Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Judet
De la
Produse Chimice Farmaceutice - Produse Cosmetica &Medicala: 116 companii
 • Firma Sc Llindy Company Srl a fost infiintata in anul 2007, are sediul in Craiova, str. Dr. V Papillian Bl. G6, ap. 5, Cod Unic de Identificare: RO 22739269, Nr. Registrul Comertului: J16/2184/2007 Cont bancar: IBAN: RO60BTRLO1701202H29130XX deschis la Banca Transilvania, Sucursala Craiova, telefon: 0746 058304. Produsele sunt importate din Germania, au certificate de origine si sunt puse in vanzare la farmaciile Petryfarm, MagicFarm, Salvia, Ipeca, Farmacotem, Professional Pharma Group din Craiova, Santefarm, Cocafarm, Medicafarm din Slatina, Impala din Pitesti. Produsele au fost deja folosite cu rezultate de sportivi din Clubul de Arte Martiale Wu Ku An Li din Craiova, de sportivi din Slatina, Pitesti, Hunedoara, Craiova. Afacerea este in extindere, in Romania, deoarece produsele Aktiv3 si Sanct Bernhard din Germania sunt foarte eficiente, naturale, neaflandu-se pe lista de substante dopante. Produsele sunt notificate la Ministerul Sanatatii si sunt recomandate atat sportivilor de performanta cat si pentru toate categoriile de varsta pentru pastrarea sanatatii. LLINDY COMPANY S.R.L. este distribuitor Toshiba;din 2013 este importator si distribuitor de produse electronice, electrocasnice,jucarii,software,papetarie.

 • Preocuparea noastra pentru fitoterapie nu a fost intamplatoare si a inceput in urma cu peste zece ani, cand am deschis o farmacie cu profil naturist, in care ofeream clientilor nostri produse tipice: tincturi, ceaiuri, vitamine, produse apicole etc. Faptul ca farmacia se afla langa Spitalul Militar Central a facut ca multi bolnavi sa ne treacă pragul, solicitand diverse remedii, uneori pentru boli incurabile. In prezent lucram cu cele mai importante si eficiente suplimente alimentare din lume. Rezultatele obtinute arata ca oamenii au nevoie de aceste produse!

 • Mubarak Impex Srl, a luat fiinta in anul 2019 din dorinta de a oferi o viata mai frumoasa si mai sanatoasa. MUBARAK in diferite limbi inseamna BINECUVANTARE, de aceea toate actiunile noastre sper sa ne binecuvanteze pe toti, sa fim protejati si sa avem acces la produse bune si de calitate si accesibile din punct de vedere economic. De asemenea, din castigurile noastre vom organiza periodic acte de caritate.

 • Suntem o companie cu capital integral romanesc cu o vechime pe piata de 5 ani, incercam sa distribuim doar produse avizate de Ministerul Sanatatii. Sa oferim doar servicii de calitate. Lucram doar cu producatori autorizati. Toate produsele vin insotite de aviz si fisa de securitate. https://igienata.ro/

 • Asiguram necesarul in judetul Prahova si imprejurimi cu dispozitive medicale conform legislatiei in vigoare, parafarmaceutice si alte produse de infrumutesare si mentinere a unei sanatati bune si indelungate.

 • Sc Nigella Farm Srl este o farmacie cu produse medicale, tehnicomedicale, otc, parafarmaceutice, suplimente alimentare, preparate farmaceutice traditionale, creme cosmetice preparate in farmacie, suplimente alimentare, drogherie, siropuri, ceaiuri.

 • Wuhan Hezhong Bio-Chemical Manufacture Co., Ltd. is a comprehensive and high-tech enterprise specializing in raw steroids powder, chemical synthetic drug, pharmaceutical intermediates, Chemical raw materials, as well as chemical antisepsis. integrating R&D, manufacturing, operating and marketing into an organic whole. Steroid raw hormone powders and pharmaceutical raw materials are main products. We have been serving in steroids field for over 14years. Our products achieve the advanced standard of domestic market, many of which conform to the international standard, Kosher Certificate and ISO9001. Our factory covers an area of 33500 square meters, with clean environment and nice layout. We own several large-sized, medium-sized workshops and QA and research center with advanced equipments. All Staff will pursue high quality and perfect brand with untiring efforts, and inherit company spirit on "energy-saving, factual, enterprising and innovative ", follow the company management theory of "lives, services or soul of quality ", with the first-class products and high-quality service to meet market's demands.

 • Prezenti in Romania si Bulgaria, cu o cifra de vanzari de peste 100 de milioane Euro in 2014 si cu un numar de 245 de angajati, Romastru este o companie mijlocie de servicii farmaceutice, infiintata in 1994 in Romania. Compania asigura, ofera servicii medicale, de marketing, cercetare, depozitare si distributie integrate companiilor pentru care orientarea in aceste domenii este nepractica si ineficienta, prin stabilirea unor parteneriate pe termen lung, bazat pe rezultate certe si angajamentul de a reusi. In calitate de entitate creata cu scopul de a se ocupa de companiile din domeniul asistentei medicale bazate pe cercetare de pe pietele mai mici si mai dificile din Europa de Est, care activeaza in prezent in Romania si Bulgaria, Romastru Trading ofera o gama larga de servicii printre care: - Inregistrarea medicamentelor la autoritatile locale - Conformitatea cu farmacovigilenta si marketingul etic - Educatia medicala, precum si intalniri cu cercetatori si participari la simpozioane - Dezvoltarea si implementarea strategiilor de marketing - Vanzari si promovari de produse - Gestiunea produselor - Forta de vanzari retail - Distributie, inclusiv depozitare, logistica si incasari.

 • Roval Med Srl este activa pe piata produselor medicale din Romania din februarie 2002, avand ca activitate principala importul si distributia de produse farmaceutice si parafarmaceutice catre cele mai importante institutii din domeniul medical actual. Echipa Roval Med Srl vine in intampinarea D-voastra cu oferte avantajoase la produse de calitate, pe care le distribuim in cel mai scurt timp catre toate regiunile tarii, oferind: Rapiditate si promptitudine in livrarea produselor, maxim 48 ore, indiferent de zona. Calitatea si diversitatea produselor; clientii nostri dispun de o lista vasta de produse ce cuprinde 50 de repere, impartite pe urmatoarele game: seringi, ace de seringi, catetere, perfuzoare, fesi, comprese si tifon, leucoplast, manusi chirurgicale si de examinare, betisoare de urechi, dischete demachiante etc. Preturi accesibile si discount-uri avantajoase la anumite game de produse. O marca proprie HELP devenind factor de referinta pentru calitatea in domeniul nostru.

 • Acupunctura Brasov - Leyun Sony este una dintre cele mai de incredere si populare salone de acupunctura in orasul Brasov de mai mult de 10 ani, oferind cele mai bune servicii de la dr. Leyun Sony care este calificat si are multiple diplome in acest domeniu, absolvind universitatea de medicina naturista la Beijing.

 • Imodlex Biotech, este o companie cu capital integral romanesc care furnizeaza materii prime de cea mai inalta calitate, pentru industria farmaceutica, cosmetica si pentru industria chimica. De asemenea, compania noastra ofera ambalaje pentru industria cosmetica.

 • Chemical Company este de 10 ani o companie de traditie in industria chimica romaneasca, cu contributii recunoscute in domeniul proiectarii, producerii de produse chimice anorganice. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 • Farmacia Online Guturai.ro va ofera spre comercializare produse naturiste si homeopate precum si o gama larga de produse farmaceutice de tip OTC fara prescriptie medicala. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati. www.guturai.ro

 • Forte Vita Farm se identifica cu o echipa tanara si energica al carei principal scop este acela de a face performanta, acela de a oferi suport in libertatea de decizie a angajatilor nostri, consiliere si servicii de calitate pacientului. Personalul nostru participa permanent la programe de instruire si seminarii pentru a oferii celor aflati in suferinta cele mai bune sfaturi si recomandari profesioniste. In farmaciile Forte Vita gasiti o gama larga de produse pe care le puteti achizitiona si prin prezentarea retetelor compensate sau a retetelor gratuite, in baza contractului pe care il avem cu Casa de Asigurari de Sanatate. Farmaciile Forte Vita pun pret pe sanatate si de aceea va stau la dispozitie printr-un program prelungit si cu o gama larga de produse: -Farmaceutice şi parafarmaceutice -Cosmetice şi dermatocosmetice -Remedii homeopate si terapii naturiste -tratamente pentru copii.

 • Suntem o companie tanara pe piata de distributie a produselor naturiste si parafarmaceutice. Oferta noastră cuprinde un număr de peste 1500 de produse româneşti şi din import şi este permanent îmbogatită pentru a putea răspunde pieţei. Produsele pe care le livrăm ajung la clienţii noştri în cel mai scurt timp. Ne dorim sa fim unul dintre cei mai importanti actori din segmentul parafarmaceutic din Romania.

 • Infiintata in anul 2014, Sc Eurosolv Trading Srl-d are ca obiectiv principal de activitate comerțul cu produse chimice si cosmetice. Este o firma care se ocupa cu importul si distributia de diluanti pentru industria de lacuri, vopseluri si cosmetica.

 • We strive to provide an exceptional service to our customers by supporting them at every stage of their request for comparator drugs. We are proactive and resourceful in our sourcing, maintaining our customers confidentiality at all times. We also seek to work very closely to satisfy the requirements of our suppliers, as our relationships with them are fundamental to our ability to source comparators.

 • Belle Laser Beijing Technology Co.,Ltd focuses on diode laser medical and beauty equipment, integrating R&D, Manufacturing, Marketing, Services and OEM & ODM solutions as a whole. Our medical and aesthetic laser machine cover Diode Laser Hair Removal, Laser Lipolysis, Laser Therapy, EVLT&Vascular Surgery, Skin Rejuvenation, Skin Tightening.

 • Executam constructii civile si industriale, locuinte la cheie la preturi reale, in termenele contractuale si de o calitate ireprosabila, curatenie la domiciliu si sedii de companii, vanzari cu amanuntul, detergenti si produse de menaj si uz casnic prin magazinele noastre.