Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Detergenti - Detergenti, Odorizanti & Solutii de Curatenie: 351 companii
 • Produse si servicii de inalta calitate. Toata lauda.

 • Prodivex este o societate de productie cu capital 100% romanesc infiintata in scopul de a va oferii produse de calitate la preturi competitive. Sc Prodivex Srl produce si comercializeaza: dero lichid, spuma activa auto, pasta curatat maini, sapun lichid, sapun solid, lichid curatat parbrize, detergent pardoseli, solutie curatat plite si cuptoare de aragaz, detergent lichid pentru rufe cu sau fara spumare, solutie curatat geamuri, detergenti profesionali, detergent alcalin, detergent pentru inox, clor.

 • Evochemie este producator, importator si distribuitor de produse de igienizare, detergenti si produse chimice organice si anorganice. Suntem o companie tanara si dinamica si avem curajul de a inova si de a descoperi noi solutii in domeniu, pentru a veni in intampinarea nevoilor celor mai importanti parteneri ai nostri-clientii si consumatorii produselor nostre. Misiunea nostra principala este rezolvarea problemelor clientilor nostri prin solutiile cel mai putin costisitoare si in timpul cel mai scurt.

 • Suntem o firma din Jud Covasna de distributie de detergenti, dezinfectanti, consumabile din hartie, ustensile pt. industria alimentara, echipamente de curatenie si salubritate. Ne ocupam cu distributie de produse pentru igiena in industria alimentara, restaurante, turism. Aceste produse sunt detergenti, dezinfectanti, ustensile pentru industria alimentara, echipamente de curatenie. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Ekomax International Srl reprezinta imbinarea perfecta a experientei dobandite in cei peste 16 ani de activitate, avand ca scop abordarea cu maxima eficienta a provocarilor datorate integrarii Romaniei in piata Europeana. Principala noastra activitate o reprezinta productia detergentilor si a produselor cosmetice de inalta calitate, dupa retete originale, create in laboratoarele proprii. Preocuparea noastra majora este de a investi in oameni, calitate, cercetare si dezvoltare. Am depus toate eforturile pentru a oferi partenerilor nostri, seriozitate, promtitudine, calitate si flexibilitate. Credem ca este responsabilitatea noastra sa stabilim un curs pentru un mod mai atent de a face afaceri, in care companiile sa actioneze in calitate de parteneri cu alte parti interesate pentru a crea un viitor mai luminos pentru intreaga planeta. Produsele noastre reprezinta alternative sanatoase pentru comunitate si mediul inconjurator. In calitate de pionier in responsabilitatea corporativa, dorim ca produsele noastre sa faca o diferenta; de la dezvoltarea lor pana la productia, cumpararea, utilizarea si eliminarea lor. Evaluam intotdeauna cum sa reducem impactul asupra mediului, sa crestem performanta si siguranta. Dorim sa oferim consumatorilor siguranta unei vieti mai curate si mai frumoase.

 • Magazinul online all4me.ro a luat nastere in anul 2020, cand cautam produse ecologice pentru familiile noastre si pentru copiii nostri. In oferta noastra se regasesc marci consacrate de produse bio, atat din afara Romaniei, dar si din Romania. Cosmetice bio sau naturale, mancare bio, detergenti ecologici - toate livrate in maxim 3 zile in orice localitate din Romania. In plus, dorim sa fim partenerul tau "de acasa" la care te gandesti prima data cand ai nevoie de cele mai bune produse ecologice. Oricare ar fi necesitatile tale, telul nostru este sa gasesti la noi TOT ceea ce cauti!

 • Reprezentant oficial al masinilor si echipamentelor de curatenie,scule electrice Cleaning-group cauta sa aduca beneficii tuturor utilizatorilor de masini si echipamente din domeniul curateniei prin oferirea unor pachete de servicii care cuprind pe langa consilierea, pregatirea, instruirea, punerea in functiune a masinilor, si oferirea de service la cele mai inalte standarde cu interventie rapida pentru a elimina timpii morti si pentru a eficientiza procesul tehnologic cat si piese de schimb oferite la timp fara intarziere. Principalele servicii ale Cleaning-group sunt: Consilierea gratuita in vederea achizitionarii echipamentului care sa corespunda exact cerintelor beneficiarului tinand cont de mai multi factori: suprafata, dimensiuni, solutii, etc Service si asistenta tehnica imediata in momentul in care este necesara o interventie la una dintre masini pentru a putea astfel micsora perioada de neutilizare a echipamentelor la minimum si a reduce pe cat posibil timpii stationari. Leasing, facilitand astfel achizitionarea masinilor si utilajelor prin achitarea decat a unui avans si astfel putand obtine masina imediat fara a fi nevoie sa se astepte plata totala a echipamentului. Toate masinile beneficiaza de garantia standard de 2ani de zile pentru persoane fizice putandu-se opta si pentru o perioada de post garantie de inca 1 sau 2 ani Suntem importatori al renumitelor MASINI de curatenie Dulevo, al solutiilor profesionale de curatenie de la MEDICLEAN, echipamentelor de la Ttsystem si consumabilelor Lucart Daca optezi pentru calitate esti in locul potrivit!

 • Asiguram o gama variata de produse,pentru toate domeniile de activitate, curatenie, dezinfectie, statii de epurare, statii de tratarea apei potabile, institutii publice, industriale, suntem cea mai serioasa companie de pe piata din Romania, siguram livrari in toata tara in maxim 72 ore.

 • Gama International este o companie care activeaza pe piata romaneasca din 1998, fiind specializata in productia si distributia de consumabile de igiena din hartie pentru consumul in afara casei, precum si dispozitive profesionale pentru utilizarea acestora.

 • Qualitron Srl. a fost fondata in Brasov, anul 2002. Activitatea de baza este importul si distributia produselor de mentenanta, lubrefiere, substante de curatare si protectia suprafetelor, demulanti, paste de montaj, degripanti. Pentru intregirea activitatii in domeniul de curatare industriala oferim solutii de criogenizare, precum si de curatare, dezinfectie cu aparatura profesionala cu abur.

 • Suntem distribuitor de produse profesionale pentru curatenie si igiena: - role industriale de hartie; - hartie igienica, prosoape pliate, rulouri de hartie; - detergenti cu dilutii intre 0,5-2:100; - sapunuri lichide; - dispensere de hartie; - aspiratoare; - masini pentru spalat si aspirat pardoseli. www.clades.ro

 • Suntem producatori de produse de uz veterinare suplimente, insecticide (ectocid), raticide (prodiorat, probrodirat), dezinfectanti (procid - procid forte) detergenti (sapun lichid, detergent de vase, detergent universal, mobila, parchet, geam, etc.).

 • Sc Galchim Invest Srl este o firma cu capital 100% romanesc, ce are ca obiect principal de activitate comercializarea materiilor prime chimice, cu experienta in domeniu. Un segment important al activitatii noastre il reprezinta si comercializarea produselor profesionale pentru curatenie si produse destinate domeniului industrial greu ale caror producatori au o reputatie deosebita in domeniu, din import sau de origine indigena. Deasemenea suntem specializati in furnizarea de materii prime pentru spalatorii si curatatorii chimice. Prin calitatea produselor demonstram modul nostru de a raspunde concurentei. Misiunea noastra este de a oferi produse de calitate la un pret accesibil.

 • Compania noastra se ocupa cu importul si distributia de echipamente tehnice pentru spalatorii auto si anume: detergent auto, ceara auto, sol revigorat si inegrit anvelope, solutii de curatat tapiterii auto, silicon bord, solutie curatat motor, parfum auto, lanci de spumare, pistoale presiune, furtune presiune, cuple rapide, lavete, bobine de hartie, aspiratoare profesionale si accesorii, aparate de spalat cu presiune apa calda-rece, inclusiv service aparate&aspiratoare.

 • SC Nortia Company SRL a luat fiinta in anul 1999 si si-a castigat o bogata experienta in domeniul distributiei de incaltaminte si confectii textile, iar din anul 2004 a inceput si distributia de echipament de lucru si protectia muncii. SC Nortia Company SRL este distibuitor al celor mai mari importatori de echipamente si sisteme de protectia muncii din tara. Deasemenea colaboram cu unele din marile firme producatoare de echipamente din tara. Datorita contractelor incheiate de firma noastra, putem oferi intreaga gama de echipamente si sisteme de protectie a muncii necesare in toate domeniile de activitate. Echipamentele noastre sunt destinate protectiei capului, mainilor, picioarelor, corpului, impotriva factorilor de risc care actioneaza asupra muncitorului in timpul indeplinirii sarcinilor de munca. Acesti factori de risc constituie cauze potentiale ale acidentelor de munca si imbolnavirilor profesionale. Principala noastra preocupare reprezinta imbunatatirea calitatii produselor si de a cauta solutia optima potrivita fiecarui client.

 • Limavora SRL are ca principal domeniu de activitate: * comertul si distributia de produse industriale: duze, nebulizatoare, pompe de ulei, colac toaleta cu folie de unica folosinta, emulsie (lichid racire), substante de degresare, solutii de curatat ciment, pacura si derivate din petrol, inox, detartrant industrial, produse antirugina feruginol, solutie de curatat si lustruit inox, antigel pentru centrale termice si auto, decofrol, detergenti auto, detergenti industriali, detergenti pentru curatenie si HoReCa, detergenti alimentari (special pentru industria alimentara), echipament de lucru personalizat pe comanda.

 • Firma noastra distribuie produse profesionale de curatenie destinate sectorului HoReCa.                                                                                                                                 Suntem reprezentantii pentru Romania al producatorului DERMO S.A. Spania. Pentru mai multe detalii legate de produsele noastre, va rugam, nu ezitati sa ne contactati.

 • Sc Best Solutions Srl s-a infiintat datorita necesitatii pietei de detergenti si chimicale auto a unor produse de calitate superioara celor existente deja pe piata in asa fel incat raportul calitate-pret sa fie unul mare. Contactati-ne si pe adresa de e-mail contact@best-solutions.net cu cea mai mare incredere si nu veti regreta!