Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Din Categorie
Spalatorie Auto - Spalatorii: 173 companii
 • super ok

Pantelimon Importator
 • Super bine lucrat! Prompt și de calitate!

Veresti Servicii
 • Firma noastra efectueaza servicii de curatare tapiterie auto cu aburi injectie extractie + aburi + solutii profesionale dedicate interioarelor auto. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre va rugam sa ne contactati. www.curataretapiterieauto0733607225.ro

Bucuresti Servicii
 • Cu peste 17 ani de traditie in productia de echipamente destinate spalatoriilor auto, compania noastra este recunoscuta in Europa pentru calitatea produselor livrate. Procesul de productie este certificat SGS ISO 9001-2000. Designul spalatoriilor noastre este protejat de WIPO Geneva. Echipamentele sunt certificate conform standardelor EU. Productia este organizata in 2 hale, una pentru procesarea metalului si a doua pentru montajul final al produselor.

Bucuresti Producator
 • Reparam parbrize auto fisuri & ciobituri. Comercializam produse electrocasnice, scule electrice, mic mobilier, jucarii, provenite din suprastocuri, falimente, retururi, etc. Mai multe detalii: www.albimag.olx.ro

Popeni Distribuitor
 • Compania noastra se ocupa cu importul si distributia de echipamente tehnice pentru spalatorii auto si anume: detergent auto, ceara auto, sol revigorat si inegrit anvelope, solutii de curatat tapiterii auto, silicon bord, solutie curatat motor, parfum auto, lanci de spumare, pistoale presiune, furtune presiune, cuple rapide, lavete, bobine de hartie, aspiratoare profesionale si accesorii, aparate de spalat cu presiune apa calda-rece, inclusiv service aparate&aspiratoare.

Cluj Napoca Importator
 • SC Stil Intermed SRL ofera o gama variata de echipamente pentru spalatorii auto si produse pentru cosmetica auto. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 avand ca domeniu principal de activitate comercializarea si distributia pieselor auto pentru autovehicule indigene: Dacia, Aro, Raba. In anul 2000 ALBERT COMIMPEX si-a extins domeniul de activitate cu un service auto propriu, autorizat RAR si cu activitatea de transport international de marfuri. In anul 2014 ALBERT COMIMPEX s-a mutat intr-un sediu nou si in stransa legatura cu transportul marfurilor alimentare s-a simtit nevoia existentei unui depozit frigorific propriu, iar in anul 2015 am decis construirea acestui depozit frigorific modern asfel incat sa asiguram servicii complete clientilor nostri.

Catanele Transportator
 • Distribuitor de materiale pentru spalatorie auto si vulcanizare in Braila si Galati. Avem o gama variata de produse pe partea de consumabile pentru spalatorie auto dar si pe partea de vulcanizare. Produse spalatorie: spuma activa auto concentrata, solutii de curatat tapiterie si plastic, silicon mat si lucios, solutie de curatat motor si jante auto, solutie de intretinere anvelope, parfum concentrat si role de hartie industriala albastra. Produse vulcanizare: petice radiale, petice diagonale, petice de camera, solutii pentru lipit petice, pasta de montaj anvelope pentru camioane si turisme, valve tubeless si valve pentru senzori TPMS. Ne desfasuram activitatea in Braila, Galati si Tulcea si ne adresam in principal clientilor persoane juridice. Vanzarea produselor se face in regim Van-Sell.

Braila Distribuitor
 • Firma Mast Ben SRL, a fost infiintata in anul 2008 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc. Activitatea de baza este importul si distributia produse consumabile pentru industria auto.

Dej Importator
 • Motelul nostru detine un restaurant, o terasa cu 9 camere pt. cazare si o spalatorie auto. Se afla langa Pracktiker si OMV Arad. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oltenita, judetul Calarasi. Cu o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice, mistrii, uluci metalice, gratar, cancioc, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Secvoia S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oltenita Producator
 • Sprint Car SRL a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand 7 angajati, firma noastra efectueaza: spalatorie, spalari covoare, piese auto. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. In cadrul companiei Sprint Car SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Sprint Car SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Vindem spalatorii automate cu perii pentru masini, tunele pentru autoturisme, camioane, autobuze, echipamente profesionale de curatenie (spalare cu jet mare presiune, aspiratoare, maturatoare, etc.), detergenti, oferim service pe tot teritoriul tarii.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • A.E. funzioni di automazione negli impianti di lavaggio per l'industria automobilistica dal 1991. L'esperienza fino ad oggi gli permette di offrire consigli in questo ambito, la localizzazione ed eseguire progetti per la realizzazione di un'ampia gamma di lavaggio auto con functionaltati strutture molto migliorata e maggiore affidabilit utilizzando le componenti di alta qualit ( decalcificator Culligan, demineralizzata Kouch, PLC Siemens, pompe ad alta pressione CAT Thermital ecc carri armati). Oltre a qualit e design è stato notevolmente migliorato è la sostituzione del PVC e acciaio zincato, acciaio inox e cristallo con tre 3 millimetri infrangibile, materiale di facile manutenzione e d  una immagine permanente di pulizia e luminosit. vende anche parti ed accessori per il lavaggio di auto in Italia. Site: www.aeautolavaggi.it Per maggiori dettagli sui nostri prodotti, in modo asettico contattaci. Grazie.

Bucuresti Producator
 • Firma este specializata in importul de aparatura de spalare si curatare cu jet de apa si jet de aburi. Firma se adreseaza: spalatorii auto, firme de curatenie, HORECA, dealeri auto, autoservice-uri, spatii sanitare, Industrie alimentara, etc.

Timisoara Importator
 • Firma noastra distribuie echipamente pentru spalare cu presiune, echipamente de maturat si aspirat, sisteme de spumare, piese de schimb, accesorii. Aparate de spalare cu apa rece si calda avand presiuni de lucru intre 100 bar si 3000 bar, si cu debite intre 8 L/ min si 120 L/ min. Efectuam reparatii la pompe de presiune.

Baia Mare Producator
 • O companie tanara si dinamica in acelasi timp, menita sa ofere clientilor sai o solutie completa, bazata pe grija fata de natura si mediul inconjurator. Adrom Service Carwash furnizeaza nu doar echipamente pentru spalatorii auto ci si pachet logistic complet pentru cei ce vor sa intre in afaceri deschizand una sau mai multe spalatorii auto. Noi nu livram echipamente catre end-user ci construim impreuna cu acesta o solutie viabila adaptata direct nevoilor sale. Asiguram training-ul personalului si logistica aferenta pentru ca afacerea D-voastra sa poata avea un succes garantat in cel mai scurt timp. Nu intotdeauna spatiul si utilajele garanteaza succesul. Este necesar ca acestea sa fie utilizate judicios si cat mai eficient. Va asteptam sa incepeti o activitate la care noi chiar ne pricepem.

Bucuresti Importator
 • Efectuam reparatii auto in service autorizat RAR avand in dotare echipament directie Facom GTR 560 cu Autodata 2012, scaner Bosch KTS 560, statie ITP 3,5 tone Diesel, GPL, MAS, Mask, Aer conditionat echipament roti, montare demontare echilibrare, elevatoare, truse scule cu aer comprimat, echipamente tinichigerie, cabina vopsit Tenax 8,30 scule vopsitorie electrice si pneumatice, tractari si transport cu Renault Mascott 160, Renault Master 35 piese auto contract Augsburg INT, TROST, Autonet. Autototal, tahografe si lim viteza Siemens VDO, montaj si verificari. Prelucrari metalice strung freza sudura reconditionari Atelier sticla pictata, fuziune, sablare, vitralii. confectii metalice, reparatii utilaje, mobilier lemn.

Tg-jiu Servicii
 • Confortabil si rapid: afli preturile noastre direct de pe site, fara sa pierzi timpul la telefon sau pe mail. Vezi lista de preturi curatenie si apoi da-ne un semn si intervenim prompt. Curatenie generala Curatenie dupa constructor Intretinere Curatare scaune, fotolii, canapele, coltare Curatare mocheta/ covor, gresie

Municipiul Bucuresti Servicii
Din Categorie