Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Jocuri - Sport & Divertisment: 120 companii
 • Compania noastra comercializeaza la nivel national jucarii pentru copii, jocuri de societate, interactive, etc. pentru copii si adulti precum si mese si accesorii pentru poker / biliard / snooker. Comenzile se fac atat on-line cat si telefonic. Va asteptam.

Piatra Neamt Distribuitor
 • Doresc sa pun la dispozitia clientilor mei cele mai bune produse la preturi accesibile, imbinand calitate - pret. Nu ezitati sa ma contactati pe Skype, Messenger. Pentru detalii si informatii va rog sa ma contactati.

Chiajna Importator
 • Top10Toys.ro este un magazin de jucării online care se adresează celor care nu știu cum să aleagă jucăria potrivită pentru cei iubiți. Fie că nu ai timp, nu ești cunoscător sau doar îți lipsește inspiraţia, Top10Toys îți propune o selecție dintre cele mai căutate jucării ale momentului, sortate pe categorii. La noi nu găsești 1000 de articole, ci doar jucării alese pentru toate gusturile.

Alba-iulia Importator
 • Suntem o companie de nivel mic, cu 2 angajati, care se ocupa cu inchirierea terenurilor de minifotbal pe suprafete de gazon artificial. Practicarea acestui sport se poate face si pe perioada zilei cat si dupa lasarea intunericului intrucat terenurile sunt dotate cu sisteme de nocturna. De asemenea comptitiile gen campionate de minifotbal pe aceste suprafete au ajuns deja la a IV a editie si au avut finalizare intr-o faza nationala.

Baia Mare Servicii
 • Societate nou infiintata, franciza skybets, colectiv tanar, locatie deosebita, in centrul orasului Rm. Valcea, sala de pariuri sportive, jocuri electronice, casa de amanet. Program de pariere ora 09 la ora 22 Se pot viziona meciuri sau activtati sportive in interiorul agentiei.

Rm. Valcea Altul
 • Clubul Sportiv XtremFighters va invita la antrenamente. Avem programe speciale de pregatire pentru copii, juniori si seniori. Sala este dotata cu parcare proprie, aer conditionat, sala de asteptare, televizor, linie sonora in sala, oglinzi, echipamente moderne.

Bucuresti Servicii
 • Pacific Films e o societate de producţie şi realizare de filme, de telefilme, de jocuri televizate şi diferite şouri televizate şi spectacole. Pacific Films ajută deasemenea la promovarea artiştilor, cintareţilor, dansatorilor, comedienilor, actorilor, umoriştilor, reprezentatorilor de telveziune, scenariştilor, creatorilor de moda şi stiliştilor, designerilor, pictorilor şi sculptorilor, fotograferilor şi inventatorilor de diferite genuri.

Iasi Altul
 • Even a small yoyo has a big history behind - YoYoBox e primul site specializat doar pe consolidarea unei culturi yoyo in Romania, ce se bazeaza pe comercializarea celor mai renumite modele yoyo si promovarea evenimentelor aferente. Descopera si savureaza unul dintre cele mai captivante sporturi din lume ! Go with the flow, come in the YoYoBox !

Oradea Distribuitor
 • Suntem un club sportiv de fotbal pentru copii si urmarim initierea copiilor in fotbal urmat apoi de performanta. Avem terenul de pregatire situat in strada veseliei (teren electromagnetica) o baza cocheta cu toate conditiile necesare performantei.

Bucuresti Servicii
 • Ca oricare lucru facut pe pamantul acesta si clubul nostru are o poveste. Clubul s-a nascut in data de 15.09.2001 dintr-o cearta a doi tineri de 20 respectiv 21 ani . Era in Septembrie 2001 cand cei doi tineri erau in cautarea unui loc de munca in ceea ce facusera toata viata si toata copilaria lor si anume in sport. Si cum intre anii 1990 – 2000 nu s-a facut nimic pentru sport, cine sa-i angajeze ? Erau in anul I la facultatea de sport , nu aveau experienta, nu aveau multe cunostiinte in sport, nu aveau legaturi cu mai marii sportului pentru a cere ajutor cuiva, nu aveau o baza materiala, nu aveau o baza sportiva pentru a incepe sa lucreze in sport. Cei doi tineri au muncit pe unde au apucat o perioada de timp pentru a strange niste bani, pe care i-au folosit in cumpararea a 4 - 5 mingii de fotbal . In Octombrie 2001 a luat fiinta prima echipa de fotbal a clubului care avea sa se numeasca A.C. S. May-Day Sport Bucuresti In Noiembrie 2001 a luat fiinta sectia de tenis unde primii copii au facut cunostiinta cu abc-ul tenisului In 03.03.2002 ia fiinta Asociatia Club Sportiv May-Day Sport Bucuresti cu acte in regula. Cei doi tineri initiatori ai acestui proiect, din placere, dar si din necesitatile si cerintele clubului au terminat facultatea de sport si au urmat cursurile unui masterat in managementul sportiv. In 01.04.2008 aceasta formula de club cu o echipa de fotbal si o grupa de tenis a fost imbunatatita si in urma unui plan bine pus la punct si indelung studiat clubul s-a extins in tot orasul.

Bucuresti Servicii
 • Inchiriem teren sintetic fotbal si tenis cu piciorul incepand de la 25 de lei pe ora pentru abonamente lunare pentru tenis si de la 50 de lei ora pentru abonamente lunare la fotbal. Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

Comuna Bradu Altul
 • Este un joc sportiv practicat la toate varstele si pe toate meridianele, usor si accesibil, care presupune o mare viteza de reactie si de executie, rezistenta psihica si o buna pregatire fizica a celor care vor sa se perfectioneze. Daca sunteti pasionati de acest sport si veti gasi indrumarea necesara in cadrul Clubului nostru de tenis de masa, prima conditie este: jucati-va cat mai mult cu mingea si paleta! Va asteptam cu drag !

Ploiesti Altul
 • Societate infiintata in 1992, a inceput activitatea cu comercializarea de dulciuri, produse Fundy, in 1995 a construit terenuri de tenis cu zgura, in prezent principala activitate este inchirierea terenurilor de tenis.

Miercurea Ciuc Producator
 • Organizam petreceri pentru copii, mese festive, botezuri, business lunch si catering pentru evenimente, terasa. Va oferim posibilitatea de a urmari programe sportive, indiferent de canalul TV, transmisiuni.

Sibiu Altul
 • Vindem jocuri noroc, orice tip novomatic, gaminator, hot spot platinum, hot spot admiral, amiral, dgl antifrauda totala la cel mai bun pret de pe piata, jocuri cu doua monitoare si un monitor toate pe stoc, protectii procent gaminator si hot spot platinum. Inchiriem jocuri noroc cu procent si cu chirie fixa. Acceptoare bancnote, chei, dallas key, surse de alimentare, si altele. Va rugam sa ne contactati la nr tel.: 0748465191, 0786576688, 07355267488 Website: www.jocuri-noroc.eu

Cluj-Napoca Importator
 • Oastea Domnului este mai mult decât oameni, activități sau programe. Este o înțesătură de relații, slujiri, nădejde, credință și dragoste. Este o comunitate de creștini ortodocși care dorește să trăiască și să răspândească Cuvântul lui Dumnezeu în lumea din jurul nostru. Este o familie care înţelege că doar Domnul Isus Hristos poate să ne întâlnească acolo unde ne găsim fiecare în călătoria vieţii noastre şi ne poate schimba viețile prin credința în El. Este o comunitate fără ziduri care primeşte pe oricine. Deci, fie că ești doar la începutul călătoriei tale spirituale, sau ai descoperit deja că Isus Hristos este ”Calea” și ai început să umbli cu El, acesta este un loc în care ești binevenit.

Alba Iulia Altul
 • Echipa noastra este formata din membrii familiei noastre, familie cu radacini adanci in istoria orasului Predeal, toti fiind nascuti si crescuti in acest oras. Echipa se recomanda a fi dinamica prin prisma istoricului abundent de sport, munte si natura. Profesionalismul echipei rezulta din calificarile instructorilor, dar si din experinta dobandita in timp, in lucrul cu juniorii.

Predeal Servicii
 • Paseste la urmatorul nivel in cel mai nou si inovator mediu social din oras. Muzica, distractie, pantofi speciali si multa veselie sunt doar cateva dintre ingredientele unei seri petrecute pe pista de bowling.

Timisoara Altul
 • Alcor Grup va ofera o gama diversa de materiale pentru jocul de sah: seturi pentru sah, table sah, piese sah, ceasuri electronice pentru sah Saitek, computere pentru sah, sah magnetic, diverse cadouri pe teme sahiste.

Bucuresti Altul
 • Reprezentanta Romania a Gold Club www.gold-club.si Vindem si inchiriem jocuri de noroc, aparate casino tip video slot si rulete electronice cu 5,8 sau 10 posturi oriunde in tara. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail.

Bucuresti Importator