Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Jucarii Umplute si din Plus - Jucarii: 24 companii
  • Firma este importator si distribuitor jucarii educationale, tip hobby, articole scolare Waldorf, jucarii lemn, roboti, recomandate copiilor 0-16 ani. Produsele importate respecta standardele europene, majoritatea lor fiind fabricate in Germania, Olanda, Romania, Elvetia. Garantam calitatea produselor prin oferirea temenelor de garantie diferentiate pe diferite grupe de produse.

  • Suntem o firma importatoare si distribuitoare de jucarii si jocuri din China , avand la dispozitie o echipa tanara si plina de energie,scopul nostru principal este sa ne satisfacem toti clientii nostri si sa gasim clienti noi.

  • GfK Romania are in prezent 100 de angajati si o retea nationala de cca 700 operatori de interviu. Institutul ofera servicii de calitate pentru toate ramurile economiei, respecta standarde de etica si proceduri de la nivelul occidental, are un angajament total fata de relatia pe termen lung cu clientii sai si investeste permanent in oameni, know-how si dotare.

  • Comercializam cele mai vandute in europa jucarii din plastic cu personaje din desene animate cartoon network looney tunes. Pentru comenzi en gross si en detail nu ezitati sa ne contactati. O sa fiti uimit de cifra de afaceri pe care o s-o faceti!