Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Petrol si Produse Petroliere - Industria Chimica: 85 companii
 • O experienta placuta, timpul de livrare al pr

Ploiesti Distribuitor
 • nu am ce comenta.

Bucuresti Importator
 • Damag Business Consult Srl are ca domeniu principal de activitate vanzarea de lubrifianti auto si industriali marca Mobil, Castrol, Divinol, North Sea Lubricants (NSL), Texaco, Unil-Opal, Lubexcel, Urania, Vaseline si a filtrelor auto si industriale marca Donaldson. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Chemstar Srl este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2002. Pricipala activitate este fabricarea produselor chimice pentru uz casnic si profesional: Aracet, Prenadez, Gaz lampant, Diluanti, Petrosin, Ulei de in, Terpinol, Coloranti vopsea lavabila, Oxizi, Aluminiu lac, Vopsea termorezistenta Titan, Detartranti, Solutie anticalcar, Solutie pentru indepartat grasimi Solutii pentru curatat mobila, Vopsea pentru piele, Soda caustica, Soda calcinata, Sulfat de cupru, Fitile sulf, Cosar forte, Chit pentru sobe. Obiectivul nostru este de a oferii o gama diversificata de produse precum si imbunatatirea continua a calitatii acestora. Produsele fabricate sunt comercializate in regim en-gros numai catre clienti persoane juridice. Asiguram distributie la nivel national. Site: www.chemstar.ro

Targoviste Producator
 • Eco Downstream Srl ofera toata gama de servicii legate de produsul AdBlue, acesta fiind domeniul principal de activitate. AdBlue este un agent de reducere noxe AUS 32 iar garantia calitatii este data numai daca este achizitionat de la fabrici licentiate de Federatiei Constructorilor de automobile din Germania (VDA), respectandu-se astfel standardul de calitate ISO22241. Firma Eco Downstream Srl comercializeaza produsul AdBlue achizitionat de la fabrica licentiata VDA Germania, punand la dispozitia clientilor mai multe variante de ambalare: canistre de 10l, 20l, 30l, botoi de 220l, container tip IBC de 1000l, precum si vrac, cu descarcare din cisterna la sediul clientului in rezervoare. Oferim deasemenea toata gama de accesorii folosite pentru alimentarea produsului AdBlue: pompe speciale din plastic manuale si pneumatice, pompe electrice cu sau fara debitmetru, rezervoare de stocare si statii de alimentare supraterane de incinta pentru flote proprii sau pentru comercializarea produsului AdBlue. Alte produse si servicii furnizate de firma noastra sunt: solutie de parbriz, antigel, servicii de curatire si calibrare rezervoare de AdBlue si carburanti. Pentru deservirea clientilor din intreaga tara, detinem depozite in mai multe orase cum ar fi: Brasov, Oradea, Arad, Bucuresti, Timisoara si Iasi.

Sector 6 Importator
 • Produsele si serviciile noastre, constituie metode de interventie rapida care confera siguranta, eficacitate maxima, costuri competitive pe piata romaneasca. Astfel, eforturile dumneavoastra vor fi minime si vor avea efectul scontat: mentinerea unui mediu inconjurator sanatos. Suntem aici pentru: - a va ajuta sa preveniti accidentele ecologice - a va ajuta sa limitati si sa eliminati consecintele unor accidente ecologice - a va ajuta sa aveti grija de mediul inconjurator si de sanatatea noastra - a va proteja banii, deoarece cu cat interventia in cazul unui accident este mai rapida cu atat dezastrul este mai mic.

Mangalia Importator
 • Qualitron Srl. a fost fondata in Brasov, anul 2002. Activitatea de baza este importul si distributia produselor de mentenanta, lubrefiere, substante de curatare si protectia suprafetelor, demulanti, paste de montaj, degripanti. Pentru intregirea activitatii in domeniul de curatare industriala oferim solutii de criogenizare, precum si de curatare, dezinfectie cu aparatura profesionala cu abur.

Brasov Importator
 • Lubrex Technology Srl comercializeaza lubrifianti, chimicale si alte consumabile industriale, asigurand suport tehnic si service pentru instalatiile de lubrifiere, echipa tehnica fiind formata din specialisti cu experienta in domeniu. Firma Lubrex este importator sau dealer pentru lubrifianti de marca: SHELL, MOBIL,KLUBER, DIVINOL, MOL, PRISTA s.a. ceea ce asigura necesarul de lubrifianti pentru majoritatea utilajelor/instalatiilor ind. Pentru utilaje ce folosesc lubrifianti de marca diferita de cele enumerate, echipa tehnica poate furniza atat uleiul solicitat (indicat in cartea tehnica) cat si produse echivalente, asigurand raportul pret/calitate optim.

Oradea Distribuitor
 • SC Ewing Shipping Ecologic este o societate cu capital privat romanesc, care desfasoara activitati in domeniul distributiei de motorina, benzina, gaze lichefiate, combustibil lichid usor tip 3 (CLU Tip 3), combustibil lichid greu pentru centrale industriale (CLG), pacura usoara, pacura grea, combustibil termic lichid (CTL), combustibili marini tip DMA, DMB, RME 180, RMG 380 si bitum rutier, precum si servicii dedicate de bunkeraj naval, transport rutier produse ADR si operatii de ecologizare. Combustibilii sunt fabricati sub licenta si omologati, cu proprietati deosebite in calitatea functionarii instalatiilor de ardere, produsele avand in compozitie aditivi care imbunatatesc combustia in focare, conducand la reducerea noxelor emise in atmosfera, respectiv oxizi de carbon si oxizi de azot. Aceste aspecte le confera produselor proprietati ecologice, ducand in acelasi timp la reducerea consumului in conditii similare de solicitare termica. Transportul de produse petroliere se executa contra cost, in conditii contractuale si respectand riguros standardele de siguranta si procedurile interne proprii in ceea ce priveste desfasurarea activitatii.

Ploiesti Import - Export
 • SC Systematic SRL are ca si obiect de activitate producerea si comercializarea de: - emulsii bituminoase cationice pe baza de bitum modificat cu rupere rapida si lenta - masticuri bituminoase de tip Ralufug 198, Ralutrac si Raluroute, produse speciale folosite pentru colmatarea rosturilor de dilatatie si contractie precum si a crapaturilor la structurile de beton de ciment si de beton asfaltic, pentru colmatarea rosturilor dintre structurile de beton asfaltic, pavaje si sine de cale ferata, la imbinari elastice intre diferite suprafete - membrane hidroizolatoare cu aplicatii diverse: acoperisuri, terase, fundatii, lucrari hidrotehnice, poduri, viaducte, tuneluri Tipurile de emulsii bituminoase produse de societatea noastra sunt: - emulsie bituminoasa pentru amorsari si badijonari - emulsie bituminoasa pentru tratamente - emulsie bituminoasa pentru stropiri succesive - emulsie bituminoasa pentru covoare subtiri Pentru toate produsele dispunem de agremente tehnice, laboratorul propriu efectuand toate analizele necesare pentru asigurarea celor mai inalte standarde de calitate. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ghioroc Producator
 • Infiintata in anul 2002, Rubio Trading & Consulting Srl ofera clientilor sai posibilitatea achizitionarii unor produse de calitate. Compania noastra comercializeaza o gama larga de: uleiuri industriale Fuchs si Fuchs Lubritech, vaselina, unsori, demulanti, sprayuri pentru toate ramurile industriilor. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Rubio Trading & Consulting S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit. Rubio Trading & Consulting S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care v-am captat interesul pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Importator
 • Dorim sa va informam ca firma noastra este reprezentant de vanzari al uneia dintre rafinariile din Iran pentru Parafina si produse din minerale petroliere in pietele europene. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Pipera Importator
 • Firma Evricom Eood a fost fondata in anul 1993 in Stara Zagora, Bulgaria cu capital integral privat. Activitatea noastra principala este livrarea de parafina, productia de amestecuri de ceara si productia de lumanari din parafina. Evricom Eood este lider pe piata bulgara in ceea ce priveste volumul vanzarilor de parafina, de amestecuri de ceara si de lumanari, fiind si una dintre cele mai mari companii din Balcani in aceasta bransa.

Stara Zagora Producator
 • Firma Sc Fino Petrol Srl ofera servicii de distributie parafina, diferite calitati, folosita pentru lumanari de cult, lumanari ornamentale, industria mobilei, industria cauciucului. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. E-mail: office@finopetrol.ro Tel.: 0723346309

Bucuresti Importator
 • Producator, distribuitor si vanzator de o gama larga produse petroliere(motorina, pacura, bitum, benzina, combustibil lichid), toata gama de uleiuri minerale si biodiesel, transporturi interne si internationale de marfuri periculoase si ADR, agabaritice.

Paulesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Leco Impex S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 20 angajati, Leco Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: rulmenti, curele de transmisie, uleiuri si vaselina, lanturi industriale, produse SKF, consultanta in domeniu tehnic, in proiectarea liniilor de imbuteliere. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Leco Impex S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • SC Ewing Distribution SRL  infiintata in 2019 ,este o societate cu capital  privat romanesc,care desfasoara activitati in  domeniul distributiei de motorina , benzina  , gaze lichefiate  , combustibil lichid usor tip 3 (CLU Tip 3),   combustibil lichid greu   pentru centrale industriale (CLG), pacura usoara, pacura grea, combustibil termic  lichid (CTL) , Calor economic 3.

Ploiesti Distribuitor
 • Combinatia optima "calitate-performanta-pret" si orientarea catre fabricarea de produse in mod inovativ, au atras clienti importanti care au remarcat ceea ce ne-am propus de la inceput: in Romania se pot fabrica produse la standarde occidentale.

Tulcea Producator
 • Dorim sa va informam ca firma noastra este reprezentant de vanzari al uneia dintre rafinariile din tarile in mijlocie pentru Parafina si produse din minerale petroliere in pietele europene. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Voluntari Importator
 • Sc Amlin Srl efecteuaza servicii de management, consultatii in management, conducere de proiecte, studii de fezabilitate, bugete pentru investitii, cost control, etc; servicii in industria petroliera, petrochimie, ingrasaminte, industria chimica.

Bucuresti Servicii