Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Detergenti, Odorizanti & Solutii de Curatenie - Industria Chimica: 404 companii
 • Promptitudine si profesionalism.

 • Produsul este foarte bun pt pete de grasime si am ramas placut impresionata de promptitudinea cu care am fost servita si faptul ca nu a fost "unflat" pretul.Va multumesc si succes !!!Iolanda Mihai Bucuresti

 • Produse si servicii de inalta calitate. Toata lauda.

 • Prodivex este o societate de productie cu capital 100% romanesc infiintata in scopul de a va oferii produse de calitate la preturi competitive. Sc Prodivex Srl produce si comercializeaza: dero lichid, spuma activa auto, pasta curatat maini, sapun lichid, sapun solid, lichid curatat parbrize, detergent pardoseli, solutie curatat plite si cuptoare de aragaz, detergent lichid pentru rufe cu sau fara spumare, solutie curatat geamuri, detergenti profesionali, detergent alcalin, detergent pentru inox, clor.

 • Suntem o firma din Jud Covasna de distributie de detergenti, dezinfectanti, consumabile din hartie, ustensile pt. industria alimentara, echipamente de curatenie si salubritate. Ne ocupam cu distributie de produse pentru igiena in industria alimentara, restaurante, turism. Aceste produse sunt detergenti, dezinfectanti, ustensile pentru industria alimentara, echipamente de curatenie. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Ekomax International Srl reprezinta imbinarea perfecta a experientei dobandite in cei peste 16 ani de activitate, avand ca scop abordarea cu maxima eficienta a provocarilor datorate integrarii Romaniei in piata Europeana. Principala noastra activitate o reprezinta productia detergentilor si a produselor cosmetice de inalta calitate, dupa retete originale, create in laboratoarele proprii. Preocuparea noastra majora este de a investi in oameni, calitate, cercetare si dezvoltare. Am depus toate eforturile pentru a oferi partenerilor nostri, seriozitate, promtitudine, calitate si flexibilitate. Credem ca este responsabilitatea noastra sa stabilim un curs pentru un mod mai atent de a face afaceri, in care companiile sa actioneze in calitate de parteneri cu alte parti interesate pentru a crea un viitor mai luminos pentru intreaga planeta. Produsele noastre reprezinta alternative sanatoase pentru comunitate si mediul inconjurator. In calitate de pionier in responsabilitatea corporativa, dorim ca produsele noastre sa faca o diferenta; de la dezvoltarea lor pana la productia, cumpararea, utilizarea si eliminarea lor. Evaluam intotdeauna cum sa reducem impactul asupra mediului, sa crestem performanta si siguranta. Dorim sa oferim consumatorilor siguranta unei vieti mai curate si mai frumoase.

 • Magazinul online all4.me.ro a luat nastere in anul 2020, cand cautam produse ecologice pentru familiile noastre si pentru copiii nostri. In oferta noastra se regasesc marci consacrate de produse bio, atat din afara Romaniei, dar si din Romania. Cosmetice bio sau naturale, mancare bio, detergenti ecologici - toate livrate in maxim 3 zile in orice localitate din Romania. In plus, dorim sa fim partenerul tau "de acasa" la care te gandesti prima data cand ai nevoie de cele mai bune produse ecologice. Oricare ar fi necesitatile tale, telul nostru este sa gasesti la noi TOT ceea ce cauti!

 • Reprezentant oficial al masinilor si echipamentelor de curatenie,scule electrice Cleaning-group cauta sa aduca beneficii tuturor utilizatorilor de masini si echipamente din domeniul curateniei prin oferirea unor pachete de servicii care cuprind pe langa consilierea, pregatirea, instruirea, punerea in functiune a masinilor, si oferirea de service la cele mai inalte standarde cu interventie rapida pentru a elimina timpii morti si pentru a eficientiza procesul tehnologic cat si piese de schimb oferite la timp fara intarziere. Principalele servicii ale Cleaning-group sunt: Consilierea gratuita in vederea achizitionarii echipamentului care sa corespunda exact cerintelor beneficiarului tinand cont de mai multi factori: suprafata, dimensiuni, solutii, etc Service si asistenta tehnica imediata in momentul in care este necesara o interventie la una dintre masini pentru a putea astfel micsora perioada de neutilizare a echipamentelor la minimum si a reduce pe cat posibil timpii stationari. Leasing, facilitand astfel achizitionarea masinilor si utilajelor prin achitarea decat a unui avans si astfel putand obtine masina imediat fara a fi nevoie sa se astepte plata totala a echipamentului. Toate masinile beneficiaza de garantia standard de 2ani de zile pentru persoane fizice putandu-se opta si pentru o perioada de post garantie de inca 1 sau 2 ani Suntem importatori al renumitelor MASINI de curatenie Dulevo, al solutiilor profesionale de curatenie de la MEDICLEAN, echipamentelor de la Ttsystem si consumabilelor Lucart Daca optezi pentru calitate esti in locul potrivit!

 • Firma Zaharia D. Dorinel este o intreprindere individuala ce are ca scop vanzarea si distribuirea de produse chimice. Firma vinde diferite substante cum ar fi acidul clorhidric, clorura de var, clorura de calciu, hipocloritul de sodiu si altele. Transportul se face in conditii sigure si verificate conform legilor in vigoare (posesor card ADR colet).

 • Avem deja peste 8 ani de prezenta ca producator de lavete umede, cu capital integral romanesc. Experienta si calitatea produselor Wippy este certificata de firmele de prestigiu din domeniul automotive, unde nu doar am raspuns cerintelor tehnice, dar am inovat si dezvoltat produse unice pe piata locala. La noi veti gasi in permanenta stocuri tampon, suficiente pentru a acoperi orice urgenta, la preturi normale. Aceasta, plus conditiile flexibile de plata, inclusiv "stoc la consumator" ne diferentiaza, printre altele, de orice practica a concurentei. Cautam distribuitori locali, oferim cele mai bune conditii din piata!

 • Asiguram o gama variata de produse,pentru toate domeniile de activitate, curatenie, dezinfectie, statii de epurare, statii de tratarea apei potabile, institutii publice, industriale, suntem cea mai serioasa companie de pe piata din Romania, siguram livrari in toata tara in maxim 72 ore.

 • Evochemie este producator, importator si distribuitor de produse de igienizare, detergenti si produse chimice organice si anorganice. Suntem o companie tanara si dinamica si avem curajul de a inova si de a descoperi noi solutii in domeniu, pentru a veni in intampinarea nevoilor celor mai importanti parteneri ai nostri-clientii si consumatorii produselor nostre. Misiunea nostra principala este rezolvarea problemelor clientilor nostri prin solutiile cel mai putin costisitoare si in timpul cel mai scurt.

 • Firma a luat fiinta in anul 2008. Sediul social al societatii precum si activitatea principala se desfasoara la adresa din Sat Breazu, Comuna Rediu Judetul Iasi. Avand in proprietate un teren de peste 3000 mp, si o constructie tip hala metalica cu birouri, intreaga activitatea se desfasoara la adresa mentionata, spatiul de pe platfomele betonate fiind utilizat in scopul de a depozita o contitate suficienta de toalete ecologice, si cu functiune de parcare pentru parcul auto din dotare. Incepind cu anul 2016, firma autorizeaza o noua activitate , respectiv Colectarea si epurarea apelor uzate. Achizitioneaza autoutilitare noi, toalete ecologice noi, containere, module VIP. Scopul nostru este de a pune la dispozitia celor interesati un serviciu de inchiriere, intretinere, vidanjare toalete ecologice pentru diverse evenimente, tirguri, concerte, nunti in aer liber, precum si pentru santiere constructii, uz personal ocazional, toate acestea la un inalt standard de calitate, cu servicii profesionale oferite de o companie tinara, cu personal calificat.

 • Gama International este o companie care activeaza pe piata romaneasca din 1998, fiind specializata in productia si distributia de consumabile de igiena din hartie pentru consumul in afara casei, precum si dispozitive profesionale pentru utilizarea acestora.

 • Qualitron Srl. a fost fondata in Brasov, anul 2002. Activitatea de baza este importul si distributia produselor de mentenanta, lubrefiere, substante de curatare si protectia suprafetelor, demulanti, paste de montaj, degripanti. Pentru intregirea activitatii in domeniul de curatare industriala oferim solutii de criogenizare, precum si de curatare, dezinfectie cu aparatura profesionala cu abur.

 • Suntem distribuitor de produse profesionale pentru curatenie si igiena: - role industriale de hartie; - hartie igienica, prosoape pliate, rulouri de hartie; - detergenti cu dilutii intre 0,5-2:100; - sapunuri lichide; - dispensere de hartie; - aspiratoare; - masini pentru spalat si aspirat pardoseli. www.clades.ro

 • De peste 10 ani oferim clientilor nostri cele mai bune solutii pentru curatenie si igiena. Importam si distribuim produse profesionale: detergenti, role hartie, odorizanti, cosmetica hoteliera, utilaje si consumabile pentru curatenie, unicafolosinta HoReCa, articole menaj, dezinfectanti, echipamente de protectie, dispensere, dozatoare, sisteme curatenie  de la cei mai renumiti producatori din Europa: Diversey, Lucart, Mopatex, Clar Systems, Dermo, Sochil, Stella, Mercator, Hoover, Intermar, DonPedro, RomPaper

 • Suntem producatori de produse de uz veterinare suplimente, insecticide (ectocid), raticide (prodiorat, probrodirat), dezinfectanti (procid - procid forte) detergenti (sapun lichid, detergent de vase, detergent universal, mobila, parchet, geam, etc.).