Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Birotica&Papetarie: 1283 companii
 • S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. cu sediul in Timisoara - Str. Lorena nr. 4, este distribuitor exclusiv autorizat pentru zona de vest a echipamentelor de birotica ce poarta marca SHARP (videoproiectoare, fotocopiatoare digitale A4 si A3, Fax-uri termice si laser, echipamente Multifunctionale, etc. inclusiv echipamente ce asigura in retea managementul organizational al documentelor), oferind o paleta completa de servicii, de la consilierea de specialitate in vederea achizitionarii echipamentelor dedicate necesitatilor fiecarui client in parte, in functie de necesitatile reale momentane sau de viitor, pana la instalarea la locul de lucru, instructajul operatorilor si asistenta tehnica de service in perioada de garantie si post-garantie, firma oferind aceeasi paleta de echipamente si servicii si pentru echipamente CANON, XEROX si KONICA. De asemenea, S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. este distribuitor autorizat al echipamentelor de aer conditionat si ventilatii ce poarta marcile SHARP, SANYO, FUJITSU, HENSON, AIRKOOL, VORTICE, HELIOS, etc, echipamente ce pornesc de la cele de tip split de perete destinate in mod special aplicatiilor casnice si birouri mici si medii, pana la echipamente medii inluse in tavane false (tip casete, ventiloconvectoare, etc), cu distributia aerului prin tubulaturi flexibile sau rigide, sisteme centralizate de climatizare si tratare a aerului de uz industrial, dispunand de echipe de instalare si service-interventie specializate pentru aceste tipuri de aparate. S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. ofera consultanta in vederea achizitiei, comercializeaza si instaleaza echipamente multimedia de tip videoproiectie (incluzand ecranele - manuale sau cu actionare electrica, videoproiectie directa, din spatele ecranelor sau cu coborare din tavane false), retroproiectie, teleconferinta, traducere simultana, si sonorizare, inclusiv realizarea sistemelor complexe integrate cu comanda unica, utilizand echipamente ce poarta marcile SHARP, SANYO, NEC, HITACHI, TOA, PHILIPS, SENNHEISER, DANISH, etc. Nu in ultimul rand, S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. comercializeaza, instaleaza si intretine sisteme de calcul, echipamente periferice IT si multimedia digitale (scannere, imprimante laser si color, aparatura foto si video digitala, etc) ce poarta marci de renume, dintre care spicuim SHARP, CANON, HP, LEXMARK, PANASONIC, SONY, etc. Onorata noastra clientela se situeaza atat in cadrul Institutiilor Publice si ale Administratiei Locale, cat si in sfera agentilor economici privati din judetul Timis, societatea noastra desfasurand activitati utile atat in sfera comercializarii si prestarii serviciilor catre institutii publice importante cat si catre populatie, asigurand in mare parte infrastructura minim necesara bunei desfasurari a activitatilor, participand totodata si la asigurarea unui microclimat adecvat si prielnic atat in cadrul activitatilor lucrative, cat si al celor casnice. Pentru orice alte informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Lianoras Pen S.A. comercializeaza o gama larga de: instrumente de scris, consumabile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra ofera o gama larga de copiatoare, imprimante, faxuri; centru de copiere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre, sau accesati site-ul nostru http://www.olandiacom.ro

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: rechizite, consumabile IT, produse birotica, agende. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 2000, Valmir Service S.R.L. este situata in Bucuresti. Avand 30 de angajati, firma noastra produce o gama larga de: role pentru case de marcat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1993, Vico Service R.x. S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Vico Service R.x. S.R.L. comercializeaza o gama larga de copiatoare si consumabile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti, Str. Vasile Lascar, nr. 134, Sect. 2, (P-ta Gemeni) Suntem specializati in multiplicarea si indosarierea documentelor personale sau de firma, carti de vizita, coli cu antet, invitatii, stampile, etichete, flyer-e, brosuri, printare de la A4 la A0+, Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel.: 021-210 25 01; 0722 620 666, sau vizitati-ne la www.printpaper.ro.

 • Infiintata in anul 1994, Giorgio 67 Service S.R.L. este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: copiatoare, faxuri, imprimante, consumabile, produse de papetarie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Centrum Trade S.A. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Centrum Trade Srl  comercializeaza tevi su a accesorii inox pentru confectii metalice (balustrade, mobilier etc). Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Caro Service S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Bucuresti. Caro Service S.R.L. comercializeaza o gama larga de: consumabile si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • A.M.G Comservice S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 8 angajati, A.m.g. Comservice S.R.L. comercializeaza o gama larga de copiatoare, imprimante, faxuri si service pentru acestea. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie si de parteneri (Xerox, Canon etc). Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Calitatea este deviza noastra. Firma produce de 6 ani hartie igienica in diferite culori: galben, roz, verde, alb, gri etc. Acum avem ambalaje la 10 buc, 60 buc, 100 buc si la cerere avem posibilitate de a ambala dupa preferinta clientului. In functie de cantitati putem negocia preturile. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1994, Totem Com S.R.L este situata in Oradea, judetul Bihor comercializeaza o gama larga de: produse de papetarie si birotica, IT, stampile, promotionale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

 • Infiintata in anul 1997, Sav Com '97 S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Sav Com '97 S.R.L. produce o gama larga de: pungi, felicitari, mouse-paduri, inscriptionari materiale promotionale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Sc. Apimondia s.r.l. este o firma cu produse naturale, cosmetice, papetarie, birotica, are la baza vanzari de cartele telefonice: orange, vodafone, cosmote, romtelecom. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1998, Pab Com S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: jucarii, produse de papetarie (etichete, role de casa de marcat). Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • NS Copiers este furnizor de servicii de instalare, depanare si intretinere echipamente de printare si copiere precum si de consumabile si piese de schimb aferente acestora. Experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate, parteneriatele cu principalii furnizori din domeniu si referintele clientilor nostri reprezinta o garantie a calitatii produselor si serviciilor pe care le oferim. Toate acestea ne recomanda ca fiind una dintre cele mai cunoscute firme de service, specializata in reparatii de copiatoare, imprimante si multifunctionale. Principalul obiect de activitate il constituie asigurarea unui service autorizat, consumabile si piese de schimb pentru toate modelele de copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri si scannere.

 • Infiintata in anul 2003, Activ 4 You este situata in Navodari, judetul Constanta. Va oferim, la standarde inalte de calitate: stampile, plotare si copiere format A0+, coperti lucrari de licenta, carti de vizita, calendare, agende, tipar digital, diplome, mape, meniuri, tipizate, tricouri personalizate, sisteme de expunere. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 2002, Jarrive Srl este situata in Timisoara. Jarrive S.R.L. comercializeaza instrumente de scris, proiectare si desen exclusiv online in toata lumea. Toate produsele comercializate pe www.Jarrive.ro sunt de la cele mai importante branduri din domeniul instrumentelor de scris. www.jarrive.ro

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Brasov, bd Mihail Kogalniceanu nr 13, judetul Brasov. Firma noastra ofera o gama larga de produse de birotica si papetarie si ofera servicii de copiere, plotare, scanare, plastifiere in format mare (A4-A0+), executare stampile, carti de vizita si reumplere cartuse imprimante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.