Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Instrumente Farmaceutice - Produse Cosmetica &Medicala: 46 companii
  • Compania Go Hair, devizia Romania, comercializeaza produse de ingrijire a parului si a pielii capului. Compania are mai multe pozitionari, raspunzand astfel necesitatilor diferite ale segmentelor tintite. Gama REGIVERO cuprinde produse de ingrijire parului, pentru toate tipurile de par. Aceste produse se folosesc pentru intretinerea revitalizarea si regenerarea parului previne caderea parului, matreata, desipicarea firelor de par. Regivero Light reprezinta formula pentru intretinerea parului. Acest produs, se opune rigidizarii colagenului pentru a conserva supletea si elasticitatea tesuturilor care inconjoara radacina firului de par permitandu-I acesteia sa se ancoreze mai bine in pielea capului. Regivero Forte opreste caderea intensiva a parului datorita rigidizarii radacinilor. Are efecte benefice in oprirea imbatranirii premature a radacinilor, caracterizata printr-o rigidizare a colagenului ce inconjoara foliculul pilos. Aceasta comprima vasele sanguine, care hranesc si stimuleaza firul de par. Radacina slabeste, parul cade permanent, astfel incat apare o calvitie avansata. Compania comercializeaza: produse pentru par, cosmetice pentru par, produse pentru intretinerea parului, solutii de regenerare a parului, tratamente pentru calvitie, solutii pentru inceput de chelie, produse pentru infrumutesarea parului. Caderea parului este franata. Complexul de plante continute se transforma in elemente constitutive ale firului de par pentru a construii din interior o fibra densa si puternica. Unul dintre avantajele competitive ale companiei GO HAIR este dat de marile realizari ale departamentului sau de cercetare-dezvoltare. Compania investeste continuu in dezvoltarea produselor pentru par, a produselor pentru intretinerea si regenerararea parului de asemenea se investeste in tratamente intensive pentru opriprea caderii parului si regenerarea radacinii parului si a firelor de par. Compania a avut succes , datorita ingredientulelor naturale folosite in produsele de par, produsele cosmetice pentru par, tratamentelor pentru par care stimuleaza functiile naturale de regenerare a pielii capului si a parului. Compania detine mai multe brevete de inventie in domeniul produselor pentru par, produse cosmetice pentru par, tratamente pentru parul degradat, solutii pentru revitalizarea, regenerarea si cresterea parului. Aceste produse naturiste pentru par sunt folosite in saloane de infrumusetare, clinici speciaizate pentru par, centre de infrumusetare, coafura, cosmetica, frizerie. Un avantaj competitiv al gamei Regivero este dat de gradul ridicat de incredere pe care consumatorii in au in produse. Aceasta este stimulat si de oferirea unei Garantii pe Satisfactie din partea producatorilor. Astfel compania GO HAIR este considerata o marca de incredere, sub care se vand produse de calitate superioara.

Cluj-Napoca Producator
  • AGER DENT  este o companie infiintata in anul 2001 , al carui domeniu principal de activitate este importul si distributia de consumabile stomatologice. Produsele importate si comercializate de compania noastra nu sunt ''extraordinare'' , '' nemaiauzite'', '' nemaiintalnite '' . Sunt produse clasice , obisnuite  , utilizate in practica  dar care se remarca printr-un lucru : cu siguranta, prezinta cel mai bun raport pret / calitate. Am reusit sa oferim cel mai bun raport  pret / calitate si cu ajutorul colaboratorilor nostri externi , firme renumite pe plan mondial in domeniul productiei de echipamente stomatologice : PIGEON TRADING CO. (Japonia) , PROTECHNO FAMADENT ( Spania) , MILTEX INC. ( S.U.A ) ,  ROMIDAN  LTD.( ISRAEL ) , DENTALLINE (GRECIA ) , SUPERLINE TECH INC. ( S.U.A ) ,DIADENT INTERNATIONAL (Canada - Korea ) , ACEONEDENT ( Korea), FIMA INSTRUMENTS ( Pakistan ), RECODENT ( S.U.A - Taiwan), KENDA ( Liechstenstein) , NORDIN ( Elvetia ) , BILKYM CHEMISTRY ( Turcia ) , POLDENT ( Polonia), S & S SCHEFTNER (Germania). Am incercat  in toti acesti ani ca  sloganul companiei noastre , '' CALITATEA NU ESTE SCUMPA ! '' sa devina realitate , sa devina un brand. Colaboratorii nostri constanti spun ca am reusit. Va invitam si pe dumneavoastra sa descoperiti acest lucru. Va multumim anticipat pentru colaborare cu respect , Ager Dent

Bucuresti Import - Export
  • Denyro este o companie multinationala, prezenta de 10 ani in Romania oferind conditii de lucru competitive atat angajatilor cat si beneficiarilor sai. Denyro se mandreste cu faptul ca a creat un mediu de lucru competitiv pentru angajatii sai.

Bucuresti Distribuitor
  • We are a private enterprise, established in the year 1997, which specializes in the production, import and export of health care products – health aids, nutrition supplements and organic products. The company supplies its products for European customers who require high-quality products. Our products are distributed under the NATURPORT trademark and are designated for European wholesalers and distributors who demand high quality products. We also provide OEM service to companies distributing their products under own brand. If you are interested in any of our products, you are looking for a way to import of these products to your country, you want to be our distributor or you are looking any other form of the cooperation, please feel free and contact us for more detailed information.

Snina Import - Export
  • Infiintata in anul 2005, compania noastra este unicul importator in Romania pentru produsele NeilMed Pharmaceuticals Inc din Statele Unite. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati. Contact: VICOL SORIN Tel. 0744576090. www.sinuzite.ro

Dudestii Noi Distribuitor
  • Infiintata in anul 1997, Patrice Com S.R.L este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse parafarmaceutice, seringi, ace, fesi, tifoane, ceaiuri. Compania are un efectiv de 4 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Patrice Com S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor