producerea si distribuirea de echipamente pentru practicarea artelor martiale. Gama completa la pret de producator pentru cea mai buna calitate. Budo Best cea mai importanta marca romanesca din domeniul artelor martiale.

 • Clubul Knock Down este recunoscut de catre International Sport Kickboxing Association, World Professional Kickboxing Council, WFC Org. este membru fondator FRKK si membru AJSP, colaborator Local Kombat. Antrenamentele Clubului Knock Down sunt conduse de antrenorul Alin Falcusan, antrenor recunoscut de FRKK, DJS, WMC, WPKC, IMTF, MMAA, si IMAFS Cluburi asociate Respect Gym Bucursti, Power Gyma Craiova, Ronin Gym Serbia, Templothai Spania, Ogum Team Spania, Profighting Roma, Muay Gym Macedonia. Siteul oficial: www.knockdown.ro

 • Clubul sportiv Fortuna Karate este o Asociatie non-profit ce organizeaza cursuri de initiere si pregatire in karate. In prezent are un numar de 22 de sportivi cu varste cuprinse intre 5 si 36 de ani, cu rezultate sportive foarte bune.

 • In cadrul CS Taijidao puteti invata: gimnastica traditionala chineza pentru sanatate: Taijiquan, gimnastica energetica: Daoyin Qigong arte martiale chinezesti: Wushu-KungFu dansuri: chinezesti, indiene, africane meditatie daoista: neidan. Organizam cursuri saptamanale, stagii intensive, lectii particulare si excursii in China. Antrenorii si instructorii sunt astestati de FRAM si pregatiti de profesori chinezi in China si Romania. Site: www.wudangshu.com

 • Organizam cursuri de Arte Martiale Traditionale Wu Tao Kung Fu : autoaparare, tehnici de lupta (picioare, brate), Taolu (secvente codificate), respiratie si meditatie. Cursuri pentru Copii ( 7 - 14 ani ) Miercuri si Vineri: 18.00 - 19.00 Liceul Economic C. Kiritescu (Economic 5), Str. Pestera Dambovicioarei, nr.12, Sector 6, Bucureşti. (in apropiere de Teatrul Masca, mijloace de transport: Metrou Lujerului, Tramvai 41, Troleibuz 61, 62, Autobuz 178, 136, 236, 336) Cursuri pentru tineri si adulti Marti si Joi 20.00 - 22.00 Scoala 156, Str. Dealul Tugulea, Nr. 35, Sector 6, Bucureşti. (vis a vis de Teatrul Masca, mijloace de transport: Metrou Lujerului, Tramvai 41, Troleibuz 61, 62, Autobuz 178, 136, 236, 336) Tel.: 0722.78.42.29 Site: www.wutaokungfu.ro

 • Unic distribuitor al firmei cu renume Top Pro in Romania, firma nostra vinde echipamente de arte martiale in special Taekwon-do, dobok, centuri colorate si negre, palmare, palete, perne, casti, papuci de antrenament, genti, manusi si protecti de picior, proteze dentare, protectie inghinala, protectie de tibiel.

 • Clubul sportiv Transilvania Sibiu organizeaza cursuri de: tae bo, pilates, aerobic (inclusiv pentru femei insarcinate si persoane in varsta), karate pentru adulti si copii, la cele doua sali din Sibiu de pe strada Nicolae Teclu nr. 29-31 si calea Dumbravii nr. 34 (casa de cultura a studentilor).