Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Spalatorii - Servicii: 288 companii
 • super ok

Pantelimon Importator
 • Super bine lucrat! Prompt și de calitate!

Veresti Servicii
 • Recomand!Au proprii curieri care ridica si a

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra efectueaza servicii de curatare tapiterie auto cu aburi injectie extractie + aburi + solutii profesionale dedicate interioarelor auto. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre va rugam sa ne contactati. www.curataretapiterieauto0733607225.ro

Bucuresti Servicii
 • Cu peste 17 ani de traditie in productia de echipamente destinate spalatoriilor auto, compania noastra este recunoscuta in Europa pentru calitatea produselor livrate. Procesul de productie este certificat SGS ISO 9001-2000. Designul spalatoriilor noastre este protejat de WIPO Geneva. Echipamentele sunt certificate conform standardelor EU. Productia este organizata in 2 hale, una pentru procesarea metalului si a doua pentru montajul final al produselor.

Bucuresti Producator
 • Sfera Clean presteaza servicii specializate de spalatorie si curatatorie chimica pentru persoane fizice si juridice, cu personal calificat, avand ca scop orientarea catre client si calitate. Pentru asigurarea unui standard calitativ, am achizitionat cele mai performante echipamente de pe piata europeana, folosind cele mai bune solutii chimice de curatat si scos pete. Din dorinta de a veni in intampinarea solicitarilor clientilor nostri, am creat si o ramura separata, specializata in croitorie, unde va stam la dispozitie cu un personal cu experienta. Pentru detalii ne puteti contacta la diana.munteanu@sferaexpert.ro

Bucuresti Servicii
 • Companie cu caracter privat, oferim servicii complexe de curatenie, vidanjare/ preluare ape uzate din fose septice/ decantoare/ puturi absorbante si transportul acestora la statii de epurare, desfundare conducte canalizare cu jet de apa de inalta presiune, spalatorie inventar moale.

Urlati Servicii
 • Reparam parbrize auto fisuri & ciobituri. Comercializam produse electrocasnice, scule electrice, mic mobilier, jucarii, provenite din suprastocuri, falimente, retururi, etc. Mai multe detalii: www.albimag.olx.ro

Popeni Distribuitor
 • Compania noastra se ocupa cu importul si distributia de echipamente tehnice pentru spalatorii auto si anume: detergent auto, ceara auto, sol revigorat si inegrit anvelope, solutii de curatat tapiterii auto, silicon bord, solutie curatat motor, parfum auto, lanci de spumare, pistoale presiune, furtune presiune, cuple rapide, lavete, bobine de hartie, aspiratoare profesionale si accesorii, aparate de spalat cu presiune apa calda-rece, inclusiv service aparate&aspiratoare.

Cluj Napoca Importator
 • SC Stil Intermed SRL ofera o gama variata de echipamente pentru spalatorii auto si produse pentru cosmetica auto. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 avand ca domeniu principal de activitate comercializarea si distributia pieselor auto pentru autovehicule indigene: Dacia, Aro, Raba. In anul 2000 ALBERT COMIMPEX si-a extins domeniul de activitate cu un service auto propriu, autorizat RAR si cu activitatea de transport international de marfuri. In anul 2014 ALBERT COMIMPEX s-a mutat intr-un sediu nou si in stransa legatura cu transportul marfurilor alimentare s-a simtit nevoia existentei unui depozit frigorific propriu, iar in anul 2015 am decis construirea acestui depozit frigorific modern asfel incat sa asiguram servicii complete clientilor nostri.

Catanele Transportator
 • Distribuitor de materiale pentru spalatorie auto si vulcanizare in Braila si Galati. Avem o gama variata de produse pe partea de consumabile pentru spalatorie auto dar si pe partea de vulcanizare. Produse spalatorie: spuma activa auto concentrata, solutii de curatat tapiterie si plastic, silicon mat si lucios, solutie de curatat motor si jante auto, solutie de intretinere anvelope, parfum concentrat si role de hartie industriala albastra. Produse vulcanizare: petice radiale, petice diagonale, petice de camera, solutii pentru lipit petice, pasta de montaj anvelope pentru camioane si turisme, valve tubeless si valve pentru senzori TPMS. Ne desfasuram activitatea in Braila, Galati si Tulcea si ne adresam in principal clientilor persoane juridice. Vanzarea produselor se face in regim Van-Sell.

Braila Distribuitor
 • Aquacarpet este specializata in spalarea covoarelor, oferindu-va servicii de calitate la cel mai mic pret din Brasov, pe tot parcursul anului. Folosim echipamente profesionale pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Brasov Servicii
 • Firma Mast Ben SRL, a fost infiintata in anul 2008 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc. Activitatea de baza este importul si distributia produse consumabile pentru industria auto.

Dej Importator
 • Motelul nostru detine un restaurant, o terasa cu 9 camere pt. cazare si o spalatorie auto. Se afla langa Pracktiker si OMV Arad. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oltenita, judetul Calarasi. Cu o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice, mistrii, uluci metalice, gratar, cancioc, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Secvoia S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oltenita Producator
 • Sprint Car SRL a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand 7 angajati, firma noastra efectueaza: spalatorie, spalari covoare, piese auto. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. In cadrul companiei Sprint Car SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Sprint Car SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Vindem spalatorii automate cu perii pentru masini, tunele pentru autoturisme, camioane, autobuze, echipamente profesionale de curatenie (spalare cu jet mare presiune, aspiratoare, maturatoare, etc.), detergenti, oferim service pe tot teritoriul tarii.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • A.E. funzioni di automazione negli impianti di lavaggio per l'industria automobilistica dal 1991. L'esperienza fino ad oggi gli permette di offrire consigli in questo ambito, la localizzazione ed eseguire progetti per la realizzazione di un'ampia gamma di lavaggio auto con functionaltati strutture molto migliorata e maggiore affidabilit utilizzando le componenti di alta qualit ( decalcificator Culligan, demineralizzata Kouch, PLC Siemens, pompe ad alta pressione CAT Thermital ecc carri armati). Oltre a qualit e design è stato notevolmente migliorato è la sostituzione del PVC e acciaio zincato, acciaio inox e cristallo con tre 3 millimetri infrangibile, materiale di facile manutenzione e d  una immagine permanente di pulizia e luminosit. vende anche parti ed accessori per il lavaggio di auto in Italia. Site: www.aeautolavaggi.it Per maggiori dettagli sui nostri prodotti, in modo asettico contattaci. Grazie.

Bucuresti Producator
 • Energy Clean este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie pentru firme, case, vile, birouri, locuinte, magazine, etc. Servicii oferite: spalare geamuri, vitrine, oglinzi, fatade curatenie generala, de intretinere, post-constructor Serviciile pot fi oferite pe raza mun.Bucuresti si Constanta. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la: Tel.: 0749995217 Site: www.energy-clean.ro

Bucuresti Servicii