Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Presuri Baie - Baie si Toaleta: 6 companii
  • Activitatea de baza a firmei consta in importul si distributia de covoare si textile de casa. Livrari pe tot teritoariul Romaniei Pentru comenzi in Bucuresti taxa de transport este 12 RON Pentru comenzi in tara taxa de transport este 19 RON Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 200 RON, transportul este gratuit.

  • Suntem o societate care are o activitate de comert cu amanauntul al obiectelor de uz casnic, saltele uz gospodaresc, jucarii, obicte ptr. gradina, sticlarie, fete de masa, pamant ptr. flori. Incercam sa oferim produse la preturi cat mai accesibile si de calitate inalta.

  • TextilDeco este un magazin online de articole textile pentru casa care comercializeaza metraje, articole la dimensiuni standard sau la comanda. De asemenea, la cererea clientilor nostri, realizam modele din diferite combinatii de materiale, rezultand astfel articole deosebite. Manopera este gratis! Va invitam sa vizitati www.textildeco.ro sau pagina noastra de Facebook pentru a descoperi si alte servicii de care puteti beneficia cumparand de la noi. Incearca sa faci shopping altfel! TextilDeco vine la tine acasa!

  • Bor Wigs Corporation Limited specialized in the designing, manufacturing and selling of the high perfect fashion wigs, hairpieces and extensions. All the wigs and wefts are carefully selected to satisfy every customer's taste and demands.. We have strict quality control system on every particular wig. We view quality as upmost importance . We want every wig worth of the money the customer spend on it. We have nice and efficient customer service .We always persist in the principle of "Quality First, Service First, Customers First" Any questions or sample request, please feel free to contact with us. I know that you are also very professional buyer for wigs, looking forward to further communicate with you. Ok? Warmly Welcome inquire or trial order. Many thanks. 2012-4-27 Your Friend, Della Tel: 0086-0755-29007027 Cell:0086-15889597752 WEB: www.borwigs.com

  • Suntem importator de produse din Franta peste 5000 de produse, de o caliatete deosebita distribuim direct din stoc in cel mai scurt timp in Bucuresti si in toata tara, la cel mai mic pret. Calitate la pret bun.

  • Societatea este distribuitor de mocheta de diverse calitati, covoare modele si calitati variate, presuri pentru intrare, presuri pentru baie.