Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Produse Cosmetica &Medicala: 284 companii
 • Firma noastra a aparut pe piata din romania in anul 2004. Cu un numar relativ mic de agajati a reusit sa-si multumeasca clientii si este intr-un continuu flux de dezvoltare. Si dumneavoastra puteti beneficia de serviciile noastre.

Bucuresti Servicii
 • Cabivet este un cabinet veterinar din Slobozia, iar obiectul de activitate este prestarea de servicii de asistenta veterinara in Ialomita si in judetele limitrofe, clientii nostri fiind atat persoane fizice cat si juridice (ferme de toate speciile, asociatii ce protejeaza animalele, institutii publica cu G.A.Z etc.)

Slobozia Servicii
 • Laboratorul nostru de tehnica dentara executa lucrari artistice, la timp si de buna calitate. Pentru cabinetele de stomatologie oferim întreaga gama de lucrari fixe si mobile. Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 8 - 20.

Bucuresti Producator
 • Cabinet stomatologic dotat la standarde europene, ofera servicii de medicina dentara, servicii complete in stomatologie. Dorim colaborare in domeniul stomatologic cu companii interesate de introducerea in pachetul salarial a unor bonificatii din domeniul medical, stomatologic.

Bistrita Servicii
 • Producator, importator si distribuitor produse exclusiv pentru tehnica dentara. Experienta de 10 ani in meseria de tehnician dentar. Consultanta, echipare totala pentru laboratoare de tehnica dentara.

Tg. Mures Distribuitor
 • Cabinet Medical Individual ORL, Dr. Paun Gabriela, Policlinica Vulcan, Etaj 1, cam. 58, ofera consultatii si tratamente ORL, fise auto si de angajare, programare endoscopie nazo-sinusala, audiometrie, protezare auditiva cu cea mai moderna aparatura de pe piata, la preturi acceptabile. Programari 0740560785.

Vulcan Servicii
 • Compani multinationala, desfasoara proiect in domeniul comertului relational, este extinsa in peste 80 de tari, ofera avantaje la nivel international, educatie financiara, loialitatae fata de parteneri si colaborare pe termen lung.

Bucharest Servicii
 • Centrul stomatologic a fost inaugurat în această locaţie în anul 2005 şi corespunde complet standardelor Uniunii Europene. Centrul foarte spaţios şi primitor este compus dintr-un cabinet de stomatologie generală şi un cabinet de stomatologie generală-implantologie şi este dotat cu: - unit stomatologic de ultimă generaţie - cameră video intraorală (permite vizualizarea cavităţii bucale atat de către medic, cat şi de către pacienţi) - aparat cu ultrasunete pentru detartraj - profijet (îndepărtarea petelor dentare cu jet de bicarbonat) - lampă de fotopolimerizare cu ultraviolete (ajută la întărirea materialului de plombă) - aparat de sterilizare la cald - trusă de chirurgie orală - trusă de implantologie - trusă de albire a dinţilor - trusă de tatuaje dentare din aur sau pietre preţioase. In acest cabinet se lucrează doar cu materiale şi aparatură de calitate superioară, certificate ISO 9001, iar profesionalismul echipei medicale şi satisfacerea dorinţelor pacienţilor sunt pe primul plan.

Braila Servicii
 • Firma comercializeaza: - Purificatoare de aer cu placi Saline, unice in tratarea si prevenirea afectiunilor respiratorii (astm, bronsite, sinuzite, rinite, alergii respiratorii); Va garantam promptitudine si seriozitate.

Bucuresti Distribuitor
 • Dorim sa ne dezvoltam prin marirea numarului de colaboratori in toata tara. Activitatile pe care le propunem sunt: dezvoltarea unei echipe si formare de portofoliu de clienti. Domeniile sunt distributie directa, marketing in echipa, comert electronic. Instruirea este asigurata. Castigurile sunt pe baza de comisioane si bonusuri in functie de performanta. Pentru informatii suplimentare la tel 0766.33.55.96

Cluj Napoca Distribuitor
 • Nu santem mari, nu santem cei mai buni, dar incercam pe cat se poate sa-i multumim pe clientii nostri alaturi de care existam. Comanda onorata cu produse de cea mai buna calitate la preturile cele mai bune si in cel mai scurt timp este telul nostru.

Braila Distribuitor
 • Proctoclinic - clinica de proctologie ce trateaza bolile anale prin metode nechirurgicale. Standardele de calitate sunt asigurate de dr. Gabriel Mitulescu si intreaga echipa de medici. Hemoroizii, fisurile anale, maristele, abcesele si fistulele perianale isi gasesc tratamentul in clinica noastra.

Bucuresti Servicii
 • Din 2002, data infiintarii, dintr-o societate cu semnificatie locala am ajuns sa comercializam produsele Angelcare si Hartig + Helling pe zone geografice crescande, furnizand pe langa produse fiabile si seriozitate si promptitudine.

Cluj-napoca Import - Export
 • Firma Yosomo Grup se ocupa de producerea de aparatura pentru tehnicieni dentari. Desi pe piata din Romania sunt multe aparate pentru tehnicieni, noi vrem sa oferim un alt fel de produs: aparatele noastre sunt produse impreuna si pentru tehnicieni dentari. Prototipurile sunt testate in laboratoare de tehnica dentara cu care colaboram, astfel aparatele sunt roada unei colaborari cu mai multi tehnicieni, tinand cont de sfaturile lor, astfel incat aparatele sa fie cat mai practice si cat mai usor de folosit. Incercam sa tinem pasul si cu cele mai noi tehnologii si cu cele mai noi materiale, la prelucrarea carora urmeaza sa fie folosita aparatura noastra.

Cluj Napoca Producator
 • Firma noastra produce si comercializeaza hartie igienica cu tub si fara, gofrata si negofrata, diverse calitati si nuante. Hartia poate fi intr-un strat sau doua straturi. Din derivatele hartiei igienice comercializam: servetele de masa si prosoape de bucatarie.

Fagaras Producator
 • Firma se ocupa cu importul si distributia de produse cosmetice,parfumuri si deverse accesorii pentru femei si barbati. Firma cauta persoane interesate de a distribui produsele noastre cu comisioane substantiale.

Craiova Import - Export
 • Procedeul de epilare cu lumina intens pulsata (IPL Intense Pulsed Light) este o solutie moderna, care aplica tehnologii testate. Lumina intens pulsata (IPL) transporta o cantitate mare de energie prin piele pana la nivelul "tintei", care in tratamentul de epilare este pigmentul firului de par (melamina). Prin descarcarea de energie intensa la nivelul radacinii firului de par acesta este distrus integral. UN EXCELENT RANDAMENT AL INVESTITIEI! - tehnologie patentata si sigura - utilizare simpla, eficienta sporita - aparat de dimensiuni mici - costuri de exploatare mai reduse cu pana la 80% fata de alte sisteme IPL - nu necesita filtre aditionale (lungimile de unda sunt modulate din software) - posibilitate upgrade la software

Cluj Napoca Distribuitor
 • Compania nostra se ocupa cu importul si distributia de consumabile medicale. Pe langa consumabile medicale, importam deasemenea si mobilier pentru spitale (mobilierul este produs in Italia). Pentru mai multe detalii si pentru a primi oferta noastra nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Blue Spa iti ofera servicii complete de ingrijire si infrumusetare: frizerie, coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj, reflexoterapie, tratamente corporale. Iti propunem un nou concept: imbinarea decorului, produselor, aparaturii si serviciilor specifice saloanelor de frumusete ultra-centrale, cu preturile mici specifice saloanelor de langa casa ta. Pe langa toate acestea, avem promotii permanente si oferte speciale in fiecare luna ! Ne gasesti usor: Str. Sos.Virtutii,Nr.148,Crangasi (in incinta complexului Express Bazr-Emag), sector 6, Bucuresti Tel: 0728.011.861 Web: www.bluespa.ro

Bucuresti Servicii
 • INFINITY comercializeaza in sistem vanzari directe (pe baza de catalog) produse cosmetice (Carlo di Roma, Elea, MM Beauty, Fleur de Mer, Glamour), parfumuri (Dana, Parfums via Paris), detergenti (Madel), bijuterii, accesorii piele.

Ploiesti Distribuitor