Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Bitum - Petrol si Produse Petroliere: 19 companii
 • SC Systematic SRL are ca si obiect de activitate producerea si comercializarea de: - emulsii bituminoase cationice pe baza de bitum modificat cu rupere rapida si lenta - masticuri bituminoase de tip Ralufug 198, Ralutrac si Raluroute, produse speciale folosite pentru colmatarea rosturilor de dilatatie si contractie precum si a crapaturilor la structurile de beton de ciment si de beton asfaltic, pentru colmatarea rosturilor dintre structurile de beton asfaltic, pavaje si sine de cale ferata, la imbinari elastice intre diferite suprafete - membrane hidroizolatoare cu aplicatii diverse: acoperisuri, terase, fundatii, lucrari hidrotehnice, poduri, viaducte, tuneluri Tipurile de emulsii bituminoase produse de societatea noastra sunt: - emulsie bituminoasa pentru amorsari si badijonari - emulsie bituminoasa pentru tratamente - emulsie bituminoasa pentru stropiri succesive - emulsie bituminoasa pentru covoare subtiri Pentru toate produsele dispunem de agremente tehnice, laboratorul propriu efectuand toate analizele necesare pentru asigurarea celor mai inalte standarde de calitate. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Producator, distribuitor si vanzator de o gama larga produse petroliere(motorina, pacura, bitum, benzina, combustibil lichid), toata gama de uleiuri minerale si biodiesel, transporturi interne si internationale de marfuri periculoase si ADR, agabaritice.

 • Producem emulsii bituminoase cationice EBCR 60 si EBCR 65 produs fabricat si certificat IQNet si SRAC 2003, la pretul de 1650 lei/tona. Bitumul utilizat la obtineree emulsiei este certificat CE 2003 - CPR- 510-14. La o cantitate mai mare de 10 tone societatea poate asigura transportul cu cisterna la punctul de lucru al clientului. Executam tratamente bituminoase simple si duble cu utilaje proprii la preturi foarte avantajoase. Asiguram inalte standarde calitative. Oferim servicii de transport bitum sau alte produse bituminoase cu autospeciale proprii avand capacitatea de 25 de tone. Factura va fi insotita de Certificat de Calitate si Declaratia de Performanta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea serviciilor noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca fibre de celuloza pentru imbracaminti asfaltice. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului clientilor nostrii, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor ICHI IMPORT EXPORT S.R.L.. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Activitate pe piata din Bulgaria, Romania, Moldova. Import-export produse petroliere din Russia, Ucraina, Belarus, Kazahstan. Combustibil lichid(Heating oil), bitum rutier BND 50/70, 70/100,100/130 pacura M100,motorina,GPL,Jet, ulei de baza.

 • Companie producatoare de echipamente pentru reparatii de drumuri si decontaminare biologica cu ajutorul microundelor. De ce microunde la reparatii de drumuri ? Apa infiltrata in fisurile, crapaturile si rosturile suprafetelor din beton si din asfalt reprezinta principalul agent de deteriorare masiva a acestora. Pe durata unei singure ierni, au loc mai multe cicluri de inghet-dezghet a infiltratiilor, urmate de aparitia bine-cunoscutelor “cratere”. Costurile de reparatie a acestora sunt incomparabil mai mari decat a lucrarilor de prevenire a producerii lor. De cele mai multe ori, inchiderea rosturilor si a crapaturilor prin masticare reprezinta o operatie de intretinere suficienta si ieftina pentru prevenirea degradarii suprafetelor betonate sau asfaltate. Insa: Turnarea masticului in crapaturi, fara uscarea prealabila a acestora, nu rezolva problema decat pe moment, asa-zisa garantie de minim 2 ani fiind doar o poveste. Daca rosturile executate in suprafetele betonate pot fi uscate prin suflare cu aer cald, infiltrarile din crapaturile din asfalt, care se intind atat pe verticala cat si pe orizontala, in structura de sustinere si in benzile de rulaj, nu pot fi uscate decat prin metode neconventionale. O astfel de metoda, care asigura eliminarea completa a umiditatii din crapaturi si din ramificatiile acestora, este metoda de vaporizare cu ajutorul microundelor. Principiul consta in frictionarea electromagnetica a moleculelor de apa, incalzirea lor pana la atingerea temperaturii de fierbere si eliminarea in totalitate sub forma de vapori. Pe parcursul incalzirii, datorita presiunii vaporilor, are loc o degajare a acestora atat de-a lungul crapaturilor cat si prin strapungerea stratului superficial al asfaltului, in zonele cu concentratie ridicata a umiditatii. Simultan, are loc si incalzirea asfaltului deteriorat pana la temperaturi apropiate de cea de turnare a masticului, fapt ce asigura o aderenta ridicata intre cele doua materiale. Numai in aceste conditii, prin uscarea perfecta in volum si aducerea materialelor la temperaturi optime de lipire, se poate oferi o garantie a lucrarilor de cel putin doi ani. Gama de echipamente proiectate si realizate de noi sunt destinate reparatiilor de drumuri asfaltice si betonate in situ, decontaminarii deseurilor medicale si a produselor alimentare infestate, pregatirii terenurilor agricole pentru insamantari, incalzirii rapide cu randament maxim a diverselor produse alimentare si nealimentare, pasteurizarea laptelui, oprirea fierberii vinurilor, distrugerea igrasiei si a altor mucegaiuri, sinterizarea materialelor ceramice etc. De asemenea, importam bitum pulbere pentru asfaltari, in saci de 25 kg sau 1000 kg. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • S.C. Deltrans Com S.R.L. comercializeaza combustibili, minereuri si produse chimice pentru industrie. Firma noastra va ofera la cel mai bun Pret Cocs de Petrol ( Carbune ), pentru incalzire si industrie. - Pret - 940 cu TVA si transport auto inclus pe o raza de 250 km Produsele se livreaza din rafinarie. Pentru mai multe detalii tel. 0748-830.216

 • S.c. Metaconf Incorporated S.r.l. a fost infiintata in anul 2010 urmare a posibilitatilor de care dispune pentru comertul de produse petroliere. Oferim la cerere, prompt si profesionist produse petroliere de cea mai buna calitate, motorina, pacura, bitum.

 • Suntem o companie de profeseonisti care ne ocupam cu import export, iubim in parteneri seriozitate si profionalismul. Avem parteneri in rusia tarele CSI cat si in uniunea europeana, daca cautatati produsele oferite contactatene.

 • Constructii de case, blocuri vile, hale industriale, de la fundatie la cheie. Respectam foarte mult cerintele si doleantele beneficiarului, responsabilitate maxima. Termeniul de executie este obligatoriu. Societatea este dotata cu utilije si scule necesare.

 • SC Chemitarde SRL este unic Distribuitor al companiei Akzo Nobel Asphalt Applications pentru Romania, Nr.1 in lume in ceea ce priveste productia si comercializarea de aditivi pentru mixturi bituminoase si emulgatori pentru emulsii bituminoase. Va stam la dispozitie cu intreg suportul laboratoarelor companiei precum si cu vasta experienta Akzo Nobel in acest domeniu.

 • transport produse petroliere, agregate pentru asfalturi si betoane, ciment, vanzarea si exploatarea de produse de balastiera si cariera,avand in prezent un parc auto care depaseste 300 de autovehicule.

 • Compania noastra este specialziata in furnizarea de produse pentru aplicatii in domeniul drumurilor, autostrazilor, aeroporturilor si constructiilor hidrotehnice. Gama de produse si lucrari cuprinde: Masticuri bituminoase Mixtura stocabila Lucrari de colmatari de fisuri si rosturi in suprafete de beton si asfalt Taieri si carotari in beton.

 • Firma noastra importe produse petrochimicale din iran, din cel mai mari rafinarie sau fabrici din Iran. Efectuam livrare in toate tara, insosita de certificate de conformitate, raport calitate-pret excelente !

 • Cu o vasta experienta pe parcursul a zece ani de activitate, in special in comercializarea derivatelor petroliere si petrochimice, ca de exemplu PARAFINA, ULEIURI MINERALE, BITUM, ASFALT NATURAL, POLIETILENA, POLIPROPILENA,CAUCIUC SINTETIC. CHEMIACOM SRL va propune produse de o calitate exceptionala, fabricate atat de noi cat si importate din Iran Spatiul amplu al depozitului societatii noastre ne-a permis sa fim dealerul nr.1 al produselor petroliere si petrochimice cu origini iraniene. Politica noastra este satisfacerea celor mai exigente solicitari ale clientilor nostri. CHEMIACOM SRL, un partener avantajos pentru prosperitatea companiei dvs.

 • Firma livreaza pe calea ferata in conditii DAF Cristesti (Galati, Halmeu, Dornesti), bitum 60/90 si 90/130 (rutier), in cisterne cu incalzire electrica. Livram bitum pentru constructii si alte produse din fostele tari sovetice. Daca aveti asemenea cereri de oferte, suntem gata pentru colaborare. Export produse petrochimicale (bitum pentru constructii si rutier, pacura M-100, CLU, ulei toata gama), carbune, cocs, etc.

 • Suntem o companie localizata in Simleu Silvaniei, judetul Salaj, si infiintata in anul 1991. Firma Izomat S.A. are o echipa de 120 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de materiale termo si fonoizolatoare, carton bitumat, membrana bituminoase, rulouri din vata minerala, saltele din vata minerala, bitum hidroizolatii. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Izomat S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Experienta Izomat S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Inca de la infiintare Sorocam S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de intretinere drumuri si poduri, materiale pentru drumuri, emulsie bituminosa. Compania are un efectiv de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. In cadrul companiei Sorocam S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1997, S.C. Sargeant Marine Romania S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra importa/exporta o gama larga de materiale de constructii - bitum. Compania are un efectiv de 30 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.