Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Unelte & Scule Industriale - Masini si Utilaje Industriale: 419 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Firma Cablero S.R.L are o echipa de 50 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de cabluri de otel si accesorii, accesori pentru instalatii de ridicat. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Cablero S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Cablero S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Malu Serv S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Malu Serv S.R.L. efectueaza servicii de service masini, unelte cu comanda numerica, modernizari. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Malu Serv S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 60 angajati, Epinvest S.R.L. comercializeaza o gama larga de: scule electrice, centrale termice, utilaje pentru constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Mafcom Prod Impex Srl a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 40 angajati, Mafcom Prod Impex S.R.L. importa o gama larga de: scule, echipamente si materiale pentru industrie si constructii, unelte de mana. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Partener S.R.L a fost infiintata in anul 1996 are mai multe puncte de lucru printre care si in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma noastra importa o gama larga de scule electrice. Principala noastra piata de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1992, Rondaco Import Export S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese de schimb pentru utilaje, incarcatoare frontale importate din Polonia si Slovacia. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2001, Sfera S.R.L este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 30 angajati, Sfera S.R.L comercializeaza o gama larga de: echipamente si materiale de sudura, geenratoare de curent si de sudura cu motor termic, dispozitive si mecanisme de ridicat (poduri rulante, palane, electropalane), discuri abrazive, scule de mana, echipamente de exhaustare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1993, Briobit S.R.L. este situata in Constanta, b-dul Ferdinand nr.96 Constanta. Cu un efectiv de 8 angajati, Briobit S.R.L. comercializeaza o gama larga de: scule electrice de mana, acumulatori, service. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Constanta. Clientii nostri sunt IMM de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre de la producatori ca Bosch, Varta, Irwin, Stanley ofera o satisfactie garantata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Din anul 2003 suntem distribuitori unici pentru Romania ai ROSS Controls USA Cu un efectiv de 3 angajati, Casel Prodimpex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: valve pneumatice. cilindri pneumatici, valve de siguranta, valve coaxiale, valve duble pt prese, valve proportionale, dispozitive preparare aer, valve proiectate dupa necesitatile clientului, etc. produse de ROSS in USA si Germania. ROSS a fost infiintata in Michigan USA in 1920 devenind in timp o prezenta globala cu produse la cele mai inalte standarde de calitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Din 2008 suntem distribuitor al EXAIR Corporation - USA pentru amplificatoare de aer tip cortina sau circulare, cu si fara ionizare, aspiratoare/conveioare pneumatice, dispozitive pneumatice pentru racire, pistoare de suflat de mare eficienta. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national din industria metalurgica, constructii de masini, aluminiului, sticlei, etc. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Tim Electrocolor S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, pe strada Lalelelor, nr. 23. TIMELECTROCOLOR proiecteaza, produce si comercializeaza linii de vopsire cu pulbere in camp electrostatic. In cadrul acestui larg domeniu suntem specializati in: -pregatire de suprafete in solutii apoase prin imersie sau pulverizare -uscatoare dupa pregatirea suprafetelor -cabine de vopsire manuale cu pulbere -cabine de vopsire automate cu pulbere -sisteme de pulverizare cu pulbere in camp electrostatic ITW GEMA Elvetia -cuptoare de polimerizare -sisteme de transport automate sau manuale -cabine de vopsire / uscare industriale pentru vopsea lichida Lista noastra de referinta contine nume sonore din industria romaneasca cum ar fi : ARCTIC, ELECTROALFA, ELECTROLUX ROMANIA, AUTOMATICA, ELBA, ELECTROAPARATAJ, DUAL MAN pentru a aminti numai cateva dintre cele peste 180 de linii de vopsire montate in toata Romania. Cabinele de vopsire cu pulbere in camp electrostatic si unitatile pistoalele de pulverizare comercializate sunt certificate INSEMEX certificare absolut necesara conform legislatiei in vigoare. De asemenea oferim servicii de vopsitorie cu pulbere in camp electrostatic prin capacitatile de vopsire din Timisoara. Pe baza de contract asiguram service specializat pentru echipamente ITW GEMA Elvetia si piese de schimb pentru acestea. Dispunem de stoc permanent de piese de schimb la baza noastra de productie din Timisoara. Garantia calitatii noastre este asigurata de sistemul de asigurare a calitatii certificat ISO 9001:2000.

 • TDS Tehnica de Sudura S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 8 angajati, Tehnica de Sudura S.R.L. comercializeaza o gama larga de: aparate de sudura, consumabile, accesorii, instalatii de debitare oxigaz si cu jet de plasma, instalatii de debitare cu comanda numerica (CNC). Produsele si serviciile noastre au ca piata de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Info Serv Mileniul Iii Bucuresti a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Valenii De Munte, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Info Serv Mileniul Iii Bucuresti produce o gama larga de piese de schimb pentru masini industriale: osii, axe, roti dintate, suruburi, flanse. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Alcano Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 5 angajati, Alcano Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de scule electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Societatea noastra functioneaza din anul 2002, timp in care am acumulat experienta in domeniul sculelor si utilajelor electrice, pneumatice ori de inalta frecventa. Comercializam o gama larga de: scule electrice , utilaje pentru constructii precum si accesorii. Pentru sculele si utilajele comercializate oferim garantie conform legilor in vigoare, cu service gratuit in garantie si service post-garantie in Arad la sediul societatii noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local . Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 5 angajati, TOOL ONE S.R.L. importa o gama larga de: scule pentru masini comanda numerica - freze, port scule, placute amovibile, menghine, sarma electroeroziune, agent anticoroziv, rasina. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Victor S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: motopompe, pompe de suprafate, scule pneumatice, masini electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Am o experienta vasta pentru următoarele activităti: -montajul utilajelor industriale,in special linii de imbuteliere. -lucrări de punere in functiune a utilajelor de productie -acceptarea de reparatii, de identificare a erorilor, decizie cu privire la cel mai eficient tip de reparatie -folosirea metodelor de reparare ce permit reutilizarea rapidă a echipamentelor de productie -eliminarea sursele de defectare si implicarea in activităti de optimizare a functionării utilajelor -scoaterea din / punerea in functiune a instalatiilor de productie -adaptarea parametrilor utilajelor conform cerintelor clientului -asigurarea documentatiei -punerea in aplicare a obiectivelor de calitate și de mediu aflate in jurisdictia clientului -furnizarea de piese de schimb sau cele mai potrivite piese echivalente

 • Sc Rophill Com Srl este o companie cu capital integral privat romanesc si activeaza din anul 1999 pe piata furnizorilor de:organe de asamblare si elemente de fixare, utilaje, scule, echipamente si accesorii, destinate cu precadere profesionistilor din domeniul    constructiilor civile si industriale, prelucrarilor mecanice,serviciilor de profil si nu in ultimul rand industriei auto. De asemenea,consilierea in alegerea solutiei optime de catre client,asigurarea serviciului de garantie si post-garantie pentru gama de produse comercializate sunt avantaje evidente in alegerea companiei noastre ca furnizor de produse si servicii. Mărci comercializate         Produse abrazive (KLINGSPOR, BOSCH, MAKITA,UNIOR)         Scule/dispozitive pentru ateliere mecanice, electrice şi anti-ex (METALLURGICA-MINOTTI, UNIOR)         Scule pentru instalatori (UNIOR,KRONUS)         Scule electrice şi accesorii ale acestora (BOSCH, MAKITA,DEWALT,STAYER)         Burghie beton/metal, carote bi-metal, filiere, tarozi (BOSCH, MAKITA,KOCH)         Generatoare de curent si sudura (PRAMAC,AGT)         Echipamente si accesorii pentru tehnologia sudării, electrozi şi accesorii pentru sudură (TELWIN,LINCOLN,ISKRA VARJENJE)         Maşini-unelte pt. prelucrarea lemnului şi metalului (PROMA , MAKITA,BOSCH,STAYER)         Maşini şi utilaje pentru construcţii, pompe, hidrofoare motopompe, generatoare de curent/sudură (PRAMAC, TECHNIK, AGT, )         Compresoare şi scule pneumatice ( ABAC,FINI,)         Maşini agricole şi pentru grădină ( MAKITA, BOSCH )         Echipament de lucru şi de protecţie

 • Infiintata in anul 2002, Klingspor Romania Srl este reprezentanta Klingspor Schleifsysteme GmbH Germania, unul din producatorii de top la nivel mondial in domeniul produselor abrazive. Cu un efectiv de peste 20 angajati, Klingspor Romania S.R.L. importa o gama larga de: role, benzi, fibrodiscuri, coli, perii abrazive, discuri lamelare frontale, discuri de debitat si polizat, discuri diamantate, produse abrazive cu liant cauciucat, freze cu carburi tip biax. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national.                 Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.