Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Perdele Dus - Baie si Toaleta: 4 companii
  • Misiunea noastră Să furnizăm idei inovatoare şi să creăm valoare adăugată pentru clienţii noştri, făcându-i ambasadorii cerinţei de calitate şi a unui stil de viaţa pe care Jolly îl reprezintă. Să ne concentrăm atât pe latura estetică cât şi pe cea practică şi să implementăm noutăţile şi ideile inovatoare mai repede şi mai eficient decât oricine-oriunde. Să nu facem nici un compromis când este vorba despre calitate, inovaţie, stil. Avem oferte de obiecte sanitare, cazi, cabine de dus, baterii baie, hidromasaj, infrasaune mobilier de baie, chiuvete de baie (lavoare), instalatii pt cazi si cabine,vase wc, capace wc, pisoare, bideuri, prin site-ul www.jollycluj.ro sau va asteptam la magazinul de prezentare de pe strada Parcul Feroviarilor, nr. 17.

Cluj-Napoca Importator
  • Suntem o societate care are o activitate de comert cu amanauntul al obiectelor de uz casnic, saltele uz gospodaresc, jucarii, obicte ptr. gradina, sticlarie, fete de masa, pamant ptr. flori. Incercam sa oferim produse la preturi cat mai accesibile si de calitate inalta.

Sighetu Marmatiei Altul
  • Sc Lucksim Invent - domeniul  de desfacere en-detaille in magazine cu marfa confiscata, produse alimentare, menaj si de uz casnic. Avem opt magazine in cele mai mari orase, situate in zone cu vad comercial.

Ploiesti Importator
  • Producem cabine dus sticla securizata, cabine de dus din sticla acrilica, usi din sticla securizata pentru baie, usi din sticla acrilica pentru cabine de dus, panouri din sticla securizata pentru cabine de dus, panouri din policarbonat pentru cabine de dus.

Bucuresti Producator