Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bijuterii Corporale - Bijuterii: 34 companii
 • Infiintata in anul 1994, societatea noastra se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Galati, judetul Galati. Firma noastra are o echipa de 30 de angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania noastra se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Inca din primii ani de activitate am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Experienta si relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Galati Producator
 • Am lansat magazinele noastre virtuale şi pe portalurile romanesti unde veti gasi produsele marcilor mondiale Ed hardy, Paris Hilton, Crystal Inspire, bijuteriilor Cango &Rinaldi, ceasuri si obiecte cadou pe care le distribuim în Romania. BIJUTERII TOP: magazine pe internet, bijuterii cu cristale SWAROVSKI - CRYSTAL INSPIRE, ceasuri si bijuterii ED HARDY, ceasuri PARIS HILTON.

Bucuresti, Importator
 • Eli Serv Company este un centru de consultanta in afaceri, editor al unei brosuri publicitare, 25000 tiraj, distribuita gratuit. Oferim partenerilor nostri de afaceri posibilitatea de a dezvolta afcerea proprie. Concretizam afacerile noastre in brosura ce se distribuie gratuit la nivelul județului Teleorman dar si in alte județe Suntem o companie nou inființată ce doreste sa dezvolte mediul de afeceri din județ dar si din tara. Totodata prin brosura publicitara, ne adresam clientilor, persoane fizice cu oferte de produse, la preturi stabilite de producator, solicitam discount la vanzare, producatorului.

Alexandria Servicii
 • Firma comercializeaza online si in magazine specializate bijuterii din argint, bijuterii fantezie si bijuterii placate cu aur pe www.silverzone.ro <a href="http://www.silverzone.ro">www.silverzone.ro</a> .

Brasov Importator
 • Firma se ocupa cu productia de obiecte mici din alama, bijuterii de fantezie din alama, bijuterii din argint, obiecte de cult, cruci, cruciulite, iconite cruci pectorale, din argint si alama, productia de usi din lemn statificat.

Turda Producator
 • Firma se ocupa cu importul si comercializarea de bijuterii din argint. Punctul de desfacere a marfii se afla in judetul Teleorman , orasul Alexandria in complexul comercial CRINUL VECHI ETAJ. Pretul la argint 925 este 5 lei pe gram, caesuri moderne de barbati si dame etc.

Zimnicea Importator
 • Suntem un magazin online si comercializam bijuterii fantezie si accesorii unicat si hand made: bratari, cercei, coliere, brose, inele, curele, centuri, seturi, cadouri, tricoturi, fulare, esarfe, saluri, genti, posete, caciuli.

Piatra Neamt Producator
 • Suntem nr 1 in vanzari de ceasuri originale si contrafacute. Suntem firma de care multe persoane aveau nevoie, aici se gasesc produsele dumneavoastra la preturile cele mai accesibile si nu in ultimul rand suntem o echipa care intotdeauna s-a bazat pe incredere si devotament.

Alba Import - Export
 • Vrei sa vinzi? Sa cumperi? Ai o masina de vanzare? Vrei publicitate pe un site cu sute de vizitatori zilnic? Noi suntem solutia.Posteaza gratuit anuntul tau. Oferim spatii publicitate pe un site cu sute de vizitatori zilnic.

Braila Servicii
 • Embadia Karat Plus srl este o companie ce are ca activitate comertul cu bijuterii, principalele produse oferite sunt bijuteriile si servicii legate de modificarea acestora. Are doua magazine in timisoara: unul situat pe strada tineretii, nr 36; cel de-al 2-lea pe strada dragalina, nr 15.

Timisoara Producator
 • Domeniul de activitate al companiei este importul de metale si pietre pretioase, in special de argint , produse distribuite de companie altor firme en-gros si o parte prin reteaua de magazine proprii.

Bucuresti Import - Export
 • Imprumuturi financiare in lei cu garantii in aur, electronice, electrocasnice, la sume mai mari, comisionul se poate negocia. Contractul de amanet este pe patruzeci de zile debitorul putand prelungi contractul.

Drobeta Turnu Severin Servicii
 • Intermedieri in comertul cu produse diverse de arta si artizanat,romanesti si din import. Comercializarea se face prin magazinele de specialitate din tara. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • S.C. Giulia Design S.R.L. are ca obiect de activitate prezentarea si vanzarea bijuteriilor pe baza de aur si argint (lanturi, inele, cercei) cu diferite pietre pretioase. Deasemenea comercializeaza bijuterii neconventionale Ivan Do Zmi.

Bucuresti Distribuitor