Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Rulouri Exterioare & Obloane - Usi & Ferestre: 55 companii
 • Sc Nutu Invest Srl comercializeaza ferestre de apartament, sticla termopan, rulouri exterioare actionate prin telecomanda si manual, usi exterior si interior, masuratori si calculatie gratuita, tranport si mantaj gratuit. In anumite cazuri se efectueaza si demontarea tamplariei vechi.

Gradistea Producator
 • Am inceput in 1994 si continuam sa ne perfectionam. Deoarece la tamplaria din aluminiu fiecare mic detaliu conteaza, clientii ne-au pus numele de "Ceasornicarii Constructiilor". Angajatii nostrii stiu ca nu noi platim salariile ci clientul. Noi doar administram banii si intelegem sa avem grija de ei pentru ca ati socotit si analizat inainte sa faceti o investitie.

Bucuresti Producator
 • Ecoterm PVC Srl este o societate specializata in comercializarea si montarea de tamplarie PVC, ferestre si usi cu geam termopan si tripan, jaluzele verticale si orizontale, rolete textile, plase impotriva insectelor tip rulou si fixe, glafuri, rulouri exterioare din aluminiu simple sau automatizate, usi glisante din PVC osciloculisante precum si usi glisante din aluminiu, toate acestea fiind puse la dispozitia dumneavoastra intr-o gama larga de modele si culori. Pentru ca lucrarile noastre sunt de cea mai buna calitate, am ales furnizorii cei mai seriosi. Principalii nostri colaboratori in acest domeniu sunt: • Pentru profile PVC - REHAU si SALAMANDER • Pentru feronerie – ROTO SI MACO • Pentru sticla - SAINT GOBAIN SI GUARDIAN Lucrarile executate sunt dintre cele mai diverse: apartamente si vile, spatii comerciale si institutii publice.. Atat montajul cat si reparatiile sunt executate cu personal profesionist folosindu-se materiale de cea mai buna calitate: suruburi autofiletante, spuma poliuretanica, bolturi si accesorii de fixare, ancore de otel, etc. Pentru a economisi timp am infiintat o echipa pentru a va oferi consultanta la domiciliu si pentru recomandarea produselor potrivite situatiei dumneavoastra. Doar cu un telefon si o programare agentii nostri vor veni pentru a va oferi consiliere de specialitate. Oferta nelimitata: performanta, flexibilitate si inovatie (acestea fiind cateva dintre caracteristicile care ne definesc)

Bucuresti Servicii
 • MegaSystem va pune la dispozitie o gama larga de sisteme profesionale pentru inchiderea golurilor si a spatiilor, dar si sistemele pentru umbrire cum ar fi: usi de garaj sectionale si tip rulou, automatizari pentru porti si pentru usi garaj, rulouri exterioare din aluminiu, obloane din aluminiu, copertine retractabile, pergole, jaluzele orizontale si verticale, rolete si grilaje metalice. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, va invitam sa vizitati pagina web: www.megasystem.ro Contact: Tel. 0757 520 334

Baia Mare Distribuitor
 • Oferim o gama completa de servicii in domeniul tamplariei PVC, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii comerciali. Puteti gasi informatii detaliate cu privire la serviciile noastre online sau puteti contacta serviciul nostru clienti pentru ajutor si preturi.

Bucuresti Producator
 • In zilele noastre, cu toții trebuie sa acordam mai multa atentie la siguranta, confort, intimitate, izolarea termica mai ales atunci cand vine vorba de plata facturilor de utilitati, in ceea ce priveste caminul nostru, casa sau apartament. Unul din produsele care vin in intampinarea acestor necesitati, pe langa tamplaria din PVC cu geam termopan este reprezentat de: a��rulouri exterioarea�� din aluminiu. Astfel, S.C. Rift Roll S.R.L., a dat nastere brand-ului a��R.I.F.T.a�� a�� a��Rulouri De incredere Pentru Fereastra Taa��reprezentand un element important in asumarea responsabilitatii in ceea ce priveste calitatea produselor si a serviciilor oferite. S.C. RIFT Roll S.R.L. este o companie cu capital privat, ce isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 800 metri patrati (spatiu propriu) (spatii de birouri, productie si depozitare), logistica proprie si o echipa de 30 de oameni formata din profesionisti in consultanta, productie si montaj. S.C. RIFT Roll S.R.L ofera o gama variata de sisteme de umbrire de calitate premium: rulouri exterioare din aluminiu aplicate pe tamplarie sau suprapuse (se monteaza odata cu tamplaria) optional cu plasa anti-insecte, individual plase anti-insecte tip rulou, plase anti-insecte tip plisse, usi din aluminiu glisante, usi de garaj tip rulou si obloane din aluminiu certificate cu SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII SR EN ISO 14001:2004 / ISO 14001:2005 si SR EN ISO 9001:2008 / ISO 9001:2008.

Bucuresti Producator
 • Domeniul decorarii ferestrelor l-am ales din pasiune. In tot ceea ce fac pun suflet si aplic toate cunostiintele pentru ca lucrarea sa iasa cat mai bine, pentru ca ceea ce se vede pe geam este foarte important pentru imaginea interioara per ansamblu.

Tg. Mures Producator
 • Societatea noastra comercializeaza urmatoarele produse: -Tamplarie PVC cu geam termopan -Rulouri exterior -Jaluzele verticale, Rolete textile, Plisee, Draperii Romane -Usi de garaj -Actionari porti Targu-Jiu, Str. 9 Mai, langa Boema

Targu Jiu, Gorj Distribuitor
 • Cand vine vorba despre umbrire interioara oamenii caut solutia optima atat financiar cat si estetic. Toti avem dorinta de a alege liber un produs de calitate care sa corespunda tuturor cerintelor noastre fara nici un compromis. Cu o experienta de 10 ani in domeniul de sisteme de umbrire Solar Control ofera clientilor sai produse de tehnica de umbrire interioara personalizate la nevoile dumneavoastra.

Odorheiu Secuiesc Producator
 • Firma noastra "CC Spectrum Design" acopera toate optiunile posibile in materie de tamplarie pentru ferestre. Proiecte personalizate, sisteme durabile in timp si solutii practice si inteligente. Sisteme antiefractie. Luminozitate maxima, economie de energie prin conbinatii de termopane cu o sticla eficienta "dual protect".

Galati Producator
 • Gm Plast System Srl comercializeaza o gama de produse premium, avem doar produse si servicii din aceasta gama, pentru reduceri, discount-uri si produse "ieftine" va rugam sa contactati firmele care au in portofoliu de produse si servicii asa ceva. Va multumim pentru intelegere.

Arad Servicii
 • Apeland la produsele oferite de firma Montaj Plast dvs. puteti stapani lumina si capriciile anotimpurilor. Sunati-ne cu incredere si noi va vom oferim solutiile corespunzatoare si la nivelul asteptat pt. caminul dvs. Daca alegeti Montaj Plast, dvs. veti beneficia de produse de tamplarie pvc-aluminiu de cea mai inalta calitate, la preturi rezonabile, iar montajul va fi executat de o echipa caracterizata prin promtitudine, punctualitate, atentie si amabilitate, adica profesionalism la maxim.

Oradea Producator
 • Firma Sc Home Solar Protection Srl prin personalul sau calificat ofera: - servicii de consiliere in domeniul tehnicii parasolare, - efectueaza masuratorile si montajul produselor la domiciliul clientilor, - firma colaboreaza cu furnizori importani pe piata produselor de specialitate oferind o gama diversificata de produse de cea mai inalta calitate.

Timisoara Distribuitor
 • Firma noastra va ofera: - Tigle metalice Gerard, Novatik si Wetterbest. - Ferestre mansarda Velux si Fakro. - Panouri solare. - Tamplarie PVC Salamander, Rehau, Aluplast. - Rulouri exterioare din aluminiu. - Balustrade de sticla. - Cabine si Paravane de dus.

Constanta Importator
 • Star Revolution este o companie infiintata in 2006 si are ca domeniu principal de activitate servicii de publicitate: design publicitar - productie publicitara - organizare de evenimente - media si PR. In ultimi 6 ani ne-am dezvoltat pe parteea de creatie si design, proiectare si implementare, autorizare si executare pentru clientii ce doresc sa faca rebranding pentru spatiile unde isi desfasoara activitatea. Star Revolution ofera pentru clientii sai servicii de productie publicitara, realizare de reclame luminoase, litere volumetrice, semnalistica gravata sau printata, mentenanta pe perioada garantiei si dupa expirarea garantiei.

Bucuresti Producator