Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cosmetica - Ingrijire Personala: 949 companii
 • Exportator de fier vechi in Asia. Importator de produse herbominerale din Asia, cu o vechime pe piata romaneasca de peste 14 ani. Importator de produse cosmetice cu ingrediente naturale din Asia. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

Bucuresti Import - Export
 • Companie austriaca ofera oportunitatea de a dezvolta o afacere prospera. Compozitia produselor 100% naturala pe baza de miere si uleiuri eterice au efect deosebit si o calitate excelenta. Incercati!

Tg-mures Distribuitor
 • Tishara Salon S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Bucuresti. Compania Tishara Salon S.R.L efectueaza servicii de infrumusetare corporala - coafura, manchiura, pedichiura si cosmetica. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Tishara Salon S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1992. Avand 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparatura de electrostimulare, aparatura pentru masaj si pentru centre de infrumusetare, produse cosmetice profesionale de fata si de corp, cursuri cosmetica, masaj, baby-sitter, menaj. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania, fiind primul centru de Infrumusetare privat din Romania si prima scoala privata de masaj. Leea Trade S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Leea Trade S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Garantam sa va oferim produsul favorit, oricare ar fi acesta !!!

Bucuresti Distribuitor
 • Ideal Contour S.r.l. va ofera terapii corporale, tratamente faciale, epilare definitiva, fotoregenerare, bronzare organica. Terapii corporale: LipoLaser, LPG Cellu M6 Keymodule2 - masaj endermologic, Dermocell - masaj endermologic, Cavitatie, RadioFrecventa cu Vacuum pulsatoriu si continuu, Presoterapie, Mezoterapie, Electrostimulare, Impachetari corporale pentru slabire rapida, anticelulita si antivergeturi, Ultrasunete, Microdermabraziune corporala lozalizata pentru vergeturi sau totala, Masaj anticelulitic, Masaj de relaxare, Masaj cu Bambus, Masaj terapeutic, Masaj de relaxare cu scoici calde. Tratamente si terapii faciale: Micro-needling, Fotoregenerare SPL, Peeling chimic, Tratament cu oxigen hiperbaric si infuzie de cocktailuri de puritate medicala, Microdermabraziune faciala, Peeling enzimatic, RadioFrecventa cu Vacuum continuu si pulsatoriu, RadioFrecventa fara Vacuum, Ultrasunete, Mezoterapie, Masaj facial manual, Tratament ochi, Tratament buze, Tratament maini. Extensii gene fir cu fir - clasic, 2D, 3D sau Hollywood Look. Epilare definitiva SPL - atat pentru zonele corporale cat si pentru cele faciale. Bronzare organica - pentru tot corpul, sau doar pentru fata, gat si decolteu.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Saria Star Club S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste in sala de fitness si infrumusetare corporala - aerobic, masaj, cosmetica, manichiura. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Servicii de frizerie, coafura, cosmetica, manichiura-pedichiura, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, refelexoterapie, electrostimulare, tratamente cosmetice cu produse Dermatec, impachetari cu ciocolata, impachetari cu extract de cafea, sauna.

Bucuresti Servicii
 • Rise International S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Piatra Neamt, judetul Neamt. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: selectie si plasare forta de munca, estetica, cosmetica, endermologie, proelliex. Compania are un efectiv de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Rise International S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Rise International S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Piatra Neamt Servicii
 • Edina Beauty Center S.R.L, a fost fondata in 2006 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Edina Beauty Center S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de infrumusetare - coafura, cosmetica, manichiura, aerobic, masaj, impachetari. Compania noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Edina Beauty Center S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Edina Beauty Center S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Cluj Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Sublim International S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis. Compania Sublim S.R.L. va pune la dispozitie servicii de infrumusetare - coafura, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica de cea mai buna calitate Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Sublim International S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Visage Style S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges. Compania Visage Style S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate precum coafor, estetica faciala, manichiura, pedichiura, estetica corporala. Firma noastra are un personal de 24 angajati. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Visage Style S.R.L. a dovedit ca este un partener de afaceri serios. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Pitesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Compania Sanel S.R.L efectueaza servicii de infrumusetare - coafura, cosmetica, frizerie, manichiura, pedichiura. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Sanel S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sibiu Servicii
 • Vinninvest, a fost fondata in 2001 in Baia mare, judetul Maramures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Vinninvest este sa efectueaze servicii profesioniste de divertisment si infrumusetare - salon de biliard si centru de estetica corporala, cosmetica, masaje. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Vinninvest si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. www.missbeauty.com.ro

Baia Mare Servicii
 • Self Company S.R.L a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Compania noastra distibuie in zona Galati- Tecuci- Focsani -Braila produse de calitate ca: tehnica medicala - comprese, fesi tifon,vata, seringi, ace, branule, miniperfuzoare, tensiometre, termometre, aparate de glicemie si consumabile, aparatura pentru persoanele cu handicap cum ar fi: scaune rulante, bastoane, carje, elevatoare pentru ridicarea si transportul persoanelor in interior, cadre de mers etc; teste de sarcina, teste de ovulatie, teste de menopauza; parafaramaceutice - unguente naturiste, ceaiuri, suplimente nutritive, pudre, alcool sanitar, cosmetice naturiste, solutii farmaceutice (alcool boricat, alcool mentolat, violet degentiat, albastru de metilen, mixtura mentolata etc. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor distribuite de Self Company S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Self Company S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Distribuitor
 • Inca de la infiintare Turkrom S.A. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Turkrom S.A. comercializeaza o gama larga de produse cosmetice, detergenti, sapunuri, parfumuri, servetele, creme de pantofi. Firma noastra are o echipa de 48 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Ne-am infiintat in anul 1994. In acest timp am acumulat o bogata experienta in comertul en-gros si en detail de produse textile, incaltaminte si accesorii ale brand-ului MOTOR JEANS. Avem o larga retea de distributie in toata tara atat prin magazinele proprii cat si prin punctele de desfacere ale colaboratorilor nostri. Principiile noastre de lucru in relatiile cu clientii se bazeaza pe corectitudine, promptitudine si loialitate. Din anul 2001 suntem unicul distribuitor al marcii Motor Jeans in Romania. Prin produsele pe care le distribuim avem ca target o gama larga de consumatori incepand de la 14 ani si pana la peste 65 ani, acoperind o varietate de stiluri de la sport, casual, pana la elegant. Ne adresam unui client fidel, cu o personalitate puternica preocupat de imaginea sa si intotdeauna atras si iubitor de nou. Impreuna cu prtenerii nostri promovam un concept, un stil de viata, un alt fel de "a fi". Daca sunteti interesati sa colaboram sau doriti mai multe informatii despre noi accesati sectiunea profil membru.

Constanta Distribuitor
 • Miss Linet S.Alon S.R.L. din Constanta, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 1 angajati, Miss Linet S.Alon S.R.L. efectueaza: servicii de infrumusetare - cosmetica, machiaj. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. In cadrul companiei Miss Linet S.Alon S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Miss Linet S.Alon S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Constanta Servicii
 • Anima S.R.L. din Dumbraveni, judetul Sibiu pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: madicamente si cosmetice. Compania are un efectiv de 4 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Anima S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Anima S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Dumbraveni Altul
 • Infiintata in anul 1996, Carmen Stil Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Carmen Stil S.R.L va pune la dispozitie servicii de servicii de infrumusetare, coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Carmen Stil S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Carmen Stil S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Servicii
 • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 1998. Cu o echipa de 16 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cosmetice - creme, masti, vopsea de par, sampoane, geluri de dus, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor