Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Brichete - Brichete si Accesorii pt Fumat: 5 companii
  • Foarte  multa promptitudine.

Giurgiu Importator
  • Suntem importatori si distribuitori al produselor: Mascotte - Olanda (foita de rulat, filtre tigari, tuburi tigari, aparate de rulat si injectoare) Raw - Spania (foita de rulat, filtre tigari si aparate de rulat) Pay-Pay - Spania (foita in rola pentru tigarete) Rizla - Marea Britanie (foita de rulat, filtre tigari si aparate de rulat) Bull Brand - Marea Britanie (foita de rulat si filtre tigari) Laramie - Germania (tuburi tigari slim si injectoare) Dutch - Olanda (narghilele, carbuni si accesorii pentru narghilea) New Ways - Olanda (narghilele, accesorii pentru narghilea, bonguri, accesorii pentru bong, pipe din sticla, scrumiere, produse din sticla) Shiazo - Germania (pietre de abur pentru narghilea) XXX Amsterdam - Olanda (scrumiere, brichete, bonguri, grindere, seturi cadou) Usa Weigh - Olanda (cantare electronice) Egoist - Italia (brichete, humidoare, pixuri, stilouri, seturi cadou, portofele, accesorii trabucuri, tabachere, portofele tutun) Officine de Medici - Italia (brichete, humidoare si accesorii trabuc) Ciao - Italia (brichete) Clipper - Anglia (brichete) David Ross - Italia (brichete, refill brichete, accesorii pentru pipa si trabuc, filtre anti-nicotina) Chilling Time - Italia (brichete, scrumiere, portofele tutun, seturi cadou) Juego - Italia (carti de joc, seturi de poker si accesorii pentru poker) Bicycle, Bee - S.U.A. (carti de joc) Copag/Fournier - Belgia/Spania (carti de joc) China - (Accesorii sticle, cutii cadou cu accesorii vin) Nag Champa - India (betisoare parfumate) Nu importam produse accizabile: tutun, tigari, tigarete, alcool sau cafea. Deasemeni distribuim si alte produse in afara de cele mentionate mai sus, importate de colaboratorii nostri. S.C. MAFERDI S.R.L. CUI: RO26044671 J04/922/2009

Bacau Importator
  • Depozit en gross livram imediat mii de articole la cele mai mici preturi: produse alimentare, electrice, electronice, papetarie si rechizite scolare, articole uz casnic, articole pentru copii si jucarii, produse de unica folosinta pentru restaurante, hoteluri, fabrici, farmacii, etc.

Bucuresti Import - Export
  • Importator specializat pe segmentul cadourilor de lux, accesoriilor pentru fumatori si decoratiunilor de interior pentru casa. Pierre Cardin, Sarome, Givenchy, Azzaro, Armani, Balmain, Cerruti sunt doar cateva branduri existente in portofoliul nostru. Oferta cu produse deosebite si extrem de interesante pentru dezvoltarea afacerii dvs. Preturi de importator cu trepte de discount in functie de valoarea comenzii. Contactati-ne pentru a deveni partenerul nostru de afaceri. Magazine proprii in Bucuresti Mall Vitan la subsol. Punct de vanzare en-gross: Expo Market Doraly (Afumati) pavilion P, stand 568.

Bucuresti Import - Export
  • Compania noastra este o companie de renume care are relatii de colaborare cu Reteaua de benzinarii Agip, cu reteaua de Hipermarketuri Auchan, si multi alti client importanti, dorim sa colaboram cu diversi distribuitori deoarece ompania noastra se diferentiaza de alte companii prin preturi mici si calitate maxima.

Bucuresti Importator