Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Scrumiere - Brichete si Accesorii pt Fumat: 4 companii
  • Incepand cu anul 2011, firma noastra este unicul distribuitor autorizat de trabucuri si tigari de foi al importatorului DAVIDOFF in Romania. Firma noastra comercializeaza pe piata din Romania urmatoarele branduri de trabucuri din portofoliul Oettinger Imex/Davidoff International : DAVIDOFF, ZINO PLATINUM, ZINO CLASSIC, THE GRIFFIN'S, WINSTON CHURCHILL, PRIVATE STOCK , BUNDLE SELECTION, CAMACHO. Cu o istorie ale carei origini se intind catre inceputul secolului XX, brandul Davidoff este astazi emblema unui imperiu de lux care genereaza un venit de peste 1 miliard de euro anual din vanzarea accesoriilor si a produselor pe baza de tutun si produce cca 22 milioane de trabucuri anual. Istoria indelungata a companiei nu a fost lipsita de provocari, un exemplu fiind anul 1989, cand detinatorul brandului Davidoff a hotarat renuntarea la colaborarea cu fabricantii cubanezi, dupa 30 de ani de parteneriat in care aportul sau la consolidarea imaginii havanelor drept cele mai bune trabucuri din lume a fost esential. Decizia a fost determinata de faptul ca partenerii din Cuba nu mai respectau standardele calitative minime acceptate ale produselor grupului. Dificultatile generate de aceasta decizie s-au legat de gasirea unui alt tip de trabuc care sa inlocuiasca aroma si gustul unice specifice produselor din tutun cubaneze. Pana la urma, compania si-a mutat productia din Cuba in Republica Dominicana. Renumele brandului Davidoff a fost piesa centrala in pozitionarea trabucurilor premium dominicane ca numarul unu la nivel international. Anual, in Republica Dominicana se produc aproximativ 183 de milioane de trabucuri premium manual, respectiv 170 de milioane de trabucuri in mod automatizat. Tutunul a trecut de pe locul 14 pe podiumul exporturilor Republicii Dominicane, iar din punctul de vedere al pietelor de export clasamentul indica SUA ca principal client, cu o pondere de peste 20% in cifra de afaceri a grupului, urmate de Germania, Franta, Spania, Elvetia si Turcia. Mai mult, lansarea marcii Davidoff Millenium Blend, a carei aroma puternica satisface pretentiile chiar si celui mai exigent fumator de trabucuri, a completat in portofoliul Davidoff golul lasat de renuntarea la havane. Practic, acum exista cate un tip de trabuc Davidoff pentru fiecare tip de fumator, de la cel care prefera trabucurile mai usoare la cel care isi doreste gustul puternic al unui trabuc deplin.

Bucuresti Distribuitor
  • E-Lifestyle recunoaste valoarea timpului tau liber si vine in intampinarea dorintelor tale cu o gama de articole de vesela atent selectionate care-ti vor aduce o atmosfera placuta in casa si in suflet. E-Lifestyle iti pune la dispozitie Magazinul Virtual in care te poti plimba in liniste din scaunul comfortabil de la calculator pentru a admira si a alege tot ceea ce-ti doresti pentru bucataria ta!

Bucuresti Importator
  • Romart este o societate comerciala privata, de distributie cadouri, suveniruri, decoratiuni interioare si o serie de obiecte de cult, in magazinele din toata tara de profil ! Deasemenea, la fel de bine ne prezentam si prin serviciile oferite in domeniul personalizarilor de orice fel, pe orice tip de material, prin diferite procedee de personalizare industriala si/ sau publicitara. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda in parte, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate, intr-un cuvant a accentului pe care-l punem pe calitatea produselor fabricate si distribuite, incearcam sa ne multumim toti clientii! Va asteptam cu drag la discutii privind o viitoare colaborare! Cu stima, Marius Lungu Director General

Bucuresti Distribuitor
  • Suntem o companie localizata in Reghin, judetul Mures, si infiintata in anul 1993. SC Humi S.R.L. produce o gama larga de: articole din inox, balustrade din inox, scrumiere, rasnite de bucatarie si panouri prefabricate pentru constructii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa de Vest astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Humi S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Reghin Producator