Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Instrumente Farmaceutice - Produse Cosmetica &Medicala: 46 companii
 • Advanced Pharma Promotion (APP) is a complete Marketing & Sales Company. APP is an international joint-venture funded mainly by Romanian capital and led by a talented and enthusiastic Management Team with vast experience in the international arena. Through our advanced partnership process we control all the sales chain, from import and distribution to pharmacy, physician or directly to the final customer. Through our experienced proffessionals and Management, we offer considerable added value in various fields such as business development, marketing, distribution, sales, medical & pharma promotion. We represent into the Romanian market prestigious international producers of innovative, science-based medicine, supplements and medical devices.

Iasi Importator
 • Firma Sc Multimed Farm Srl infiintata in anul 2005 are ca obiect de activitate vanzarea de produse parafarmaceutice. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Alba Iulia Distribuitor
 • Cu foarte mare seriozitate oferim o larga gama de medicamente, tehnici-medicale, parafarmaceutice. O buna colaborare cu toti colaboratorii nostri si raspundem foarte prompt la toate solicitarile clientilor nostri.

Rosiori De Vede Distribuitor
 • Firma Romastru infiintata in anul 2004 este importator -distribuitor produse farmaceutice distribuite pe teritoriul tarii. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Bucuresti Importator
 • Compania Megagen Dental Implant Romania este reprezentatul exclusiv in Romania al Megagen Implant Co. Ltd, South Korea si Botiss Dental GmBH, Germanany. Prin intermediul acestor parteneriate, compania Megagen Dental IMplant srl pune la dispozitia clientilor sai (medici stomatologi, chirurgi maxilo-faciali) sisteme avansate de implanturi dentare si biomateriale pentru regenerare osoasa.

Bucuresti Distribuitor
 • Comercializam atat in Bucuresti cat si in tara tigarete electronice, tigari OK de cea mai buna calitate. Detinem o gama variata si ultimele aparitii in domeniu, stoc permanent si livrare rapida. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul nostru, www.tigaraok.ro

Bucuresti Importator
 • Farmacie cu circuit deschis infiintata in 1999, specializata in comercializarea produselor farmaceutice, parafarmaceutice, medicamente homeopate si alopate cosmetice si tehnico medicale, de igiena si nutritie, metabolism, preparate magistrale, etc.

Craiova Servicii
 • Lantul de farmacii Remedio face parte din Montero Grup si are ca actionari familia Tudorache si fondul de investitii Pharma Investment (Islanda). Prima farmacie Remedio a fost deschisa in anul 1991 in Bucuresti de familia Tudorache. La ora actuala Remedio are un numar de 58 de farmacii situate in orasele: Bucuresti, Bihor, Braila, Galati, Sibiu, Timisoara, Iasi, Giurgiu, Constanta si Brasov. Remedio este o afacere de familie care s-a dezvoltat semnificativ promovand valorile traditionale ale familiei si punand un accent deosebit pe partea de preventie si tratamente naturiste. Dorim sa castigam increderea pacientilor nostri prin modul de abordare personalizat dar si prin serviciile unice pentru piata din Romania, a declarat Amalia Georgescu, General Manager Remedio. Pe termen mediu si lung, Remedio isi propune un ritm de crestere accelerat in ceea ce priveste numarul de farmacii. Astfel pana la sfarsitul anului 2009 vor fi deschise noi farmacii ajungand la 300 de unitati. Unul din elementele esentiale ale procesului de dezvoltare si schimbare a imaginii este legat de partea de servicii si programe care sa acopere nevoile intregii familii. Au fost create, pentru prima data in Romania, servicii speciale atat pentru mamici si bebelusi Coltul de sarcina cu produse unice pe piata romaneasca dar si servicii destinate preventiei in care sunt incluse remediile naturiste sau programele de masurare a colesterolului. De asemenea, categoria de produse dermocosmetice va fi imbogatita cu game si servicii noi. Vom introduce produse si categorii de produse in exclusivitate pentru pacienti dar, in acelasi timp, vom incerca sa derulam si un proces continuu de informare si educare a pacientilor cu privire la posibilitatile de care dispun pentru a adopta o atitudine preventiva in privinta propriei stari de sanatate, a declarat Amalia Georgescu. Lantul de farmacii Remedio a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 19 milioane Euro.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma are urmatoarele activitati: prospectarea pietii, recrutare clienti, consultanta in domeniul nutritie-preventie boli. Se pune la dispozitie mijloace de perfectionare si dezvoltarea unei cariere dinamice. O ramura speciala este formarea si calificarea in medicina quantica.

Bistrita Distribuitor
 • Cabinetul veterinar Vetcon va ofera servicii medical-veterinare pentru toate animalele de companie inclusiv specii exotice (consultatii, tratamente, imunoprofilaxie, chirurgie generala, ortopedie, stomatologie, identificare prin microcip, insamantari artificiale, determinarea momentului optim pentru insamantare, eliberare pasapoarte animale de companie) puteti procura hrana superpremium pentru animale de companie: Royal Canin, Pro Pac, Advance Hill's si Sportmix Premium la cele mai avantajoase preturi.

Sibiu Servicii
 • SC Lavanda Plus SRL este reprezentant autorizat in    Uniunea Europeana a companiei "Medical Enterprise Simurg", producatoare a dispozitivelor si consumabilelor de uz ginecologic, si este unic importator si distribuitor a produselor acestei companii.

Ploiesti Importator
 • Data fiind calitatea produselor pe care le oferim, cat si promptitudinea serviciilor noastre, numarul partenerilor este in continua crestere, acoperind o retea nationala compusa din distribuitori teritoriali, dar si spitale, cabinete si centre medicale, farmacii.

Bucuresti Importator
 • Suntem un magazin virtual de produse naturiste, tehnicomedicale, cosmetice , accesorii copii/bebe , tratamente anticancerigene, cu livrari orinde in tara (livrari gratuite in Timisoara ). Cauti un produs si nu-l gasesti?? Noi il gasim pentru tine,intreaba asistentul pe site. Cel mai mic pret de pe net.

Timisoara Distribuitor
 • Firma ofera distributie de produse Humana si Avent pentru Jud. Constanta , Braila, Galati, Tulcea si Bucuresti cat si in restul tarii prin intermediul curierilor rapizi. Principalele produse sunt. Humana lapte praf HA 1, HA 2, HA 3, Prebiotik, lapte UHT Junior Drink, Tetine , Suzete, Termometre si toata gama de produse Avent Philips.

Ovidiu Distribuitor
 • We provide high quality products to european standards. Our products are addressed to customers who would like to step forward and be recognized. Handling with responsability and professionalism each stage of production we are able to provide to our customers competitive products.

Iasi Producator
 • Compania nostra se ocupa in principal cu producerea cutiilor de carton de unica folosinta, pt colectarea deseurilor rezultate din activitatea medicala, dar si cu distributia de consumabile medicale. Ex: manusi latex examinare, manusi chirurgicale, seringi, lame de bisturiu, tuburi de recoltare, fire de sutura etc. Pentru mai multe detalii si pentru a primi oferta noastra nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • We started our activity in 2004 with the first GMP approved facility consisting of two production lines: one for sterile solutions/suspensions (eye drops) and the second for non sterile solutions/suspensions (oral drops, nasal drops/spray, topic solution/spray). The production capacity of these two lines allows the release of 30 million units per year.

Otopeni Producator
 • Servier Laboratories, the largest private pharmaceutical company in France, highly innovative research-based company in ethical pharmaceuticals, a multinational group with over 140 outlets in the world.

Bucuresti Producator
 • CEBIS International este o companie in plina dezvoltare dedicata furnizarii de servicii de recrutare, consultanta, training si management in afaceri pentru industria farmaceutica. CEBIS International ofera solutii customizate pentru partenerii nostri.

Bucuresti Servicii
 • Dupa liberalizarea asistentei veterinare, din fostul spital veterinar Satu Mare, ne-am constituit in actuala firma PRO VET PHARM, cu doi actionari, medici veterinari, Ioan Susa si Petru Zeicu. Domeniile noastre de activitate sunt: asistenta veterinara la animalele de renta si companie, comert de medicamente cu ridicata si amanuntul, hrana pasari/caini/pisici/furaje si concentrate, aparatura si instrumentar. Asistenta veterinara o desfasuram sub forma de spital veterinar, care are sali de consultatii, sali de operatii animale mari si mici, punct farmaceutic, depozit de medicamente, sala de asteptare si spatii de internare.

Satu Mare Distribuitor