Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Produse Cosmetica &Medicala: 285 companii
  • INFINITY comercializeaza in sistem vanzari directe (pe baza de catalog) produse cosmetice (Carlo di Roma, Elea, MM Beauty, Fleur de Mer, Glamour), parfumuri (Dana, Parfums via Paris), detergenti (Madel), bijuterii, accesorii piele.

Ploiesti Distribuitor
  • Vitaking SRL a fost infiinta in 2006 si este recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Profilul firmei: distributia vitaminelor si a suplimentelor naturale. www.vitaking.ro

Odorheiu-secuiesc Distribuitor
  • Julicom  c est une  maison commerciale qui commerce une vaste gamme de couches et adulte incontinence fournisses, toute production Europeenne de premiere et seconde qualit.

P. Picena Import - Export
  • Fippi International S.R.L. este reprezentantul in Romania al societatii Fippi SpA Italia, unul dintre cei mai importanti producatori de scutece superabsorbaante pentru copii din Europa. Gama de produse: scutece pentru copii, scutece pentru adulti, tampoane igienice pentru femei, servetele umede.

Bucuresti Import - Export
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Agro Zoo Boo S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: Clinica Veterinara si comercializare produse animale de companie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 20% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii