Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Mingii - Jucarii: 4 companii
  • Gumballs (Guma de Mestecat), Bouncing Balls (Mingi de Cauciuc) de 27 mm, 32 mm, 49 mm, Super-Balls, Capsule de Plastic de 30 mm cu, sau fara jucarii ori bijuterii, Abtibilduri, Dulciuri la Raft, Kiddy Rides, Automate Mecanice Beaver, Gammavox, Northwestern, ce functioneaza cu monede de 50 de bani. Avem tot ceea ce cautati, si nu trebuie decat sa ramaneti pe acest site! Site-ul este destinat atat celor ce sunt activi in piata de automate, si doresc sa isi diversifice gama de produse, cat si pentru cei ce incep sa se informeze despre profiturile venite din aceasta activitate. Pentru cei ce au deja experienta pe aceasta piata, ii invitam sa navigheze prin catalogul de produse pentru a se pune la curent cu noutatile, sau poate doresc sa ii ajutam in eliminarea stocului de automate mecanice si de marfa, iar in cazul vreunei nelamuriri, sa nu ezite in a ne contacta. De asemenea asteptam sugestiile sau reclamatiile dumneavoastra pentru a ne putea perfectiona serviciile. Sa incepeti activitatea in acest domeniu, sau nu? Presupunem ca v-ati intalnit de multe ori cu aceasta intrebare. Raspunsul il oferim schematic. Daca in gestionarea unui magazin trebuie sa luati in calcul costuri salariale, chirii ce depasesc puterea pietei, costuri mari de amenajare, furnizori care sa va preseze cu plata, case de marcat care se defecteaza, si drumuri pe la finante cu rola fiscala, in aceasta activitate nu exista salariati, pentru ca dumneavoastra veti administra vanzarile, nu exista chirii exorbitante, costurile de amenajare sunt defapt automatele in sine, care isi scot banii in 2-3 luni, furnizorii isi vor primi banii inainte de data scadenta a facturii, iar casa de marcat iese total din discutie, pentru ca vom lucra cu monetare. Acest tip de activitate nu necesita mobilizarea unei echipe, implica marfa achizitionata de cei mici, cat si de persoanele mature (oferind o plaja mare de clienti), iar tipul de produse poate fi schimbat de la luna la luna cu cea mai mare usurinta. Daca am reusit sa va captam catusi de putin atentia, va invitam sa accesati pagina Despre Afacere, pentru a afla cum puteti incasa pana la 1 200 RON pe luna, muncind o ora pe saptamana.

  • Operator vending machine, service vending machines, distribuim peste 1000 de sortimente de jucarii, mingii bouncing balls guma de mestecat gummballs, drajeuri in diverse forme, automate kidye rides. 4 ani de experienta pe piata din sudul Romaniei.

  • Vip Tenis Club este o scoala de tenis infiintata din pasiune, are un colectiv tanar, antrenorii fiind fosti jucatori de performanta, specializati in antrenamente tehnico-tactice si pregatire fizica. Prima sedinata este gratuita. Va asteptam !

  • Societatea noastra se ocupa de automate de vanzare din 2005. Comercializam automate de vanzare guma de mestecat (GUMBALLS), automate de jucarii in capsule, automate de bouncing balls si alte automate la comanda clientului. De asemenea exploatam in nume propriu automate pentru guma de mestecat si jucarii, automate pentru bauturi calde. Importam pentru clientii nostrii: -guma de mestecat-GUMBALLS- 42 de sortimente si arome -jucarii in capsule: -diverse figurine, brelocuri pentru chei, brelocuri pentru telefoane mobile,diverse articole "fashion" pentru copii(bratari, ineluse, lantisoare, etc) -bouncing balls-mingiute saritoare de cauciuc, diverse mix-uri si diametre.