Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Face & Body Painting - Jucarii: 8 companii
  • Exact ce am asteptat

Dumbravita Importator
  • CraftMall™ s-a nascut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, arta si oameni. Fondat in 2009 sub sloganul „Your hobby store”, www.craftmall.ro este primul magazin online de pe piata romaneasca, specializat si dedicat exclusiv vanzarii produselor de craft si scrapbooking. Craft Mall este locul in care gasesti produse de pictura, desen, grafică, paste pentru modelaj, obiecte di lemn, sticla, papier-mache, ceramica, obiecte ale creatorilor handmade şi unde vom invăţa să cream lucruri minunate.

Bucuresti Importator
  • Spatiu de joaca pentru copii, special amenajat in parcarea Centrului Comercial Polus din Cluj Napoca. Organizam activitati de divertisment pentru copii, petreceri aniversare si activitati de recreere.

Cluj Napoca Servicii
  • Infinity Events    "to never forget..." Infinity Events s-a nascut din pasiunea pentru profesionalism. Pentru ca stim cat de importante sunt evenimentele pe care cu totii le traim o singura data in viata, facem din fiecare momentul unul unic. Iti garantam servicii de lux la preturi accesibile! Punem la dispozitie o paleta larga de servicii exclusive in Romania! Suntem o echipa tanara dar deosebit de bine pregatita profesional care creeaza ceva original pentru fiecare eveniment in parte! Infinity Events este locul unde le gasiti pe toate!

Bucuresti Servicii
  • Se apropie ziua copilului tau si vrei sa ii organizezi cea mai frumoasa petrecere? Organizezi un eveniment pentru copiii angajatilor din compania ta? Vrei sa faci un cadou de neuitat unui copil care iti este drag? Iti doresti ca ursitoarele sa vina la botezul micutului tau sau la nunta ta? Fantasy Party este solutia pentru organizarea unei petreceri de basm, cu adevarat fantastice. Indiferent de evenimentul pe care il organizezi (ziua de nastere sau de nume, o petrecere corporata, promovarea unor produse, botez, nunta, etc.) nu ezita sa apelezi la serviciile Fantasy Party, o companie cu adevarat profesionista care se ocupa cu organizari de petreceri pentru copii si inchirierea celor mai simpatici si mai priceputi animatori. Avem cele mai avantajoase preturi. Scopul nostru este sa depasim asteptarile clientilor.

Bucuresti Servicii
  • Detinem loc de joaca modern, in Sibiu, in incinta galeriei Carrefour, Shopping City Sibiu: - zona pentru petreceri, labirint pe 3 nivele; - dotari moderne pentru copii intre 1-12 ani; - echipa tanara si dinamica.

Sibiu Servicii
  • Clubul pentru copii "Minny Winny" imbina educatia cu distractia si va ofera:activitati de vacanta, after school, cursuri (balet, karate, fitness, dans, etc.), loc de joaca si supraveghere copii, organizare petreceri. Preturi atractive !

Sibiu Servicii
  • Seriozitate si munca in echipa ! Cautam oameni dispusi sa lucreze alaturi de noi, sa se dedice trup si suflet si mai ales dornici de afirmare. Ne place sa comunicam si sa ascultam si parerile angajatilor nostrii !

Roman Producator