Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Instalatii & Racorduri Conducte - Conducte/Tevi/Instalatii: 92 companii
 • Specialitatea firmei noastre este montarea conductelor de ianalta presiune(peste 6 bar), probarea lor si conectarea la sistemul de transport gaze din Romania. S-au constituit 3 formatii de lucru si o sectie de utilaje si mijloace de transport, care deserveste formatiile de lucru,corpul tehnic si financiar-contabil.

Medias Servicii
 • Firma noastra confectioneaza si monteaza echipamente pentru exhaustare si ventilatie, tubulatura si piese speciale din tabla zincata; transportoare melcate, redlere, ecluza rotativa, decantoare; exhaustoare mobile de capacitate mica; confectii metalice.

Baia Mare Producator
 • Ticu&Co Instal Srl efectueaza vanzari cu amanuntul, prestari servicii, proiectare si executare instalatii sanitare, incalziri centrale, pardoseala, ventilatii, climatizare, instalatii electrice, demolari, strapungeri, taieri pereti, hidroizolatii, mentenanta, etc.

Ineu Servicii
 • Suntem o firma de constructii si instalatii de orice tip. Executam instalatii termice in pardoseala, calorifere, panouri solare termice si apa calda, instalatii apa sanitara, rigips, zugraveli si instalatii eletrice de orice tip.

Brasov Altul
 • Suntem o companie cu experienta in domeniul instalatiilor industriale, de 10 ani suntem specializati pe proiectarea, executia si intretinerea instalatiilor fixe de stingerea incendiilor, hidranti, sprinklere, etc.

Rastolita Servicii
 • Nico Metal Tub Srl este o companie cu capital integral romanesc care distribuie si comercializeaza tevi laminate, sudate si zincate precum si accesoriile aferente acestora (fitinguri, robinete, sisteme de prindere si ansamblare). Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 devenind un jucator important pe piata de produse metalurgice din Romania. Cifra de afaceri a atins peste 2,5 milioane EUR/an si suntem intr-o continua expansiune, dorind permanent sa ne diversificam portofoliul de clienti. Speram ca prin activitatea societatii noastre si prin garantia traditiei profesionale, constant insotita de ultimele cerinte privind calitatea conform ISO 9001:2008, vom oferi servicii competitive, moderne si calitative. Dorim sa impunem prin activitatea noastra noi standarde de calitate si eficienta avand ca obiectiv gasirea celei mai bune metode de a satisface cerintele si asteptarile clientilor.

Bucuresti Distribuitor
 • K.M.P. Aktiv Instal, va sta la dispozitie pentru a va oferii cele mai calitative si eficiente servicii in materie de instalare, reparatii, instalatii sanitare, instalatii termice, apa si canalizare la preturi avantajoase! Info 0767170606

Dragoiesti Servicii
 • Conductele sunt printre inovatiile cele mai esentiale ale noastre si pentru a civilizatie. Mediul nostru depinde de sistemele de conducte care functioneaza. Avem nevoie de ele pentru alimentarea cu apa potabila, irigatii, descarcarea de gestiune a apelor uzate, pentru drumuri, tuneluri si drenaj poduri, pentru a transmite apa si pentru producerea de energie verde.

Bucuresti Sectorul 1 Producator
 • S.C. Geman Invest Srl este o societate care vine in sprijinul sectoarelor de productie industriala cu servicii si echipamente variate, menite sa satisfaca nevoile acestora concomitent cu reducerea costurilorde intretinere si reparatii. Avand o bogata experienta in implementarea sistemelor de intretinere predictiva si cu dorinta de a extinde perfectionarea, suntem convinsi ca putem depune toate eforturile de a oferi produse si servicii de calitate la un pret absolut competitiv putand satisface pana si cel mai exigent client. Bazandu-ne pe rapiditatea si seriozitatea cu care sunt tratati clientii nostri credem ca societatea noastra poate veni in sprijinul tuturor marilor probleme ivite in procesele de productie.

Bistrita Servicii
 • Oferim servicii de intretinere si reparatii pentru schimbatoare de caldura, module termice, pompe de circulatie Grundfos, Wilo, Biral. Solutii de automatizari particularizate pe nevoile clientului. Piese de schimb direct de la producator, inalt profesionalism in mediul de afaceri cu vechime de peste 15 ani in domeniu HVAC automatizari si intretinere.

Cluj-Napoca Servicii
 • SC Ferbat Serv SRL este o societate cu capital privat romanesc, fiind activa pe piata din anul 2000, al carei domeniu principal de activitate il constituie productia si comercializarea de Fitinguri, flanse, tevi, armaturi industriale pentru industria petroliera, petrochimica, statii epurare, alimentari cu gaze naturale si apa, bioetanol, biodiesel. Activitatea societatii se desfasoara respectand standardul de management al calitatii: ISO 9001, standardul de management al mediului ISO 14001, calitatea materialelor fiind certificata cu respectarea standardelor specifice din categoriile STAS, SR-EN, EN, ASTM/ASME, DIN.

Ploiesti Producator
 • Firma noastra are ca domeniu de activitate: intalatiile termice si sanitare cat si servicii de mentenanta si reparatii a instalatiilor termice si sanitare si centralelor termice. Si avem ca obiectiv satisfactia si multumirea clientilor.

Bucuresti Servicii
 • Suntem distribuitor materiale de instalatii in special rigole din beton,beton compozit, separatoare de hidrocarburi, separatoare de grasimi, livrare in toata tara. Pretul este cu transport inclus. Clasele de sarcina de la trafic pietonal pana la trafic greu.

Brasov Distribuitor
 • Grafor Aqua efectueaza foraje cu diametrul de sapare intre 150 mm si 311 mm pentru puturi de apa de uz casnic si industrial, de medie si mare adancime si cu diametrul tubulaturii intre 125 mm si 250 mm; - foraje pentru pompe de caldura apa-apa dar si sol-apa; - foraje studii geotehnice; - denisipari puturi de apa prin metoda aer-lift; - intretinere, reabilitare si mentenanta puturi de apa; - consultanta tehnica foraje. - constructii si instalatii pentru constructii.

Sercaia Servicii
 • Activitatea Technik Grup Ind este structurata pe mai multe domenii: consultanta proiectare distributie echipamente si materiale pentru instalatii montaj punere in functiune, service in garantie / postgarantie. Infiintata in 2004, societatea noastra a ajuns in prezent la peste 60 de angajati, a caror pregatire profesionala si experienta in domeniu a garantat indeplinirea obiectivelor firmei conform exigentelor pietei de profil. Activitatea firmei este indreptata in principal catre identificarea clientilor potentiali care pot genera afaceri de anvergura, fie printr-o relatie contractuala directa, fie indirect, in calitate de subantreprenor, pentru proiecte de instalatii industriale, termice sau de climatizare.

Ploiesti Servicii
 • Foraje puturi apa Tubifor Company. Venim cu toate operatiile si materialele necesare executiei. Clientul primeste: apa perfect limpede fara nici un fel de impuritati/depuneri pompata 24 h / 24 la debit maxim permis de acviferul de adancime, fisa forajului cu constructia lui si parametrii (nivel, debit, temperatura, conductivitate, etc) si recomandari de echipare si exploatare. Executam foraje apa  in orice tip de sol, de orice duritate si la orice adancime.

Turda Servicii
 • Personal Inter Avant este o companie ce se ocupă de recrutarea de personal pentru angajatorii noștri din occident. Recrutarea este activitatea de căutare şi atragere în organizaţie a unui grup de persoane capabile şi interesate să ocupe posturile vacante, grup din cadrul căruia se pot alege candidaţii corespunzători pentru aceste posturi.

Anina Servicii
 • Ecomas Energosystem cu sediul in Bistrita, judetul Bistrita Nasaud, este o companie infiintata in anul 2008 specializata in importul, distributia, comercializarea materialelor si echipamentelor pentru instalatii.

Bistrita Distribuitor
 • Suntem o societate autorizata ANRE pentru: - proiectare, executie, verificari si revizii instalatii de utilizare gaze; - proiectare si executie retele de distributie gaze naturale. Executam instalatii de incalzire aparente, in pardoseala.

Constanta Servicii
 • Sfera Id executa instalatii gaze, instalatii incalzire, instalatii apa, instalatii canal, proiectare instalatii apa, canal, gaz, incalzire. Executam de la lucrari simple pana la lucrari complexe in domeniul instalatiilor.

Iasi Servicii