Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cosmetica - Ingrijire Personala: 976 companii
 • Promovarea conceptului BIOeste una din putinele modalitati prin care fiecare dintre noi poate aduce putina sanatate si putina lumina in viata noastra si a celor din jurul nostru. Life-care modalitatea de a obtine un stil de viata sanatos iti poate aduce in acelasi timp si venituri prin inceperea unei afaceri de familie fara investitii sau riscuri. Pentru informatii suplimentare acceseaza WWW.life-care.ro. Persoana de contact Georgeta Farcas 0741045744, 0234/553317.

Bacau Distribuitor
 • Firma noastra are activitate bazata pe import-export, tarile afiliate: Italia, Marea Britanie, Frana si Germania. Numar angajati: sub cinci persoane. Distributia se face prin intermediul magazinelor de profil. Produse: articole vestimentare, cosmetice.

Bucuresti Servicii
 • Salonpro este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse pentru ingrijirea parului, aparatura electrica, accesorii si mobilier destinate exclusiv saloanelor de coafura si infrumusetare. SALONPRO importa si distribuie in Romania si Republica Moldova produse destinate exclusiv profesionistilor, in saloane de coafura si/sau infrumusetare. Gama de produse este foarte larga: - produse pentru ingrijirea parului Paul Mitchell – nr. 1 in SUA (www.paulmitchell.com) si Artego (www.artegohairprofessional.com) una dintre cele mai importante game din Italia - aparatura electrica pentru saloane de coafura BABYLISSPRO, numarul 1 in Europa (www.babylisspro.com) - mobilier pentru saloane de coafura Ceriotii si AGV, marci foarte cunoscute in Europa - cataloage profesionale destinate saloanelor de coafura - ceara si produse de epilat - foarfece profesionale - alte accesorii destinate exclusiv saloanelor de coafura SHOWROOM BUCURESTI - Str. Nitu Vasile nr. 57, sector 4 SHOWROOM CONSTANTA - Str. Farului nr. 21

Bucuresti Import - Export
 • ELIS, sprancene a la Hollywood. Beauty salon. Beauty salon. Elis, maestra sprancenelor. Tratamente cosmetice. Impachetari in parafina, ciocolata, parafango, alge marine, namol rece si termic. Masaj: de relaxare, somatic, anticelulitic, drenaj limfatic si reflexoterapie. Tratamente complete pentru diferite tipuri de ten. www.elis-sprancene.ro

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de remodelare, slabire si intretinere corporala prin diete personalizate prin consiliere nutritie, exercitii fizice adecvate si realizarea de programe personalizate; utilizam aparate medicale de fizioterapie pentru diminuareastratului adipos si pentru remodelare corporala utilizand proceduri de endermologie, presoterapie (drenaj limfatic), ultrasonoterapie, electroterapie (lipoliza, tonifiere), infrarosuterapie; impachetari cu diverse produse naturale in functie de profilul si ncesitatile fiecarui organism.

Buzau Servicii
 • Fabrication de produits cosmetiques pour les professionnels de l'esthetiques, thalasso et SPA. Des produits a base d'huile de palme tunisienne pure, et d'huiles vegetales et essentielles (argan, onagre, the, menthe poivree, rose...)

Ariana Producator
 • Comert online cu produse cosmetice naturale de o calitate exceptionala(Greenland, Mon Platin, Naturissima, Seaderm, Village, Herbacin, Fette) pentru tratament la domiciliu si distributie cosmetice naturale pentru tratament profesional (Spaderm, Erbasol).

Iasi Distribuitor
 • Exportator de fier vechi in Asia. Importator de produse herbominerale din Asia, cu o vechime pe piata romaneasca de peste 14 ani. Importator de produse cosmetice cu ingrediente naturale din Asia. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

Bucuresti Import - Export
 • Companie austriaca ofera oportunitatea de a dezvolta o afacere prospera. Compozitia produselor 100% naturala pe baza de miere si uleiuri eterice au efect deosebit si o calitate excelenta. Incercati!

Tg-mures Distribuitor
 • Tishara Salon S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Compania Tishara Salon S.R.L efectueaza servicii de infrumusetare corporala - coafura, manchiura, pedichiura si cosmetica. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Tishara Salon S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1992. Avand 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparatura de electrostimulare, aparatura pentru masaj si pentru centre de infrumusetare, produse cosmetice profesionale de fata si de corp, cursuri cosmetica, masaj, baby-sitter, menaj. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania, fiind primul centru de Infrumusetare privat din Romania si prima scoala privata de masaj. Leea Trade S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Leea Trade S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Garantam sa va oferim produsul favorit, oricare ar fi acesta !!!

Bucuresti Distribuitor
 • Ideal Contour Srl a devenit din februarie 2023, Derma View Clinic. Va oferim terapii corporale, tratamente faciale, epilare definitiva, fotoregenerare. Terapii corporale: LipoLaser, LPG Cellu M6 Keymodule2 - masaj endermologic, Dermocell - masaj endermologic, RadioFrecventa cu Vacuum pulsatoriu si continuu, Microdermabraziune corporala lozalizata pentru vergeturi sau totala. Tratamente si terapii faciale: Microneedling, Fotoregenerare SPL, Peeling chimic, Tratament cu oxigen hiperbaric si infuzie de cocktailuri de puritate medicala, Microdermabraziune faciala, Peeling enzimatic, RadioFrecventa cu Vacuum continuu si pulsatoriu, RadioFrecventa fara Vacuum. Epilare definitiva - atat pentru zonele corporale cat si pentru cele faciale.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Saria Star Club S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste in sala de fitness si infrumusetare corporala - aerobic, masaj, cosmetica, manichiura. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Servicii de frizerie, coafura, cosmetica, manichiura-pedichiura, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, refelexoterapie, electrostimulare, tratamente cosmetice cu produse Dermatec, impachetari cu ciocolata, impachetari cu extract de cafea, sauna.

Bucuresti Servicii
 • Rise International S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Piatra Neamt, judetul Neamt. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: selectie si plasare forta de munca, estetica, cosmetica, endermologie, proelliex. Compania are un efectiv de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Rise International S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Rise International S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Piatra Neamt Servicii
 • Edina Beauty Center S.R.L, a fost fondata in 2006 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Edina Beauty Center S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de infrumusetare - coafura, cosmetica, manichiura, aerobic, masaj, impachetari. Compania noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Edina Beauty Center S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Edina Beauty Center S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Cluj Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Sublim International S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Compania Sublim S.R.L. va pune la dispozitie servicii de infrumusetare - coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica de cea mai buna calitate Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Sublim International S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Visage Style S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges. Compania Visage Style S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate precum coafor, estetica faciala, manichiura, pedichiura, estetica corporala. Firma noastra are un personal de 24 angajati. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Visage Style S.R.L. a dovedit ca este un partener de afaceri serios. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Pitesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Compania Sanel S.R.L efectueaza servicii de infrumusetare - coafura, cosmetica, frizerie, manichiura, pedichiura. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Sanel S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sibiu Servicii
 • Vinninvest, a fost fondata in 2001 in Baia mare, judetul Maramures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Vinninvest este sa efectueaze servicii profesioniste de divertisment si infrumusetare - salon de biliard si centru de estetica corporala, cosmetica, masaje. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Vinninvest si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. www.missbeauty.com.ro

Baia Mare Servicii