Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Bijuterii Magnetice - Bijuterii: 6 companii
  • Livrare facuta cu rapiditate.

Targu Mures Distribuitor
  • Firma ofera chihlimbar din Rusia Site: http://kehlibar.shopmania.biz https://picasaweb.google.com/106004921113547727671 http://www.youtube.com/watch?v=b2EreNB_JlM A OPTA MINUNE A LUMIII De-a lungul istoriei au existat multe comori pierdute. Unele au fost in mod miraculos descoperite, iar altele raman ascunse in negura timpului, ca o permanenta provocare, menita sa atraga atentia celor pasionati de mistere. O astfel de comoara este faimoasa “Camera    din Chihlimbar”, din Palatul Ecaterinei de la Tarskoe Selo, în apropierea oraşului Sankt Petersburg. Aceasta a fost daruita împăratuleu rus Petru I de catre regele prusac Frederic I, în anul 1716. După o scurtă şedere în Königsberg (Kaliningradul de astăzi), se pierd urmele ei. În prezent, " Camera din Chihlimbar " este refacuta pe deplin dupa fotografii din arhive. Copia este unica şi poate fi numită A opta minune a lumii. Se presupune ca aceasta piatra aduce forta mentala si emotionala si are efect foarte linistitor. In Tarile Baltice, exista credinta ca ambra sau "aurul nordului" sau "piatra scaldata in soare" are miraculoase puteri de vindecare. LEGENDA A CHILIMBARULUI "Demult foarte demult, pana a apare omul pe pământ, existau două lumini cereşti. Cu timpul cerul a devenit ingust pentru ambele lumini si una a cazut in mare, racindu-se în căderea ei. Izbindu-se de stâncile ascutite, ea s-a spart în zeci de bucăţi mici. De atunci valurile ridică de pe fundul mării şi aruncă pe mal bucati mai mari sau mai mici din piatra soarelui”. Site-uri: http://kehlibar.shopmania.biz https://picasaweb.google.com/106004921113547727671

Ruse Altul
  • Yiwu Baoer Jewelry Co., Ltd. is a professional designer and manufacturer of variety of jewelry and gifts in Yiwu, China. Our products include necklaces, bracelets, rings, pendants, bangles, earrings, clasps, brooches and other high quality handicrafts. We produce jewelry with rhodium, gold, silver or tone plating. The materials we use are earth-friendly , lead-free, cadmium-free, it do no harm to your health.The 10,000 styles of materials such as cubic zircon, semi-precious stone, glass, synthetic coral, synthetic turquoise are selected carefully to make sure products' quality.      With the principle of "integrative management and professional products", we sincerely hope to cooperate with customers from all over the world. If you are interested in our products, please do not hesitate to contact us or visit our website for more details.

Yiwu Producator
  • Life Care Corp este compania Nr. 1 in industria BIO din Romania. Cu peste 35.000 de clienti parteneri, peste 800 de articole si o cifra de afaceri de 10 milioane Euro anual (valoare 2008) Life Care isi deschide portile in 2009 spre intreaga Europa. Ungaria, Bulgaria vor beneficia in prima faza de aceasta oportunitate. Life Care Corp este detinatoarea brandurilor Life Impulse (suplimente alimentare lichide organice), BioHAUS (detergenti ecologici), Krauter Natur Arzt (cosmetice terapeutice cu ingredinete controlate biologic), Life Glam (accesorii beauty), BIOfusion (alimente functionale - in curand disponibile). In plus, Life Care Corp. este compania ce reprezinta EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume: * Logona * Alma Win * Dynamic Health Gama de produse este formata in special din produsele BIO: detergenti, produse de ingrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive. * In viitorul apropiat vor fi disponibile servicii de telefonie mobila/fixa, internet, produse electronice. * In prezent are peste 35.000 de membrii inregistrati, cu o crestere lunara de peste 20%. Oricine poate deveni consumator. Daca doreste, poate chiar porni o afacere personala (similara unei franchize) pe baza acestor produse. * Life Care foloseste o platforma Multi Level Marketing, cel mai complex si recompensatoriu sistem de management al unei retele de consumatori. Fiecare cumparatura este rasplatita pe baza unei evidente computerizate si pe baza unei grile de bonificatii predefinite * Life Care este compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare). Life Care este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate Life Care este o companie certificata ISO 9001 (click pentru a vizualiza certificatul ISO 9001 - Life Care Corp) Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania si este un puternic sustinator prin actiuni de lobby a reglementarii legislatiei Bio in Romania. In acelasi timp Life Care este un membru activ in Asociatia RODSA (Romanian Direct Selling Association), avand responsabilitati in Comitetul Director RODSA.

Timisoara Altul
  • Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Oferim un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile. Un nou catalog apare odata la 2-3 luni.

Brasov Distribuitor
  • Suntem o firma romaneasca, ce actioneaza intr-un domeniu rezervat pana nu de mult bijutierilor, placarile cu metale pretioase si cu pietre Swarovski. Cu ajutorul aparaturii electronice ce incorporeaza tehnologie moderna, promovam luxul si frumosul, placand cu Aur de 24 Kt si Argint, orice obiect metalic ce se doreste innobilat. Putem placa obiecte de orice marime sau numai o parte delimitata a lor, precum si ornamente metalice sau metalizate, fara sa fie nevoie sa le demontam. Folosim cel mai pur si bun aur existent, care dovedeste in timp rezistenta foarte mare la uzura, nu corodeaza prin natura sa si nu se exfoliaza. Toate solutiile chimice utilizate in procesul de placare sunt solubile in apa si special concepute sa nu deterioreze suprafetelor invecinate ariei placate, precum portelanul, lemnul, sticla, chiar vopseaua si materialul plastic. Aceasta este solutia ideala pentru placarea obiectelor ce nu pot fi scufundate in baia electrolitica clasica. Astfel se pot placa embleme si ornamente cromate, direct pe autoturism, instrumente muzicale, articole sportive(arme, crose de golf, mulinete, trofee, medalii), articole promoţionale de lux - serii limitate (pixuri/stilouri, brichete, scrumiere, brelocuri, port-card-uri, seturi de protocol, obiecte de cult (vase sfinte, icoane, sfesnice, cadelnite, candele, cruci, candelabre, catapetesme), articole pentru industria hoteliera, restaurante si cazinouri(tacamuri, tavi, fructiere, frapiere), articole de design interior (robinetarie, balustrade, articole de iluminat, manere de usi, accesorii metalice de mobilier, vaze), bijuterii.

Iasi Servicii