Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Echipament Cosmetic - Ingrijire Personala: 85 companii
  • Sc Slim Lady Salon srl, ro 21321002, j23/722/2007, distribuitor de produse cosmetice profesionale gama Cosmedic si Nerea - Paris. Salon de remodelare corporala si cosmetica cu vanzare produse cu amanuntul.

Popesti Leordeni Distribuitor
  • Firma este unic distributor si importator de la Grafton Germany. Toate produse pentru aplicare unghii false si accesorii. Magazin online. Geluri la cel mai inalt nivel de calitate si la standard european. Distributie in curand in toata tara.

Timisoara Distribuitor
  • Salonpro este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse pentru ingrijirea parului, aparatura electrica, accesorii si mobilier destinate exclusiv saloanelor de coafura si infrumusetare. SALONPRO importa si distribuie in Romania si Republica Moldova produse destinate exclusiv profesionistilor, in saloane de coafura si/sau infrumusetare. Gama de produse este foarte larga: - produse pentru ingrijirea parului Paul Mitchell – nr. 1 in SUA (www.paulmitchell.com) si Artego (www.artegohairprofessional.com) una dintre cele mai importante game din Italia - aparatura electrica pentru saloane de coafura BABYLISSPRO, numarul 1 in Europa (www.babylisspro.com) - mobilier pentru saloane de coafura Ceriotii si AGV, marci foarte cunoscute in Europa - cataloage profesionale destinate saloanelor de coafura - ceara si produse de epilat - foarfece profesionale - alte accesorii destinate exclusiv saloanelor de coafura SHOWROOM BUCURESTI - Str. Nitu Vasile nr. 57, sector 4 SHOWROOM CONSTANTA - Str. Farului nr. 21

Bucuresti Import - Export
  • Infiintata in anul 1996, Visage Style S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges. Compania Visage Style S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate precum coafor, estetica faciala, manichiura, pedichiura, estetica corporala. Firma noastra are un personal de 24 angajati. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Visage Style S.R.L. a dovedit ca este un partener de afaceri serios. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Pitesti Servicii
  • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 1998. Cu o echipa de 16 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cosmetice - creme, masti, vopsea de par, sampoane, geluri de dus, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor