Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Instalatii & Racorduri Conducte - Conducte/Tevi/Instalatii: 92 companii
 • Somial Construct efectueaza proiectare de instalatii pentru constructii: executie instalatii pt. constructii sanitare, incalzire, ventilatii, incendiu, canalizare, alimentare cu apa, audit energetic, dirigentie de santier, verificari proiecte si expertize.

Dumbravita Altul
 • Infiintata in anul 1991, ca o companie specializata pe comercializarea si distributia de produse metalurgice si materiale pentru constructii, Marola este astazi una dintre cele mai eficiente si inovatoare companii din sectorul de retail al produselor metalurgice si materialelor de constructii pe piata din Judetul Ilfov si Bucuresti. Experienta, promptitudinea si seriozitatea in mediul de afaceri ne caracterizeaza de 21 de ani, timp in care Marola a reusit sa isi imbunatateasca continuu pozitia pe piata autohtona

Chitila Importator
 • Dorim sa facem totul pentru ca clientii nostri sa fie pe deplin satisfacuti in ceea ce priveste promtitudinea livrarilor, rezolvarii problemelor tehnice cu care se confrunta si asigurarea garantiei produselor livrate, care sa se incadreze in termenii legali.

Cluj Napoca Altul
 • Epsilon Team este o societate cu domenii multiple de activitate, ale carei activitati se afla in sfera constructiilor industriale / civile si ofera un ciclu complet pentru distinsii sai clienti: de la excavare si constructia de cadre, la lucrari de instalatii si design interior, toate la cea mai inalta cota de satisfacere a clientilor si in limitele de timp si buget convenite.

Bucuresti Servicii
 • Firma Sc Izoplast Industry Srl se ocupa cu instalatii casnice de orice tip. Excelam la instalatiile pe combustibil solid(cazane din fonta, otel, cu gazeificare), toate tipurile de instalatii pe care le executam sunt calculate conform fiecarei locuinte in parte (suprafata, izolatie etc).

Brasov Servicii
 • Societatea noastra activeaza in domeniul constructiilor drumurilor si autostrazilor precum si a constructiilor de locuinte, colaborand cu firme cunoscute in domeniu. In prezent avem deschise 2 santiere unde lucreaza circa 40 muncitori.

Bucuresti Servicii
 • Inca din 2012 Vermar Instal SRL s-a impus in domeniul ingineriei instalatiilor oferind solutiile optime pentru energie, instalatii termice, sanitare si electrice. Din acest motiv, tot personalul companiei dispune de o pregatire solida, iar solutiile implementate in cadrul diverselor proiecte asigura succesul in dezvoltarea de proiecte prin pretul competitiv, gama larga de produse, stocuri, sistem de distributie rapid. Scopul nostru este sa devenim leaderi ai pietei in care activam, iar prin munca, implicare si devotament vom deveni un partener de incredere si prima optiune a clietilor nostri.

Bucuresti Servicii
 • Compania infiintata in anul 1994 este specializata in lucrari de constructii, instalare si intretinere a instalatiilor si echipamentelor aferente cladirilor civile si industriale si are drept tinta de dezvoltare tehnologizarea cu echipamente si aparatura de ultima generatie pentru efectuarea de lucrari cu un numar minim de personal specializat si cu un raport optim calitate - pret. De asemenea, firma a atacat in ultima perioada si s-a specializat intr-un nou segment al serviciilor si anume in domeniul realizarii izolatiilor termice si hidro, achizitionand in acest scop aparatura performanta.

Ploiesti Servicii
 • Societate cu capital privat, urmareste dezvoltarea competitiva pe piata constructiilor industriale. Relationarea cu clientii interni si externi este primordiala pentru scopul societatii  si anume acela de a creste.

Baicoi Servicii
 • Compania ofera servicii de montaj pentru instalatii termice, servicii de montaj instalatii solare pentru prepararea apei calde menajere, servicii de montaj a instalatiilor fotovoltaice pentru producere curentului electric pentru case si tot odata comercializam cele necesare pentru montarea acestor instalatii tot ceea ce oferim este de cea mai buna calitate.

Arad Servicii
 • Suntem distribuitor regional de ehipamente termice, instalatii solare, produse de instalatii si obiecte sanitare, pachete pentru încălzire în pardoseală, sisteme de degivrare, sisteme de încălzire electrică, radiatoare, pompe de recirculare, pompe de caldura, cabine dus, rigole, baterii pentru baie, seturi ceramice, faianta si gresie, mozaic, gresie portelanata, parchet, produse pentru amenajari interioare.

Piatra - Neamt Distribuitor
 • Amenavis Srl este distribuitor regional de ehipamente termice, instalatii solare, produse de instalatii si obiecte sanitare, pachete pentru încălzire în pardoseală, sisteme de degivrare, sisteme de încălzire electrică, radiatoare, pompe de recirculare, pompe de caldura, cabine dus, rigole, baterii pentru baie, seturi ceramice, faianta si gresie, mozaic, gresie portelanata, parchet, produse pentru amenajari interioare.

Piatra - Namt Importator
 • Landsis SRL se pozitioneaza cu succes pe ramura de reabilitare cladiri, hidroizolatii terase si subsoluri, izolare termica, instalatii sanitare, termice. Noi avem soluții pentru toate tipurile de lucrări din sectorul construcțiilor. Suntem un partener de încredere al afacerii dumneavoastră pentru că putem soluționa orice infiltrație, putem oferi consultanță potrivită înainte de începerea lucrărilor, pentru a ne adapta împreună necesităților si costurilor. Profilul nostru este managementul construcțiilor. Calitatea este principalul atribut pe care îl avem în vedere în momentul începerii unui proiect.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra comercializeaza tuburi polietilena, tevi polietilena, racorduri polietilena, fitinguri. Polietilena are o excelenta rezistenta chimica, este rezistenta la acizi, baze, oxizi, folosita in special ca tuburi, tevi si fitinguri. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Companie serioasa care se dezvolta pas cu pas si care nu a dezamagit nici un client cu,care a incheiat o colaborare. de la infiintare pana in prezent compania noastra nu a inregistrat pierderi si firma sa situat intotdeauna peste asteptari. Cresterea a fost pas cu pas lucru care se evidentiaza si in contabilitate. Firma nu are datorii la stat si nici la furnizor si ca atare consideram ca orice colaborare cu alte firme de calibru esrte bine venita.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa tanara de profesionisti cu experienta in domeniu, care a reusit in tot acest timp sa realizeze un mecanism perfect functional ce vine in intampinarea clientului cu solutii optime si corespunde exact cerintelor si nevoilor clientilor sai.

Bucuresti Servicii
 • We are a professional manufacturer and supplier for over 10 years in China of the forged flanges & fittings, butt welding fittings (elbows, tees, reducers, caps), pipe nipples and sockets. 100% of our products are exported, to take the advantage of competitve price and good quality, our products are warmly welcomed in world market and gained great prestige and reputation from our clients. It will be a great pleasure to cooperate with you for any of the items, it is confident on our products with trustable quality, which will make us a smooth and pleasent cooperation in future.

Taiyuan Producator
 • Compania Teraplast SA este cel mai mare producator din Romania de Tubulatura din PVC pentru canalizari exterioare si Tubulatura din PP pentru canalizari interioare si va oferta o gama completa a acestor tipuri de produse.

Saratel Producator
 • Suntem direct importator si distribuitor de: fitinguri pexal, robineti apa / gaz, olandezi, sorburi, filtre alama, detectoare gaz, electrovalve pentru gaz, detectoare gaz+ co + fum, regulatori de gaz, semiolandezi si adaptori cupru, bazine wc, oglinzi chiuvete inox, sifoane flexibile, racorduri gaz.

Bucuresti Importator
 • S.c Sigma Nav Srl Tulcea pune la dispozitia clientilor sai o gama larga si completa de articole de tubulatura: teava, fitinguri, flanse, garnituri, organe de asamblare si robineti. De asemenea, compania noastra presteaza servicii de izolatie conducte si confectii metalice dupa orice desen. Furnizorii companiei noastre sunt producatorii autohtoni de teava, fitinguri, flanse, robineti sau importatori de articole de tubulatura din Europa Centrala si de Vest. Clientii companiei noastre sunt companiile care activeaza in zona in industrii ca cea navala, petroliera, a energiei electrice si termice, sau alimentara.

Tulcea Distribuitor