Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Sistem pentru Conferinte - Birotica&Papetarie: 7 companii
  • Eurodidactica va ofera o gama larga de produse educationale (harti murale, planse, atlase) pentru nivel gimnazial, liceal si universitar, mobilier scolar si fotolii pentru sali de conferinta si festivitati.

  • HR Compact Red este o afacere de dimensiuni mici, aceasta se angajeaza sa furnizeze solutii simplificate la probleme complexe intr-o maniera prompta, profesionala si confidentiala. Atingem obiectivele clientului prin oferirea de servicii profesionale personalizate, adaptate nevoilor specifice ale unei organizatii. Va ajuta afacerea oferind resurse umane si servicii administrative care includ, dar nu se limiteaza la; Strategii de recrutare, admin, payroll, evaluari, relatii cu angajatii, revizuirea documentelor, servicii de outsourcing si alte strategii de resurse umane si administrative.

  • Efectuam tehnoredactare, tiparire si legatorie carti, specializat pe tiraje mici (sub 200 exemplare); concepte, designuri de promvare. De asemenea, ne ocupam si cu realizarea de jucarii din lemn pentru copii, precum si ansambluri de joaca pentru pisici si caini.

  • Suntem o companie din domeniul IT&C avand ca principal domeniu de activitate proiectarea, livrarea si instalarea de sisteme de securitate, realizarea de instalatii electrice si sisteme de distributie de joasa tensiune.

  • Firma ofera servicii de tehnoredactare: repede, bine si ieftin garantand calitate dorita. Se scrie cu orice font, marime, spatiere. Standardul de scriere este scris de 14, font times new roman, si spatiere de 1.5. Astepam comenzi.

  • Bitwork isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca din 2006, in momentul de fata fiind compania cu cea mai larga gama de produse biometrice, cu cele mai performante echipamente biometrice HighTech. Va asteptam.

  • Grower Trading - societate comerciala infiintata n anul 1995, cu capital privat integral romanesc. A activat inca de la infiintare n domeniul produselor de papetarie si birotica, devenind n scurt timp o companie importanta pe piata romaneasca. Orientandu-se de la inceput spre vanzarea produselor de calitate si oferind servicii de acelasi nivel, Grower Trading a ocupat un segment important din piata de profil. Aceste performante ne-au permis sa devenim reprezentantii in Romania ai unor prestigioase companii producatoare din Europa si USA. In 1999, Grower Trading, a infiintat propriul departament de productie ceea ce i-a permis odata in plus personalizarea gamei de produse precum si cresterea capacitatii de a reactiona rapid (si in concordanta) fata de solicitarile clientilor. Astfel, in acest moment portofoliul de produse ofertat este asigurat in cea mai mare parte de produse importate direct sau fabricate de Grower Trading S.R.L, ceea ce asigura un ridicat nivel de competitivitate n domeniul calitatii si al preturilor. Politica de piata a firmei Grower Trading 1. Grower Trading S.R.L. si-a pastrat si a dezvoltat sistemul de vanzari, direct catre beneficiar. Aceste servicii sunt asigurate de o echipa formata din agenti de vanzari, tehnicieni şi distribuitori. In acest fel se asigura preluarea comenzilor in conditiile si cu detaliile solicitate de client, livrarea şi instalarea (cand tipul produsului o impune) in locul solicitat de beneficiar de catre un personal calificat. Grower Trading S.R.L asigura calitatea produselor comercializate, pentru produsele cu complexitate mare asigurand service in perioada de garantie si post-garantie. 2. Calitatea de importator direct si producator a permis firmei noastre sa-ai formeze o retea de firme care distribuie produse din portofoliul Grower Trading. Politica Grower Trading fata de dealeri este de a le asigura un nivel de preturi care să le permita competitivitatea pe piata precum si un nivel al stocurilor de produse care sa le permita siguranta n angajarea comenzilor. Obiective -dezvoltarea propriei retele de distributie orientate spre clienti finali; -dezvoltarea retelei de dealeri; -marirea portofoliului de produse importate; -dezvoltarea capacitatii proprii de productie si marirea numarului de produse de calitate fabricate de Grower Trading;