Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Robineti, Vane & Valve - Conducte/Tevi/Instalatii: 92 companii
 • Importatori si distribuitori pentru Romania al produselor Polypipe Italia, renumit producator italian de tevi, fitinguri si robineti din diferite materiale plastice rezistente la actiunea agentilor chimici din diferite instalatii industriale. -        Sistem complet de tevi, fitinguri, robineti din PVC-U montate prin lipire in instalatiile sub presiune din sistemele de irigatii, statii de pompare, piscine, aqua-parkuri, statii de tratare apa, statiile de clorinare, de epurare apa, instalatii industriale, instalatii de racire tehnologica, etc. Temperatura de lucru: 0 C - 60 C. - Adeziv pentru PVC-u cu intarire rapida pentru instalatii sub    presiune -        Sistem complet de tevi, fitinguri, robineti din PP-H pentru instalatii de galvanizare, zincare, etc. Temperatura de lucru: 0 C - 100 C. -        Sistem complet de tevi, fitinguri, robineti din PVDF pentru instalatii din industria chimica, transport acid sulfuric, cromare, etc. Temperatura de lucru: -40 C - +120 C. Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul nostru www.alfaplast.ro .

Craiova Importator
 • Sc Thic Solar Power Srl comercializeaza: conducte preizolate aeriene conducte preizolate poliruetanice conducte preizolate duble cochilii din poliuretan panouri termoizolante poliuretan colectoare distribuitoare izolatii colectoare distribuitoare colectoare distribuitoare speciale accesorii colectoare distribuitoare butelii de egalizare izolatii butelii de egalizare vane motorizate.

Pascani Producator
 • Industrial Fluid, infiintata in 2004, ofera robinete si accesorii pentru instalatii industriale, echipamente destinate: - aplicatiilor din domeniul alimentarilor cu apa si al canalizarii - in domeniul testarii instalatiilor de apa si canalizare - industriei de petrol si gaz - proceselor din industria chimica - industriei alimentare si bauturilor - industriei energetice si hidroenergetice - industriei navale De asemnea oferim consultanta si asistenta tehnica clientilor nostri in alegerea solutiilor optime respectiv in furnizarea informatiilor necesare montajului si exploatarii echipamentelor furnizate. Pentru mai multe informatii vizitati-ne la www.ifluid.ro

Bucuresti Importator
 • Suntem importator si distribuitor pe tot teritoriul tarii in proiecte de: retele alimentare cu apa/gaz, statii de tratare apa potabila, statii de epurare apa uzata, amenajari peisagistice, instalatii interioare cladiri, inele de incendiu. Funizori principali: Capace - EJ Group (ex Norinco) Franta, tuburi din fonta pentru retele apa si canalizare, Vane si accesorii -Belgicast Internacional s.l.Spania, Vane si clapete anti-retur, vane actionate electric sau pneumatic, robinetarie pentru instalatii rezidentiale.

Bucuresti Importator
 • Filiala a grupului de firme Brevini Fluid Power din Italia: distribuitor de componente hidraulice, de la supape, pompe cu pistoane, motoare, grupuri hidraulice complexe conform solicitarii clientilor.

Brasov Importator
 • Sc Senada Com Srl PLOIESTI Tel. 0244524668, 0726203902. Fax 0344815228 ofera: - robineti industriali: robineti sertar, robineti ventil, robineti cep - flanse gat, flanse filetate, flanse mufa soclu coturi sudura.

Ploiesti Distribuitor
 • Sc. Timorex Impex Srl. Zalau este specializată in fabricarea şi comercializarea unei largi game tipo-dimensionale de robineti si armaturi industriale din fonta, otel si inox cu diverse utilizări, pentru temperaturi de lucru joase si ridicate, precum si pentru medii de lucru specifice. Prin experienţa acumulată asigurăm clienţilor noştri produse de inalta calitate, la standarde europene. Principalele produse includ: - Robineti de inchidere - Robineti de retinere - Robineti pentru retele de apa - Supapa de siguranta - Filtre - Echipament pentru aburi - Racorduri si accesorii Aplicaţiile produselor noastre sunt: - instalaţii de gaz - instalaţii chimice, petrochimice şi industria generală - apă potabilă şi apă reziduală, - centrale electrice de termoficare, - industria alimentară, construcţii şi reparaţii de nave Oferim un maxim de beneficii clientilor nostri, asigurand si servicii post-vanzare: - consultanta tehnica gratuita - garantie si post-garantie pentru toate produsele. - livrare in termen oriunde in tara si strainatate Avem personl inalt calificat şi cu experienţă disponibili pentru a oferi cele mai bune soluţii complete pentru nevoile clientilor nostri. La baza intregii activitati a firmei sta calitatea si satisfacerea cerintelor clientilor sai, aceasta fiind certificata din punct de vedere al asigurarii calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001/2000 de catre AEROQ Bucuresti. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contacti. Va garantam ca veti fi multumiti.

Zalau Producator
 • Fondata in anul 1998, societatea Prima Srl are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente pentru instalatii industriale, in special instalatii transport fluide, instalatii de producere si distributie a aburului, echipamente pentru tratarea apei. Pompe Grundfos: -O recirculare, submersibile, ridicare a presiunii, dozare; -O ape reziduale; statii de tratare apa; statii de clorinare; -O pompe inox Hilgea pentru industria alimentara si farmaceutica. -Clapete de sens, supape de sens pentru apa, apa calda, abur, aer. -Supape de siguranta pentru apa, agent termic, abur, aer. -Filtre y pentru apa, agent termic, abur, aer. -Compensatoare de dilatatie cu filet sau cu flansa. -Robineti cu sfera apa, abur, gaz -Robineti cu doua, trei sau patru cai actionati manual, electric sau pneumatic. -Robineti sertar, vane cutit, vane de mixare. -Vane fluture cu actionare manuala, electrica sau pneumatica -Robineti ventil, robineti speciali, robineti inox -Regulator direct de temperatura pentru diferite aplicatii. -Electroventile pentru apa, agent termic, abur, aer. -Reductoare de presiune apa, abur, aer -Controloare de nivel, separatoare de picaturi, vizoare. -Oale de condens cu plutitor, termodinamice, termostatice, bimetalice -Actionari electrice, pneumatice pentru o gama larga de robineti. -Manometre, termometre, termomanometre. -Furtune speciale pentru distributia lichidelor alimentare, lichidelor agresive, etc. Asigurandu-va de intreaga noastra atentie si de promptitudinea solutionarii cererilor dvs. de oferta, va invitam sa ne contactati pentru posibilele proiecte de colaborare sau pentru a va oferi consultanta tehnica in selectarea produsului dorit. Firma noastra asigura garantie, post-garantie, service si intreaga gama de consumabile pentru produsele distribuite.

Botosani Importator
 • Dandori Com Srl. importa si distribuie in Romania produsele urmatoarelor companii: - AZ Pneumatica Italia (din Decembrie 2002) - KEYENCE Japonia (din Octombrie 2007) - Sick GmbH Germania (din Ianuarie 2009) - Weforma Germania (din Iulie 2012) In calitate de distribuitor autorizat KEYENCE pentru Romania importam direct din Japonia urmatoarele produse KEYENCE: - senzori fotoelectrici - senzori laser - unitati fibra optica - senzori de proximitate inductivi - senzori ultrasonici - automate programabile (PLC) - microscoape digitale - camere de inspectie a calitatii (Machine Vision) - lentile, filtre, accesorii iluminare camere inspectie - bariere optice de siguranta (Safety Light Curtain) - micrometre optice de inalta precizie - sisteme de eliminare a incărcării electrostatice - senzori de presiune - senzori de debit - senzori de temperatura (non-contact, masurare in infrarosu) Distribuim deasemenea produsele firmei AZ Pneumatica Italia, specializata in fabricatia echipamentelor si accesoriilor din domeniul actionarilor pneumatice: - cilindri pneumatici: ISO 6431, cilindri compacti; - cilindri fara tija (rodless); - microcilindri pneumatici ISO 6432 - valve electro-pneumatice, manuale, mecanice, pedale pneumatice si electrice; - bobine electrice, conectori electrici - tuburi aer comprimat: Rilsan (poliamida), Elastolan (poliuretan); - grupuri de preparare a aerului comprimat: filtre, regulatoare, lubrificatoare aer; - fitinguri rapide, racorduri automate, reducţii, cuple rapide - amortizoare de zgomot, drosele, regulatoare de debit; - produse cu certificare ATEX conform Directivei 94/9/EC. Detinem permanent un stoc de siguranta care consta in cele mai solicitate produse ale urmatoarelor companii: - AZ Pneumatica Italia - Keyence Japonia - SICK GmbH Germania - Weforma Germania In speranta demararii unei colaboari fructuoase, aşteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. In speranta demararii unei colaborari fructuoase, asteptam cu deosebit interes solicitarile dumneavoastra. Va multumim.

Ploiesti Importator
 • Cu o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniul montajului de instalatii termice, sanitare si de climatizare, dorim sa dezvoltam si domeniul de distributie online de produse pentru instalatii. Dorim inca de la inceput sa asiguram clientii de experienta si seriozitatea noastra.

Rosu Importator
 • Docati Srl va ofera: Consultanta si distributie Produse pentru constructii / instalatii Hidroiziolatii Retele alimentare apa /canalizare/ irigatii Instalatii exterioare si interioare Constructii industriale si civile Produse pentru stingerea incendiilor.

Bacau Servicii
 • Oferim solutii complete pentru aplicatii privind transferul termic si manipularea fluidelor. Portofoliul nostru de produse: Schimbatoare de caldura cu placi si garnituri Schimbatoare de caldura tubulare Schimbatoare de caldura cu placi brazate Pompe industriale: - centrifugale - pneumatice cu membrane - cu roti dintate - cu lobi - cu surub - cu rotor flexibil - submersibile de put si de basa Pompe pentru irigatii Ventile si robineti pentru industria alimentara Vane si robineti pentru alimentari cu apa / canalizare.

Com. 1 Decembrie Importator
 • Suntem o firma ce ofera produse fiabile la cel mai mic pret, cat si servicii in domeniul instalatiilor: aer, instalatii apa-canal, pompe de caldura, fose septice si fundatii Avand o colaborarea cu partenerii din lume reusim sa venim cu produse noi pe piata din Romania. Lasa instalatiile pe mana profesionistilor!

Brasov Servicii
 • Pe tot parcursul anilor de experienta, am abordat lucrari si proiecte de o complexitate diversa, fapt ce ne-au facut remarcati pe piata de specialitate. Am reusit sa ne facem remarcati prin prisma calitatii lucrarilor efectuate si prin personalul cu inalta calificare de care dispunem. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniu si este gata oricand sa raspunda cu promptitudine cerintelor clientilor sai. Lucrarile sunt executate cu materiale si scule de calitate specifice domeniului frigotehnist. Asiguram servicii intretinere firme, case, vile, in urmatorul registru: Domenii de activitate, Aer Conditionat, Ventilatie, Climatizare, Instalatii Termice si Purificare Oferim Calitate, Simt Estetic, Promptitudine, Preturi Atractive, Garantie 1 An. Montaj si service chillere FRIGO CLIMA SERV asigură reparații, service si montaj chillere, combine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, dulapuri și camere frigorifice, mașini de făcut gheață, vitrine frigorifice și aparate de aer condiționat indiferent de marcă. Asigurăm servicii întreținere sedii firme, case, vile, în urmatorul registru: Domenii activitate: Aer condiționat, ventilație, climatizare, purificare. - Întreținere aparate aer condiționat; - Întreținere echipamente de purificare, împrospătare și sterilizare a aerului; - Climatizare spații ciupercarii; - Climatizare servere cu sistem redundant sau nu; (Un sistem de climatizare poate fi format din două sau mai multe echipamente de climatizare. Acest sistem de climatizare este redundant în condițiile în care cel puțin un echipament de climatizare este considerat de rezervă (back-up) - Vânzări, montaj, întreținere perdele de aer, sisteme ventilație, filtre aer; - Verificări periodice pentru instalații de aer condiționat, ventilații, purificări, climatizare; - Montaj centrale termice și service, ventilație dezhumare, service chiller, ventilo convectoare montaj, instalații sanitare, montaj alp si mentenanța sistemelor de climatizare, ventilatie, încălzire; Amenajări interioare case, vile, spații comerciale: - Montaj sisteme de comandă și control automat ai iluminării; - Întreținere sisteme de climatizare, ventilație, încălzire; Vă punem la dispoziție toată gama de înaltă calitate pentru condiționarea aerului, de la sistemele split și multisplit pentru biroul, locuința sau magazinul dumneavoastră, până la sistemele inteligente tip vrv sau chiller cu ventiloconvectoare pentru hoteluri, sedii de firme sau bănci. Pentru atingerea parametrilor optimi de confort termic, în afară de sistemele de climatizare, se utilizează sisteme de ventilație adaptate în funcție de destinația încăperii: Ventilație băi (evacuare aer viciat) Ventilație bucătării (evacuare aer viciat și introducere aer proaspăt) Ventilație incinte (evacuare aer viciat și introducere aer proaspăt) Ventilație garaje (evacuare de noxe și aer viciat) Frigoclima realizează și sisteme de climatizare, servere cu sistem redundant, rotire la 24 de ore. Toate activitățile menționate sunt destinate lucrărilor de investiții industriale și civile. Analizând oferta de servicii a firmei se observă că sunt acoperite toate etapele necesare realizării unei lucrări complexe: de la propunerea soluțiilor, elaborarea proiectelor și până la punerea acestora în practică. Garanțiile oferite sunt pentru sistemele în funcțiune, deci, pentru îndeplinirea condițiilor de confort solicitate de catre client. Personalul este echipat cu echipament corespunzător de lucru: halate, combinezoane, genți. De asemenea, agenții sunt instruiți continuu prin cursuri de perfecționare în cadrul firmei, în scopul reîmprospătării cunoștințelor și asimilării informațiilor referitoare la noile produse ce apar pe piață și modul de lucru al acestora. Lunar, personalul operator este instruit din punct de vedere al protecției muncii de către un inspector de protecția muncii.

Bucuresti Importator
 • Comercializam o gama larga de produse climatizare si frigorifice, oferim profesionalism si calitate pentru toate serviciile furnizate: montaj, service si mentenanta. Produse: - aparate aer conditionat rezidentiale si comerciale; - pompe de caldura si chiller; - echipamente frigorifice si camere frigorifice.

Sinmihaiu Roman Importator
 • Compania reprezinta sau distribuie in Romania produsele firmelor: - Vexve Oy si Vexve Controls Finlanda (automatizari, vane de amestec, accesorii pentru centrale pe combustibil solid, robineti din otel cu sfera sau cu clapa fluture cap sudura sau flansa pentru termoficare centralizata DN 15 - DN 1400), - Duyar Vana Turcia (armaturi industriale de uz general din fonta si otel pentru apa, incalzire, abur, gaz: robineti de inchidere cu sfera, sertar, ventil, clapa fluture, robineti de retinere, filtre impuritati, robineti de echilibrare hidraulica, compensatori axiali de dilatatie, racorduri antivibrante, vane reductoare de presiune, compensatori de dilatatie pentru retele de apa potabila) - Airaga Rubinetterie Italia (robineti cu sfera si armaturi sanitare pentru apa si gaz, supape de siguranta tarabile, reductoare de presiune, robineti cu plutitor), - Jafar Polonia (armaturi pentru apa potabila si canalizare: vane cu sertar cauciucat, robineti clapa fluture dublu excentrici, robineti de retinere cu bila, aerisitoare automate, vane cutit, hidranti subterani sau supraterani). - Gemak Angelos Sotiras Grecia (vane specializate pentru retele de distributie pentru apa potabila - reductoare de presiune, electroventile, vane cu plutitor mecanic si electrica, vane de descarcare rapida si de protectie contra loviturii de berbec, aerisitoare, compensatori de montaj) Produsele sunt agrementate MLPTL (Duyar, Airaga) iar producatorii sunt certificati ISO si/sau PED 97/23/CE

Bucharest Importator
 • Profilul principal al companiei ISR.INOX srl este comercializarea tablelor din oţel inoxidabil dur debitate la dimensiune funcţie de necesarul clientului. Depozitele şi centrele de distribuţie a colaboratorilor nostrii din străinătate, pe care-i reprezentam cu mare onoare dispun de o gamă foarte largă de table rezistente la acizi şi coroziune - oţeluril inoxidabile dure; speciale, aliate cu nichel cf. EN 10088 cu grosimi funcţie de calitate între 10 mm şi 150 mm. Debitările la dimensiunile şi formele solicitate (discuri, flanşe, flanşe oarbe, sau oricare alte forme de piese solicitate) sunt executate cu ajutorul celor mai performante tehnologii - debitări cu plasmă, fierăstrău CNC sau debitare hidroabraziva. Datorită relaţiilor comerciale externe deosebite cu partenerii noştrii vă putem oferi la preţuri competitive bobine de alamă cupru, benzi (deasemenea şi tăiate la dimensiune), diferite panouri din oteluri inoxidabile colorate şi texturate în scopuri decorative (steel color), produse de titan, piese din oţeluri inoxidabile forjate şi oteluri late. Proprietăţile materialelor din oţel inoxidabil şi utilizarea acestora sunt prezentate pe larg pe situl nostru de prezentare : www.inoxservice.ro

Timisoara Importator
 • TAPFLO este o companie multinationala recunoscuta pe plan european ca producator de pompe industriale si furnizor de solutii pentru transportul, dozarea si procesarea lichidelor in procesele industriale. Astazi, grupul Tapflo este reprezentat in 20 de tari prin companii proprii si in alte 33 de tari prin distribuitori. Tapflo Rom SRL, filiala din Romania a grupului Tapflo, distribuie produsele fabricate in cadrul grupului Tapflo si este distribuitor autorizat al multor producatori renumiti din grupul SPX precum APV, Johnson Pump, Bran+Luebbe, Plenty, Airpel, Lightnin, GD Engineering, dar si al altor producatori precum CP Pumpen si Steinle. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati paginile noastre web: www.tapflo.ro www.tapflo.com

Popesti Leordeni Importator
 • S.C. Resalfi Dias S.R.L. distribuie din 2010 echipamente si accesorii din domeniul actionarilor pneumatice ale unei renumite companii italiene: - cilindri pneumatici: ISO 6431, compacţi, cilindri fA�rA� tijA� - microcilindri pneumatici ISO 6432 - valve electro-pneumatice, manuale, mecanice, pedale - bobine electrice, conectori electrici - tuburi aer comprimat: Rilsan (poliamida), Elastolan (poliuretan) - grupuri de preparare a aerului comprimat : filtre, regulatoare, lubrificatoare - fitinguri rapide, racorduri automate, reducţii, cuple rapide - amortizoare de zgomot, drosele, regulatoare de debit - produse cu certificare ATEX conform Directivei 94/9/EC. Pentru a rA�spunde cA�t mai multor solicitA�ri din domeniul automatizA�rilor cu ajutorul electronicii distribuim urmatoarele produse ale unei renumite firme japoneze: - senzori laser, senzori fotoelectrici, senzori de proximitate, PLC, sisteme de inspectie a calitatii cu camere video, perdele luminoase de sigurantA�, micrometre laser, sisteme de eliminare a A�ncA�rcA�rii electrostatice. In noi veti gasi partenerul ideal pentru o colaborare durabila si prospera.

Oradea Distribuitor